Što su rekli argentinski Hrvati o Hrvatskoj, posjetu predsjednice, povijesti...
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Što su rekli argentinski Hrvati o Hrvatskoj, posjetu predsjednice, povijesti...
ma niti u najvećem deliriju ne bih pomišljao da će ,,ona'' Kaja s net.hr,nekad u budućnosti pisati ovako,a rugala se meni kad sam ja okrenuo ploču.kaja wrote:Pa oni su iznijeli novac , točnije zlato 1945.debotoijusto wrote:donesite novac da vas prevarimo , ponovo
Sta mislis da su sa gaćama na štapu došli u Argentinu .
Smrdljivci..
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Što su rekli argentinski Hrvati o Hrvatskoj, posjetu predsjednice, povijesti...
Šta si pisao,ukratko ako može ? Nema baš puno slobodnog vremena,pa ne stignem pratiti,ali s obzirom da volim tvoje umotvorine,čisto me zanima ta najnovija .jastreb wrote:Pa to su Hrvati o kojima sam u zadnje vrijeme počeo pisati.catabbath wrote:Kao Rvatine a svi izgledaju kao neki argentinski cigići.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Gnječ wrote:ajde debilu bez mozga odjebi...koliko puta smo dida od Parlova i ja skupa popili rakijicu ili travaricu ti nemaš blagog pojma.
Haha ma pusti Eru, cigan koji je pobijegao u Deželu se solidarizirao sa braćom kamenjarskim ciganima koji su pobjegli u Argentinu
catabbath-
2015-08-22
I meni prslukdebotoijusto wrote:puka mi je nokat
Za Eru
Mos misliti stete da je odapaeo od upale pluća
Prodisao bi forum ..
Govoreći o budućem partnerstvu hrvatskih i čileanskih gospodarstvenika istaknula je kako ga vidi u brojnim industrijskim područjima, turizmu, trgovini i pomorskim djelatnostima.
Kao potencijal za značajnije područje suradnje navela je brodogradnju, a hrvatsku brodogradnju ocijenila je jednom od najuspješnijih hrvatskih izvoznih industrija i dobro zastupljenom na svjetskom brodograđevnom tržištu.
moguce da uloze novac prije googlanja , hrvati su to odrasli na basnama u tudjini
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ukratko. Nema više ustaša,ustašoida,katolibana,klerikalaca,frankovaca,botaničara,krovopokrivača...jednostavno pišem Hrvati.סמאל wrote:Šta si pisao,ukratko ako može ? Nema baš puno slobodnog vremena,pa ne stignem pratiti,ali s obzirom da volim tvoje umotvorine,čisto me zanima ta najnovija .jastreb wrote:Pa to su Hrvati o kojima sam u zadnje vrijeme počeo pisati.catabbath wrote:Kao Rvatine a svi izgledaju kao neki argentinski cigići.
Pa kom krivo,kom pravo.Toliko su nam ukaljali ime da više nema smisla skrivati se iza raznih drugih naziva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Predlagao BG-ZG, Hrvati rekli 'nas ne interesuju istočne izlaznice'"
» Albanski predsjednik u službenom posjetu Hrvatskoj
» DW: Njemački mediji o kineskom posjetu Hrvatskoj
» Prvi saudijski ministar u službenom posjetu Hrvatskoj
» Visoko kinesko izaslanstvo u posjetu Republici Hrvatskoj
» Albanski predsjednik u službenom posjetu Hrvatskoj
» DW: Njemački mediji o kineskom posjetu Hrvatskoj
» Prvi saudijski ministar u službenom posjetu Hrvatskoj