HDZ - stranka opasnih namjera
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: HDZ - stranka opasnih namjera
s njima se i ne fajtam, eskiviram ih :)pismejker wrote:Leviathan2 wrote:i ja :)pismejker wrote:zezam se...Leviathan2 wrote:ne, nego nes drugo da mu ne udje :=pismejker wrote:
..iz dupete u dupe...
al ok je, nek je ostar, mada je jos uvijek neki linijas i ideoloski usmjeren, sto vece razocaranje bude u ideju to ce prije postat skeptik a onda anarho kandidat
ne znam..nisam neki klasičar ali niti anarhista...Ono,volim stvoriti dojam adaptilnog gradjanina,urednog u platjanju obaveza,i doista biti odgovoran,ali paralelno i sebe malo bolje zbrinuti...mislim da je to ipak najbolje rjesenje..sa rogatima(drzavom) se ne mos fajtati.,.jednostavno su prejaki..
sto je i bolje od fajta, ne gubim energiju i riskiram da izgubim
jedino kad me nachepe onda idem direkt na izvrsioce djonom
Re: HDZ - stranka opasnih namjera
tako je..isto tako treba obilato koristiti sve sto se platja drzavi..zdravstveno,porez,socijalno...naplatiti im...Leviathan2 wrote:s njima se i ne fajtam, eskiviram ih :)pismejker wrote:Leviathan2 wrote:i ja :)pismejker wrote:zezam se...Leviathan2 wrote:
ne, nego nes drugo da mu ne udje :=
al ok je, nek je ostar, mada je jos uvijek neki linijas i ideoloski usmjeren, sto vece razocaranje bude u ideju to ce prije postat skeptik a onda anarho kandidat
ne znam..nisam neki klasičar ali niti anarhista...Ono,volim stvoriti dojam adaptilnog gradjanina,urednog u platjanju obaveza,i doista biti odgovoran,ali paralelno i sebe malo bolje zbrinuti...mislim da je to ipak najbolje rjesenje..sa rogatima(drzavom) se ne mos fajtati.,.jednostavno su prejaki..
sto je i bolje od fajta, ne gubim energiju i riskiram da izgubim
jedino kad me nachepe onda idem direkt na izvrsioce djonom
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HLO:Reprezentacija-opasnih namjera!
» Puhovski napao Kolakusica:'To je desni populist opasnih namjera'
» Ministar obrane Srbije : Izmetbegović je danas pokazao da je čovjek opasnih namjera
» Još jedan incident sa oltara CUH-a-svećenike SPC nazvao bradatim sveštenicima opasnih namjera
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Puhovski napao Kolakusica:'To je desni populist opasnih namjera'
» Ministar obrane Srbije : Izmetbegović je danas pokazao da je čovjek opasnih namjera
» Još jedan incident sa oltara CUH-a-svećenike SPC nazvao bradatim sveštenicima opasnih namjera
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
Page 3 of 3