Seoba naroda je napad na Balkan?!?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Seoba naroda je napad na Balkan?!?
To nisu kampowi nego gradowi ....300 tisuča ljudi po kampu.Yehudi wrote:
Šest novih izbjegličkih kampova, koji će moći primiti do dva milijuna ljudi, bit će podignuto u Turskoj, uz djelomično financiranje EU-a.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dobro uočeno...infrastruktura, pa čak i ona najjednostavnija za toliki broj ljudi je ozbiljan poduhvat.... da bi to koliko toliko funkcioniralo potrebno je samo na dnevnoj razini oformiti i ljudstvom popuniti samo 200-300 punktova za raspodjelu hrane ili namirnica. ukoliko se radi o šatorskim kampovima onda se većina hrane za korisnike kampa unaprijed priprema i samo 600 000 obroka dnevno ispostaviti korisnicima je opak pothvat... a to je samo jedan segment u toj priči....RayMabus wrote:To nisu kampowi nego gradowi ....300 tisuča ljudi po kampu.Yehudi wrote:
Šest novih izbjegličkih kampova, koji će moći primiti do dva milijuna ljudi, bit će podignuto u Turskoj, uz djelomično financiranje EU-a.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Neznam zašto bi Ewropa prihwatila Erdoganowe izbjegliće ?
To su erdoganowe izbjeglice ....on je bio najžešči zagowaratelj da se Assada svrgne.
Šta mi imamo sa time i sa njima ?
Vračaj nazad.
To su erdoganowe izbjeglice ....on je bio najžešči zagowaratelj da se Assada svrgne.
Vračaj nazad.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jebe se njemu možda će se i on poput merkelice probat uhljebit u UN-u... npr ko njen savjetnik za multikulti pitanja....RayMabus wrote:Neznam zašto bi Ewropa prihwatila Erdoganowe izbjegliće ?
Vračaj nazad.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Wieder brennt eine Flüchtlingsunterkunft
Im thüringischen Friemar ist die Fassade einer Notunterkunft für Flüchtlinge in Flammen aufgegangen. Die Polizei geht von Brandstiftung aus. Auch in Xanten in Nordrhein-Westfalen kam es zu einem Zwischenfall. MehrJoš jedan požar podmetnut u zgradu namjenjenu aziilantima.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
RayMabus wrote:Neznam zašto bi Ewropa prihwatila Erdoganowe izbjegliće ?
Vračaj nazad.
Čelom nazad i marš u...........tamo od kud ste došli.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
nije mi jasno ako ih enko zeli neka ih prima...u cem je problem?..naravno u grcima i turcima koji lijepo koriste ovu situaciju za ucjenu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dok traje seoba naroda SAD-e huška za rat protiv Rusije
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Seoba na HTV?
» Masovna seoba Srba u Njemačku
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Seoba na HTV?
» Masovna seoba Srba u Njemačku
Page 2 of 2