'Vjerodostojani'Fred Matic:Napao Koli zbog posjeta u Argentini a on sam isto to napravio 2008'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
'Vjerodostojani'Fred Matic:Napao Koli zbog posjeta u Argentini a on sam isto to napravio 2008'
https://direktno.hr/direkt/evo-kako-se-sdp-ov-fred-matic-ulizivao-ustasama-iz-argentine-116765/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Vjerodostojani'Fred Matic:Napao Koli zbog posjeta u Argentini a on sam isto to napravio 2008'
Toliko jos jednom od Freda po principu napad najbolja obrans a na koncu uvijek se otkrije istina i druga strana medalje..
2015-09-08
Re: 'Vjerodostojani'Fred Matic:Napao Koli zbog posjeta u Argentini a on sam isto to napravio 2008'
Da citiram Gnjeca...svi ste vi isti jebovambogpasmaterdebilnuustaskumater...
2015-09-08
Sad ce se fred nemusto branit ko stipe mesic nakon epizode u australiji..'morao sam tako zboriti da prodam i podijem knjige'
2015-09-08
Fred je jedan od heroja lijevonaslonjene inteligencije a tamo su očito svi ustaše po potrebi
2014-04-15
Fred fakat je nista lazno...ahahaha...znao sam ja cim je fred prvi skocio na koli da nes skriva..jer ako bi mediji poceli cackati tko se od politicara prije koli druzio u argentini sa ujkama i pricao ono sto se kao ne smije mogli bi i freda iscackati..no fred je zaboravio da je sutio mozda ne bi bilo nista ovako ispalo kontraproduktivno za njega..treba istraziti i bauka.. ..
2015-09-08
Tko je On? on je svoj braniteljski status stekao u Vukovaru. Zapravo nije to status, nego statusić jer nije bio dragovoljac, već je mobiliziran iz vukovarskog podruma u listopadu 1991. godine – niti mjesec dana prije okupacije Grada heroja.
2014-04-18
Kako god ipak je vukovarski branitelj i logoraš, ali moralna i intelektualna nula od čovjeka
2014-04-15
Jbtn_razbojnik wrote:Fred je jedan od heroja lijevonaslonjene inteligencije a tamo su očito svi ustaše po potrebi
Ovi Hrvati jos malo nece znat kako se zovu
I da ih ne bi prokleo
Nit pravih ustasa nitboravih partizana od njih danas
Gemišt
Glavno da se svade međusobno
sve je to sore danas neki gemišt vala baš...jedino nas dvoje na braniku tekovina NOBa...nas dvoje i Manolić
2014-04-15
"...ko mu jebe mater"....ministarbranitelja.press..n_razbojnik wrote:Kako god ipak je vukovarski branitelj i logoraš, ali moralna i intelektualna nula od čovjeka
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Matić je ljudina i covjek kojem nisu bosancerosi satorasi i kurve ispid satora , do koljenan_razbojnik wrote:Kako god ipak je vukovarski branitelj i logoraš, ali moralna i intelektualna nula od čovjeka
Nijedna mi nije rijec suvišna i svaka je na svom mjestu
To sto neki ne vide dalje od svog brda . Ko ti majmune .
To nije problem.
Matica treba za predsjednika drzave a ne ovu Trgovačku putnicu kpja tezgari za svoj racun
Eroo wrote:"...ko mu jebe mater"....ministarbranitelja.press..n_razbojnik wrote:Kako god ipak je vukovarski branitelj i logoraš, ali moralna i intelektualna nula od čovjeka
Ne nego je bolji bio onaj sa barakom za koju je dobio kredit i izjavio
Da moze sa svojim parama sto hoce i kpji je trajao 4 dana
Ili ovaj sad koji kupuje glasove NASIM NOVCEM
PA LAKO JE TUĐIM KURCEM PO GLOGINJAMA
Vama pijandurama Pijanima od povijesti i ludima od glupostin_razbojnik wrote:sve je to sore danas neki gemišt vala baš...jedino nas dvoje na braniku tekovina NOBa...nas dvoje i Manolić
Valjda sve isto
Jbt
Jos cu ovdje na forumu savladati osnove te vase muske psihologije , da ne idem za šank
Jbt
Ili ste glupi ko kurac , jer vama upravlja isti hormon kao kurcu ili ste pametni ko GNJEC
I eventualno srednji ..
Evo Lobe cetnika
On je potvrda za tezu da muski ne svi misle kurcom
On je potvrda za tezu da muski ne svi misle kurcom
- Red kneza Domagoja s ogrlicom
- Red Nikole Šubića Zrinskog
- Red hrvatskog križa
- Red hrvatskog trolista
- Red hrvatskog pletera
- Spomenica Domovinskog rata
- Spomenica domovinske zahvalnosti
- Medalja Oluja[3]
Stoko kamenjarska
Kad budete vi pokazali svoje medalje
Ha ha
Onda nesto o Maticu guknite
Kad budete vi pokazali svoje medalje
Ha ha
Onda nesto o Maticu guknite
Sora wrote:
2014-04-18
vuksadinare wrote:https://direktno.hr/direkt/evo-kako-se-sdp-ov-fred-matic-ulizivao-ustasama-iz-argentine-116765/
POLUSRBIN koji je imao " poseban " tretman u SRPSKIM LOGORIMA u SRBIJI -- zvan " PJEVAČ " -- 80% postotni INVALID HR - PSIHIČKI ( po nalazima --- preko VEZE-- dobitnik odlikovanja -- opet preko VEZE - koja nije zaslužio ) - koji je " SAM sebi " smanjio " INVALIDITET kada je vidio da na osnovu toga poteza može mjesečno više staviti u džep - na kraju nije više bio " LUD " čak što više SAVJETNIK u VRHUŠKI HR POLITIKE i što je još jADNIJE hrvatski TISAK i dan danas obavlja INTERVJUE s ovom u najmanju ruku problematičnom osobom i upitne uopće inteligencije i naobrazbe i danas je jedna od eksponiranih osoba u SDPu !
Osobno sam ga sretao kod Merčepa kada je tražio njegovu potporu u svezi njegovih pisanja njegovih KNJIGA koje je u to vrijeme pisao - volio bih ga danas UPITATI ;
PRIZNAJE li uopće da je BIO kod MERČEPA " glavom i bradom " - zbog čega - vrlo jednostavno pitanje ??
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Peking ogorčen zbog posjeta njemačke ministrice Tajvanu
» Vozač autobusa napravio dramu zbog malog psa!!! (VIDEO)
» Ukrajina zbog kredita prihvatila EU kontrolu nad javnim sektorom, isto se traži i od BiH
» Egipat napao Erdogana zbog okupacije Konstanitopolisa
» Narod napao Bauhaus zbog padobrana
» Vozač autobusa napravio dramu zbog malog psa!!! (VIDEO)
» Ukrajina zbog kredita prihvatila EU kontrolu nad javnim sektorom, isto se traži i od BiH
» Egipat napao Erdogana zbog okupacije Konstanitopolisa
» Narod napao Bauhaus zbog padobrana
Page 1 of 3