Stier:Andrej je otisao predaleko
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Stier:Andrej je otisao predaleko
A pa čuj dok se neizjasne oni su službeno pasivnislidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ako Vatikan želi ostati pasivan ok Adam i Eva će biti potučeni do nogu
Vatikan je jasno stavio do znanja da neće ostati pasivan.
.
Nikad nisam favorizirao stranu koja čeka da drugi obave njen posao
.
Neka nam živi rodna ideologija i Adama i Evu uklone sa scene društvene pojave
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Regoč wrote:Ali se Franjo nije baš nješto ni pretrgnul od aktivnosti.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ako Vatikan želi ostati pasivan ok Adam i Eva će biti potučeni do nogu
U tom smislu. Istina. Za sad.
Guest- Guest
svaka ljevicarska podvala laz dolazi upakirana u moralnost (doduse laznu) kao da imaju autorsko pravo na nju
po pravilu se ispostavi da je to bilo govno preliveno cokoladom
tako I IK, samo ona ima I namjeru kontrole politickog narativa I kulture
po pravilu se ispostavi da je to bilo govno preliveno cokoladom
tako I IK, samo ona ima I namjeru kontrole politickog narativa I kulture
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Hrvatska će naravno usvojiti IK a onda ćemo promijeniti u Bibliji tj bit će dva Adama samo i sve pet
Vatikan je malo naučio da uvijek Hrvati i drugi vode njegove bitke a on samo posmatra
Bude li referendum glasati ću za IK
Vatikan je malo naučio da uvijek Hrvati i drugi vode njegove bitke a on samo posmatra
2014-04-11
HR je sekularna drzavaRayMabus wrote:Hrvatska će naravno usvojiti IK a onda ćemo promijeniti u Bibliji tj bit će dva Adama samo i sve pet
a IK promovira politika
ne treba ti vatikan da znas koja politika je dobra za tebe
to je tvoja bitka
2014-04-19
U početku bijaše riječ
Bog stvori svemir planete rijeke šume jelene kopitare i
Dva Adama
Prekrasno
E to vas čeka vas u Vatikanu ako ostanete pasivni
Bog stvori svemir planete rijeke šume jelene kopitare i
Dva Adama
Prekrasno
E to vas čeka vas u Vatikanu ako ostanete pasivni
2014-04-11
To nije moja bitkaprckov wrote:HR je sekularna drzavaRayMabus wrote:Hrvatska će naravno usvojiti IK a onda ćemo promijeniti u Bibliji tj bit će dva Adama samo i sve pet
a IK promovira politika
to je tvoja bitka
Ja nemam ništa protiv dva Adama u Bibliji ako Vatikanu nesmeta
Još nisam dobio ništa na pismeno i sa pečatom i potpisom dakle ne smeta im
2014-04-11
Dokument naposmeno pečat i potpis od Pape
Inače nemrdam
Pasivni oni pasivan ja
Inače nemrdam
Pasivni oni pasivan ja
2014-04-11
kakve ima veze biblija sa stvarima koje ce potencionalno pravit problem tebi u tvom zivotu, a I tvom drustvu opcenito. Mislis da si izuzet zato sto si ateist ili stagod da siRayMabus wrote:To nije moja bitkaprckov wrote:HR je sekularna drzavaRayMabus wrote:Hrvatska će naravno usvojiti IK a onda ćemo promijeniti u Bibliji tj bit će dva Adama samo i sve pet
a IK promovira politika
to je tvoja bitka
Ja nemam ništa protiv dva Adama u Bibliji ako Vatikanu nesmeta
Još nisam dobio ništa na pismeno i sa pečatom i potpisom dakle ne smeta im
2014-04-19
odrastiRayMabus wrote:Dokument naposmeno pečat i potpis od Pape
Inače nemrdam
Pasivni oni pasivan ja
2014-04-19
Meni sigurno IK neće pravit probleme šta više ja sam oduševljen pričom o dva Adama
.
Prekrasno
I tako cijeli svijet
.
Prekrasno
I tako cijeli svijet
2014-04-11
To reci kardinalima u Vatikanu kojih ima stotinjak i svi predstavljaju neku zemljuprckov wrote:odrastiRayMabus wrote:Dokument naposmeno pečat i potpis od Pape
Inače nemrdam
Pasivni oni pasivan ja
Hrvatska će PASTI
2014-04-11
Znaš kako ti se to kaže Tko sa Đavlom tikve sadi odbije mu se o glavu
Tako i oni nisu htjeli izopčiti LGBT nego kao hibrid neka ih sve su to vjernici
Saš dobit dva Adama u Bibliji
Tako i oni nisu htjeli izopčiti LGBT nego kao hibrid neka ih sve su to vjernici
Saš dobit dva Adama u Bibliji
2014-04-11
Vidiš ako ti tvrdiš da su pederi djeca Božja onda ok tako će i dva Adama biti djeca Božja
Vidiš oni jesu djeca Božja ali nakaradna
E TO JE VELIKA RAZLIKA
Vidiš oni jesu djeca Božja ali nakaradna
E TO JE VELIKA RAZLIKA
2014-04-11
Religije kao i svake organizacije gledaju vjernike kao tržište
Zašto bi oni zalupili vrata tržištu LGBT vjernika?
Neće, oni su djeca Božja
E pa onda su i dva Adama
U ČEMU JE PROBLEM?
A TI BI NA DVIJE STOLICE
E NEMOŽE
Zašto bi oni zalupili vrata tržištu LGBT vjernika?
Neće, oni su djeca Božja
E pa onda su i dva Adama
U ČEMU JE PROBLEM?
A TI BI NA DVIJE STOLICE
E NEMOŽE
2014-04-11
Dakle ta IK će se usvojit i za pet godina zahtjev da se Biblija prilagodi LGBT tržištu
Jbga pare su Đava a LGBT tržište vjernika veliko i bogato
Zato Vatikan šuti a ja ću glasati za IK
Jbga pare su Đava a LGBT tržište vjernika veliko i bogato
Zato Vatikan šuti a ja ću glasati za IK
2014-04-11
Opet se nješto čeka, a masoni od Francuske revolucije, da baš ne kažem renesanse, divljaju našom civilizacijom.slidingdoorsoperator wrote:Regoč wrote:Ali se Franjo nije baš nješto ni pretrgnul od aktivnosti.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ako Vatikan želi ostati pasivan ok Adam i Eva će biti potučeni do nogu
U tom smislu. Istina. Za sad.
sto nisu nekakvu konvenciju izmislili u komunistickim zemljama
ko I'm je smeto
imali apsolutnu vlast
a jos su I ljevicari
mislim da su daleko vise zene bile izlozene nasilju u vrijeme nase slavne juge nego sad
I ne samo nasilju nego I njihova vrijednost u drustvu je omalovazavana
ja sam rasto u izrazito naseljenom podrucju di se sve o svakom znalo, tako da ponesto znam I o tome
jebote u mene susjeda ispod je bjezala nama u stan (sa djecom) kad se onaj njen napije I pode lupat. Nije bilo policije, sigurnih kuca ni brige niti je ko sta poduzimo. Doduse nikad na njoj nisam video sljivu ali na njemu jesam I to redovno
ko I'm je smeto
imali apsolutnu vlast
a jos su I ljevicari
mislim da su daleko vise zene bile izlozene nasilju u vrijeme nase slavne juge nego sad
I ne samo nasilju nego I njihova vrijednost u drustvu je omalovazavana
ja sam rasto u izrazito naseljenom podrucju di se sve o svakom znalo, tako da ponesto znam I o tome
jebote u mene susjeda ispod je bjezala nama u stan (sa djecom) kad se onaj njen napije I pode lupat. Nije bilo policije, sigurnih kuca ni brige niti je ko sta poduzimo. Doduse nikad na njoj nisam video sljivu ali na njemu jesam I to redovno
2014-04-19
Mladež hdz dala punu podršku IK
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1034333
Bravo Hrvatska pada
..
Šta prije uvesti dva Adama u Bibliji
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1034333
Bravo Hrvatska pada
..
Šta prije uvesti dva Adama u Bibliji
2014-04-11
nije problem ni dva koliki je problem ostavljanja otvorenih vrata iza sebe kroz koja će uletjeti sva zla ovoga svjeta, pandora će izgledati pametna spram cirkusa koje nam spremaju sa ovim šitomprckov wrote:ko ima I malo predstave sta se dogada na zapadnom ideoloskom marketu zna da je ovo trojanski konjslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa i neosuđujuslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Papa i kardinali pišu deklaraciju protiv Ik
Ono on veliki katolik pa ode na gey paradu i sad tko to podržava sam se isključio iz crkve znači nemoj više dolaziti na svete mise
To je to
Je, to je to ali u kukcu.
Ponavljam po ne znam koji put da KC u svojem nauku ama baš nigdje ne osuđuje samu pojavu homoseksualizma, a tekst koji bi podupro takav stav ne postoji niti u Bibliji, čak ni u SZ koji je pisan prije najmanje 2 500 godina.
Na stranu činjenica da se papa u političkom smislu te riječi ponaša kao da je pao s Marsa, ali njegove političke ideje niti od katoličkih vjernika nije dužan uzimati za ozbiljno jer se ne odnose na službeni nauk Crkve o vjeri i moralu.
Trik je u tome da osuđuju rodnu ideologiju a kako je LGBT pokret jedan od najvećih inicijatora toga samo podržavanje njih je korak ka ekshumaciji iz KC
Ne osuđuju ljude homoseksualce samo zato jer su... drugačiji, ali osuđuju ideologiju koju široko zastupa i elita LGBT pokreta i ostala skalamerija tzv. kulturološkog marksizma.
kupi jedan (koji ti takode ne treba) I dobis dva
Šandor Winnetou-
2017-12-31
pa velim, trojanski konjtre wrote:nije problem ni dva koliki je problem ostavljanja otvorenih vrata iza sebe kroz koja će uletjeti sva zla ovoga svjeta, pandora će izgledati pametna spram cirkusa koje nam spremaju sa ovim šitomprckov wrote:ko ima I malo predstave sta se dogada na zapadnom ideoloskom marketu zna da je ovo trojanski konjslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa i neosuđujuslidingdoorsoperator wrote:
Je, to je to ali u kukcu.
Ponavljam po ne znam koji put da KC u svojem nauku ama baš nigdje ne osuđuje samu pojavu homoseksualizma, a tekst koji bi podupro takav stav ne postoji niti u Bibliji, čak ni u SZ koji je pisan prije najmanje 2 500 godina.
Na stranu činjenica da se papa u političkom smislu te riječi ponaša kao da je pao s Marsa, ali njegove političke ideje niti od katoličkih vjernika nije dužan uzimati za ozbiljno jer se ne odnose na službeni nauk Crkve o vjeri i moralu.
Trik je u tome da osuđuju rodnu ideologiju a kako je LGBT pokret jedan od najvećih inicijatora toga samo podržavanje njih je korak ka ekshumaciji iz KC
Ne osuđuju ljude homoseksualce samo zato jer su... drugačiji, ali osuđuju ideologiju koju široko zastupa i elita LGBT pokreta i ostala skalamerija tzv. kulturološkog marksizma.
kupi jedan (koji ti takode ne treba) I dobis dva
to su samo prva dva vojnika koja iskacu od citave brigade
2014-04-19
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "IMAMO SNIMKU Franjevac prepričao što mu rekao Stier: "Andrej je otišao predaleko""
» Dragi Andrej
» Jutarnji, "Dragi Andrej"
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Stier taslači kevu Junckeru
» Dragi Andrej
» Jutarnji, "Dragi Andrej"
» Pupovac : Andrej Plenkovic je magarac
» Stier taslači kevu Junckeru
Page 4 of 5