Putin šalje 150 000 specijalaca, smrt kalifata!
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Putin šalje 150 000 specijalaca, smrt kalifata!
[size=34]A tale of two strategies: Russia destroys ISIS command, US hits Afghan hospital[/size]
Robert Bridge has worked as a writer and journalist in Russia since 1998. His articles have been featured in a number of publications, including Russia in Global Affairs, Drudge Report, Russia Insider and Infowars.com. Bridge is the author of the book, “Midnight in the American Empire”, which was released in 2013.
Published time: 4 Oct, 2015 15:26
Get short URL
© Reuters / Reuters
As if to underscore Russia’s decision to initiate airstrikes against Islamic State on the territory of Syria as Western forces don’t appear up to the task, NATO jets unleashed a deadly barrage on a hospital run by Doctors Without Borders in Afghanistan.
No sooner had Vladimir Putin wrapped up his speech at the United Nations, where he roundly criticized the manner in which US-led forces have been trampling on the sovereignty of nation states in its global pursuit of terrorists, Russia opened a stunning aerial campaign against Islamic State fighters on the ground in Syria.
Robert Bridge has worked as a writer and journalist in Russia since 1998. His articles have been featured in a number of publications, including Russia in Global Affairs, Drudge Report, Russia Insider and Infowars.com. Bridge is the author of the book, “Midnight in the American Empire”, which was released in 2013.
Published time: 4 Oct, 2015 15:26
Get short URL
© Reuters / Reuters
As if to underscore Russia’s decision to initiate airstrikes against Islamic State on the territory of Syria as Western forces don’t appear up to the task, NATO jets unleashed a deadly barrage on a hospital run by Doctors Without Borders in Afghanistan.
No sooner had Vladimir Putin wrapped up his speech at the United Nations, where he roundly criticized the manner in which US-led forces have been trampling on the sovereignty of nation states in its global pursuit of terrorists, Russia opened a stunning aerial campaign against Islamic State fighters on the ground in Syria.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Britanski Expres, jel to neka tiskovina sa zajebancijom il nesto ozbiljno?
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Britanski Expres, jel to neka tiskovina sa zajebancijom il nesto ozbiljno?
Višew zahebancija al nek se talasa ;)
2015-08-06
asilovski wrote:Islam je doslovan, pitanje je samo odnosa prema drugim vjerama, sunije smo vidjeli, šije nemaju takvih problema, drugo Iranci nisu arapi, već perzijanci a to itekeko određuje sve...Stribor wrote:RayMabus wrote:Ipak malo stani na loptu. NIje swe crno bijelo. Nemoj da te nosi euforija. Šije su isto priča za sebe. NIsu baš tako nezahebani. Opreza nikad dosta. I te kako su opasni.asilovski wrote:Bolje organizirani svakako, pa ima ih 10 puta manje, samo šije ne odlaze u emigraciju, to su 99% sunije, a i šije ne prave sranja za razliku od sunijskih saveznikaRayMabus wrote:Šijit su isto radikali. Oni su možda i opasniji od wehabdija jer su odlično organizirani ( u vojnom smislu mislim )....al wehabdije su dno dna ....zato večina ekipe radije navija za šijite ....među njima i ja.
Vse je to radikalni islam. Različni su va nijansah.
Nisam rekal da su Iranci Arabi.
Nigda se većinu sunitov gledalo kot tolerantnije, a na šijite kot radikalnije Danas je obrnuto. Jesu li šijiti manje radikalni postali ili su suniti postali već radikalniji od te dobe? Kako je religija va tom delu svita sredstvo politike nimoj biti tako siguran da sutra ili priksutra i šijite nećemo vidit kot već radikalnije od ovih pobludjelih koljačev ID.
Stribor-
2015-09-22
Bio sam ti u republici :)epikur37 wrote:dijagram wrote:Britanski Expres, jel to neka tiskovina sa zajebancijom il nesto ozbiljno?
Al napljuvase Dodu, strava:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Bio sam ti u republici :)epikur37 wrote:dijagram wrote:Britanski Expres, jel to neka tiskovina sa zajebancijom il nesto ozbiljno?
I šta vele još, ukidaju srpsku, oslobađaju se etnonacionalizma i svi će bit Bosanci ;) :D
2015-08-06
Ma ne, pa nece srbi ukidati srpsku, al o Dodi crnje i gore, i njegovoj ekipi.epikur37 wrote:dijagram wrote:Bio sam ti u republici :)epikur37 wrote:dijagram wrote:Britanski Expres, jel to neka tiskovina sa zajebancijom il nesto ozbiljno?
I šta vele još, ukidaju srpsku, oslobađaju se etnonacionalizma i svi će bit Bosanci ;) :D
To ti je ovaj sjeverni dio, trokut Novi-Dubica -Prijedor.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ma ne, pa nece srbi ukidati srpsku, al o Dodi crnje i gore, i njegovoj ekipi.epikur37 wrote:dijagram wrote:Bio sam ti u republici :)epikur37 wrote:dijagram wrote:Britanski Expres, jel to neka tiskovina sa zajebancijom il nesto ozbiljno?
Ne vole ga ni u Bijeljini, podrinje isto slabo.
Više ga volimo mi HercegBosanci nego pojedini Srbi.
2015-08-06
Ja bi o poslu,mislim, zato su me zvali, al prvo moram odslusati plac. Rekoh, jebote ko da epija slusam na forumu:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Ma ne, pa nece srbi ukidati srpsku, al o Dodi crnje i gore, i njegovoj ekipi.epikur37 wrote:dijagram wrote:Bio sam ti u republici :)epikur37 wrote:dijagram wrote:Britanski Expres, jel to neka tiskovina sa zajebancijom il nesto ozbiljno?
Ne vole ga ni u Bijeljini, podrinje isto slabo.
Više ga volimo mi HercegBosanci nego pojedini Srbi.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ja bi o poslu,mislim, zato su me zvali, al prvo moram odslusati plac. Rekoh, jebote ko da epija slusam na forumu:)
Ja o Dodi sve najbolje, kakav vražiji plač....a to pa narod uvijek vlasti jebe mater bili ovi ili oni a opet izađe i glasa za iste.
2015-08-06
Ekonomski u klincu, strava. Napustenih kuca kolko oces, a tamo nije bilo nikakvog ratnog vihora.epikur37 wrote:dijagram wrote:Ja bi o poslu,mislim, zato su me zvali, al prvo moram odslusati plac. Rekoh, jebote ko da epija slusam na forumu:)
Ja o Dodi sve najbolje, kakav vražiji plač....a to pa narod uvijek vlasti jebe mater bili ovi ili oni a opet izađe i glasa za iste.
Natjecali se tko ce mi vise komplimentirati o zagrebu:)
Di je bio crvenko da cuje bracu.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ekonomski u klincu, strava. Napustenih kuca kolko oces, a tamo nije bilo nikakvog ratnog vihora.epikur37 wrote:dijagram wrote:Ja bi o poslu,mislim, zato su me zvali, al prvo moram odslusati plac. Rekoh, jebote ko da epija slusam na forumu:)
Natjecali se tko ce mi vise komplimentirati o zagrebu:)
Di je bio crvenko da cuje bracu.
Pasivan kraj, nema puno razlike ni u kostajnici preko une.
E a cuj, Zagreb je uvijek bio pojam za balkanske selendre ;)
2015-08-06
DA JE izostanak poslednje tranše MMF rs naneo velike štete i potpuno joj ispraznio kase, govori i podatak da RS na svaki način pokušava da zapuši "budžetske rupe". Tako je na Banjalučkoj berzi obavljena i 34. aukcija trezorskih zapisa RS, čime se Srpska zadužila za novih 14,7 miliona KM.dijagram wrote:Ekonomski u klincu, strava. Napustenih kuca kolko oces, a tamo nije bilo nikakvog ratnog vihora.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:568985-Srpska-u-dugu-do-guse
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije to samo tamo ....ćijela RS je u dubokoj ekonomskoj rećesiji i to ne od jućer.epikur37 wrote:dijagram wrote:
Ekonomski u klincu, strava. Napustenih kuca kolko oces, a tamo nije bilo nikakvog ratnog vihora.
2014-04-11
http://www.slobodnaevropa.org/contentinfographics/plate-prosvjetnih-radnika-u-regionu/27283759.html
tjah i nije loše u odnosu na njihov region :)
tjah i nije loše u odnosu na njihov region :)
2015-08-06
RayMabus wrote:Nije to samo tamo ....ćijela RS je u dubokoj ekonomskoj rećesiji i to ne od jućer.epikur37 wrote:dijagram wrote:
Ekonomski u klincu, strava. Napustenih kuca kolko oces, a tamo nije bilo nikakvog ratnog vihora.
Pa cijeli Balkan je :D
neš ti :)
2015-08-06
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
A onako ..je al opet ....Rusi će bušit naftu pa ćijena pala pa odustali ....nema ekonomskog pokretaća.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nije to samo tamo ....ćijela RS je u dubokoj ekonomskoj rećesiji i to ne od jućer.epikur37 wrote:dijagram wrote:
Pa cijeli Balkan je :D
neš ti :)
2014-04-11
Riplex wrote:Eto milijun
Rip, Ruje razvaljuju, kako podnosiš svo ovo slavensko kurčenje :D
Još ćemo u povratku iz Sirije riješiti onu huntu u Kijevu :p :D
2015-08-06
[size=34]Wrong wars, wrong enemies: Time to follow Russia's lead against ISIS[/size]
http://www.rt.com/op-edge/317536-russia-us-war-terror/
http://www.rt.com/op-edge/317536-russia-us-war-terror/
2015-08-06
[size=40][size=40]Head [size=40]for[/size] [size=40]the[/size] [size=40]Hills:[/size] [size=40]3,000[/size] [size=40]Islamist[/size] [size=40]Militants[/size] [size=40]Flee[/size] [size=40]Advancing[/size] [size=40]Syrian[/size] [size=40]Army[/size][/size]
[/size]
MIDDLE EAST
09:24 05.10.2015(updated 10:08 05.10.2015) Get short URL
43065331
Syrians View Russians as Heroes – British Journalist
More than three thousand militants from the Islamic State, Jabhat Al-Nusra and Jaish al-Yarmouk jihadist groups have left Syria for Jordan, fearing the forthcoming Syrian Army offensive, Russia's news agency Ria Novosti quoted a military source as saying.
"At least three thousand militants from the Islamic State, the Al-Nusra and the Jaish Al-Yarmouk fled to Jordan. They are afraid of the army's advance on all fronts and the Russian aircraft airstrikes," the source said.
According to the source, the Syrian army on Sunday attacked militants from the Islamic State and the Jabhat Al-Nusra" in the suburbs of the capital Damascus and the provinces of Deir Ezzor and Homs, as well as near the city of Palmyra.
[/size][size]
In Deir Ezzor, about 160 militants were reportedly killed during the fighting, while the army's assault on Holms and Palmyra left at least seventeen militants dead.
[/size][size]
Earlier on Monday, Syrian air force helicopters dropped leaflets in the south of Hama province, inviting terrorists to surrender and warning civilians about the beginning of a major military operation.
[/size][size]
[/size]
Putin's Consistent Syrian Policy Driving Washington Up the Wall
Agitational leaflets were dropped on the territories of Rastan and Talbiseh settlements, currently controlled by Islamic State and Jabhat al-Nusra militants, RIA Novosti reported.
On September 30, more than fifty Russian aircraft and helicopters, including the Su-24M, the Su-25 and the Su-34, started precision airstrikes on Islamic State targets in Syria upon Syrian President Bashar Assad's request. Earlier that day, the Russian upper house of parliament unanimously supported the country's President Vladimir Putin's request to deploy the Russian Aerospace Forces abroad.
Syrian Ambassador to Russia Riad Haddad confirmed that Syrian Army airstrikes, supported by the Russian Aerospace Forces, were carried out against armed terrorist organizations, not political opposition factions or civilians.[/size]
Read more: http://sputniknews.com/middleeast/20151005/1028023522/syria-army-militants-offensive.html#ixzz3ng7EVzhR
[/size]
© REUTERS/ Abdalrhman Ismail
MIDDLE EAST
09:24 05.10.2015(updated 10:08 05.10.2015) Get short URL
43065331
Scores of Islamic State militants have reportedly fled Syria in fear of an upcoming large-scale Syrian Army offensive.
© AP PHOTO/ MUZAFFAR SALMAN, FILE
[size]Syrians View Russians as Heroes – British Journalist
More than three thousand militants from the Islamic State, Jabhat Al-Nusra and Jaish al-Yarmouk jihadist groups have left Syria for Jordan, fearing the forthcoming Syrian Army offensive, Russia's news agency Ria Novosti quoted a military source as saying.
"At least three thousand militants from the Islamic State, the Al-Nusra and the Jaish Al-Yarmouk fled to Jordan. They are afraid of the army's advance on all fronts and the Russian aircraft airstrikes," the source said.
According to the source, the Syrian army on Sunday attacked militants from the Islamic State and the Jabhat Al-Nusra" in the suburbs of the capital Damascus and the provinces of Deir Ezzor and Homs, as well as near the city of Palmyra.
[/size]
#SYRIA:Aviation of #AerospaceForces strike against #ISIS command post located in mountains. Target destroyed pic.twitter.com/cZSke5GWWq
— Минобороны России (@mod_russia) 4 октября 2015
In Deir Ezzor, about 160 militants were reportedly killed during the fighting, while the army's assault on Holms and Palmyra left at least seventeen militants dead.
[/size]
#SYRIA:Aviation strike against #ISIS command post and munition depot located to the west from Jisr al-Shugur pic.twitter.com/BPKhpmwFxM
Earlier on Monday, Syrian air force helicopters dropped leaflets in the south of Hama province, inviting terrorists to surrender and warning civilians about the beginning of a major military operation.
[/size]
#SYRIA:jets performed three strikes against command post and munition depot near Maarrat al-Nu'man pic.twitter.com/JF8gJTiUwJ
[/size]
© SPUTNIK/ DMITRIY VINOGRADOV
[size]Putin's Consistent Syrian Policy Driving Washington Up the Wall
Agitational leaflets were dropped on the territories of Rastan and Talbiseh settlements, currently controlled by Islamic State and Jabhat al-Nusra militants, RIA Novosti reported.
On September 30, more than fifty Russian aircraft and helicopters, including the Su-24M, the Su-25 and the Su-34, started precision airstrikes on Islamic State targets in Syria upon Syrian President Bashar Assad's request. Earlier that day, the Russian upper house of parliament unanimously supported the country's President Vladimir Putin's request to deploy the Russian Aerospace Forces abroad.
Syrian Ambassador to Russia Riad Haddad confirmed that Syrian Army airstrikes, supported by the Russian Aerospace Forces, were carried out against armed terrorist organizations, not political opposition factions or civilians.[/size]
Read more: http://sputniknews.com/middleeast/20151005/1028023522/syria-army-militants-offensive.html#ixzz3ng7EVzhR
2014-04-14
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Putin šalje vojsku u BiH
» Putin šalje nuklearne bombardere u JAR
» PUTIN ŠALJE 200 AVIONA U SRBIJU !
» Putin salje odgovor na Americke OH-58 Kiowa
» Putin: Htjeli ste demokraciju u Iraku Libiji i Siriji donijeli ste smrt!
» Putin šalje nuklearne bombardere u JAR
» PUTIN ŠALJE 200 AVIONA U SRBIJU !
» Putin salje odgovor na Americke OH-58 Kiowa
» Putin: Htjeli ste demokraciju u Iraku Libiji i Siriji donijeli ste smrt!
Page 7 of 7