ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska i Mađarska jačaju vojnu suradnju

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Hrvatska i Mađarska jačaju vojnu suradnju  - Page 3 Empty Re: Hrvatska i Mađarska jačaju vojnu suradnju

Post by RayMabus 11/3/2018, 18:41

Pa ja podržavam mađarsku autonomiju u Rumunjskoj 

Nevidim baš da im sapinjem noge

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Hrvatska i Mađarska jačaju vojnu suradnju  - Page 3 Empty Re: Hrvatska i Mađarska jačaju vojnu suradnju

Post by RayMabus 11/3/2018, 18:45

Svetac u mojoj vojnoj doktrini nepostoji nikakvo podapinjanje nogu Mađarskoj 

Osim ako ti moju podršku njihovoj autonomiji u Rumunjskoj ne smatraš činom protiv Mađara šta mi je malo glupa logika očito
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/3/2018, 18:49

pa vrlo je rjecit tvoj odnos prema njima..nema lijepe rijeci,samo pokude i to bez valjanih argumenata...slijepo zahvali Madjarskoj sto postojite kao drzava...nemam sto vise dodati.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2018, 18:52

pismejker wrote:pa vrlo je rjecit tvoj odnos prema njima..nema lijepe rijeci,samo pokude i to bez valjanih argumenata...slijepo zahvali Madjarskoj sto postojite kao drzava...nemam sto vise dodati.. :cleanteeth
Prema njihovoj debilnoj politici   normalno da ih smatram debilima sa takvim pristupom 

I unatoč tome još uvijek moja vojna doktrina ni u jednoj točci nije usmjerena protiv njih dapače baš suprotno
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/3/2018, 18:52

dobro,kakogod,nego nisi dugo spominjao svoju Macu..jel ziva?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2018, 18:54

pismejker wrote:dobro,kakogod,nego nisi dugo spominjao svoju Macu..jel ziva?
Je, sad ću vidit gdje je pa onda on sam dođe gore pa spava na krevetu, uglavnom je s menom iako ga ne spominjem
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/3/2018, 18:59

to je vec i naraslo posteno...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/3/2018, 19:00

:20
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2018, 19:02

pismejker wrote:to je vec i naraslo posteno...
Pa je, nije ono masivan još ali je odrasli, evo sad spava do mene jer sam otvorija vrata i onda on sam uđe ako hoće  uglavnom spava ovdje kod mene ili je dole u dvoru gdje mu je hrana i prostor pa dole boravi kad nije na krevetu kod mene
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/3/2018, 19:06

lijepo...nek uziva..tako i treba..odoh malo na xbox one x...jos ga upoznajem..kanta je brutalno jaka i cekam Metro exodus da odigram u 4 K

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2018, 19:12

Ma on već naučija sam  dođe gori pa se ugnjizdi na krevet npr sad mi je u krilu i sad ti se on tu sklupća i spava tako da ono svaki dan mi je u krevetu bar pet sati do deset najmanje 

Kad oće vani otvorim mu vrata kad oće u kuću na krevet pustim ga tako da ono uglavnom drag mu je krevet
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics