SDP SVE OTVORENIJE IGRA KONTRA HRVATSKOG NARODA
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SDP SVE OTVORENIJE IGRA KONTRA HRVATSKOG NARODA
Cesto punjena slugama okupatora...jes da im je sluganstvo dokazano na narodnom sudu na licu mjesta ali ako su bili imucniji i posjedovali nekretninu tada mora da su Goeringovo kumče najmanjecatabbath wrote:Fojba = jama
2014-04-15
Ne bih krivio niti HDZ niti SDP u tom kontekstu za stetu nanijetu naciji,gradjanstvu,kao i drzavi..
KRIVIM ISKLJUCIVO BALAKANSKI KMETSKI MENTALITET,koji svoje navade vuce jos od srednjeg vijeka i realizira ih u datim situacijama,kad se docepa vlasti...
Cinjenica jest..BALKANSKI NARODI NISU STVORENI,odnosno nisu tijekom povijesti modani da imaju vlast i vladaju,nego da SLUZE velikim i uticajnim silama Europe
Ako se ikad i pokusalo,odnosno da narodi na Balkanu uzmu svoju sudbinu u svoje ruke,vanjski motjnici i njihove drzave su se potrudile da bilo kojim sredstvima to onemoguce u prakticnom smislu..ako treba i da odleti glava...
Europski motjnici,danas i svjecki,na celu sa USA,GB,i Europom,na mnogo suptilnije nacine to delaju...
ZAVADI PA VLADAJ...drustva su podjeljena,minorni umovi kanaliziraju svoju negativnu energiju,kreirajuci virtualnog domaceg neprijatelja i okrecucui svu mrznju prema njemu..ne videci sa su u detalj isto ono sto sami napadaju..
To ne iznenadjuje..IQ se nije bas razmahao na tim prostorima,ali je onaj recesivni gen,koji sam nedavno opisao,opstao i dela u danasnje moderno vrijeme sa svoj novi nacin..
Dakle,ukratko HDZ,SDP,partizani,ustaše,lijevi i desni su samo kanaliziranje emocija masa prema virtualnom neprijatelju,da bi se odrzala situacija u kojem pojedinci,nesto IQ nadareeniji mogu ostvariti svoje uskogrude ciljeve..
Misletji da bi NOVA ljevica ili desnica napravili procvat na tim prostorima je iluzorna ideja..zasjeli bi i radili ovo sto i ovi danas rade...muljali,krali,pogodovali,uhljebljivali,otimali i svima pricali kako su poboljsali ukupnu situaciju...
KRIVIM ISKLJUCIVO BALAKANSKI KMETSKI MENTALITET,koji svoje navade vuce jos od srednjeg vijeka i realizira ih u datim situacijama,kad se docepa vlasti...
Cinjenica jest..BALKANSKI NARODI NISU STVORENI,odnosno nisu tijekom povijesti modani da imaju vlast i vladaju,nego da SLUZE velikim i uticajnim silama Europe
Ako se ikad i pokusalo,odnosno da narodi na Balkanu uzmu svoju sudbinu u svoje ruke,vanjski motjnici i njihove drzave su se potrudile da bilo kojim sredstvima to onemoguce u prakticnom smislu..ako treba i da odleti glava...
Europski motjnici,danas i svjecki,na celu sa USA,GB,i Europom,na mnogo suptilnije nacine to delaju...
ZAVADI PA VLADAJ...drustva su podjeljena,minorni umovi kanaliziraju svoju negativnu energiju,kreirajuci virtualnog domaceg neprijatelja i okrecucui svu mrznju prema njemu..ne videci sa su u detalj isto ono sto sami napadaju..
To ne iznenadjuje..IQ se nije bas razmahao na tim prostorima,ali je onaj recesivni gen,koji sam nedavno opisao,opstao i dela u danasnje moderno vrijeme sa svoj novi nacin..
Dakle,ukratko HDZ,SDP,partizani,ustaše,lijevi i desni su samo kanaliziranje emocija masa prema virtualnom neprijatelju,da bi se odrzala situacija u kojem pojedinci,nesto IQ nadareeniji mogu ostvariti svoje uskogrude ciljeve..
Misletji da bi NOVA ljevica ili desnica napravili procvat na tim prostorima je iluzorna ideja..zasjeli bi i radili ovo sto i ovi danas rade...muljali,krali,pogodovali,uhljebljivali,otimali i svima pricali kako su poboljsali ukupnu situaciju...
Guest- Guest
Dobro jel kmetski mentaltet ili svjetski motjnici odluci se
2014-04-15
ne vidis uzrocno posljedicnu vezu???Drugi su vas kreirali takvi kakvi jeste danas..i odjedared ste dobili drzavu,silom prilika(nevoljki rat) i sad se dogodio bed..KAKO POSTENO UPRAVLJATI DRZAVOM?..u vasem slucaju,jedino da ste kako sam pradavno rekao u sabor i vladu postavili iskljucivo japance ili juznokoreance i dali im prikladne ovlasti..drugacije nece itji,uostalo mto se jasno vidin_razbojnik wrote:Dobro jel kmetski mentaltet ili svjetski motjnici odluci se
Guest- Guest
A juznokoreanci i japanci nisu u talu sa ovim, motjnicima?
2014-04-15
jok..te kulture gledaju svoj posel,a ne kako ce nekom drugom zbiberiti..n_razbojnik wrote:A juznokoreanci i japanci nisu u talu sa ovim, motjnicima?
Guest- Guest
platite ih posteno kolko traze i odrade vam posao za 5 godina sto vi u kontinuitetu unistavate vec 27 godina..
Guest- Guest
Kmetski mentalitet iskazuje Svetac koji bi strancem dal zemlju i još im platil.
45. riešili smo se Švabah i Žabarah, 95. četnikah. Budimo sretni s tim i ne burkajmo.
45. riešili smo se Švabah i Žabarah, 95. četnikah. Budimo sretni s tim i ne burkajmo.
Moj Reg,dao Bog da ima boljeg rjesenja,no nema..I opet po balkanski izvrtjes moje rjeci..NIKOM JA NE BI DAO NISTA,samo bi posteno platio ,recimo japance da organiziraju i dovedu red u drzavu i dao im pune ovlasti po tom pitanju,
CIME DA BUDETE SRETNI?
Ovim sto se dogadja?
Pa dobro,svakom po izboru,ako ne zna da mu moze biti i bolje..i onda nemoj mene kriviti za taj kmetski mentalitet..
uvijek moze jos jedna rupa u poslovicnom "kaišu"..
CIME DA BUDETE SRETNI?
Ovim sto se dogadja?
Pa dobro,svakom po izboru,ako ne zna da mu moze biti i bolje..i onda nemoj mene kriviti za taj kmetski mentalitet..
Guest- Guest
Sretni s tim što se smanjil broj inorodacah u državi nam. Svatko ima svoje zasluge, njetko za 45., njetko za 95.pismejker wrote:Moj Reg,dao Bog da ima boljeg rjesenja,no nema..I opet po balkanski izvrtjes moje rjeci..NIKOM JA NE BI DAO NISTA,samo bi posteno platio ,recimo japance da organiziraju i dovedu red u drzavu i dao im pune ovlasti po tom pitanju,
CIME DA BUDETE SRETNI?
Ovim sto se dogadja?
aihh..sretje velike...mozda si propustio kad sam rekao...trenutno jezik koji se najvise cuje na ulicama kod mene jest cisti hrvatski..i ljudi su doista Hrvati..mladji stariji,puno onih over 45..godina..nisu sretni sto moraju itji od doma..Regoč wrote:Sretni s tim što se smanjil broj inorodacah u državi nam. Svatko ima svoje zasluge, njetko za 45., njetko za 95.pismejker wrote:Moj Reg,dao Bog da ima boljeg rjesenja,no nema..I opet po balkanski izvrtjes moje rjeci..NIKOM JA NE BI DAO NISTA,samo bi posteno platio ,recimo japance da organiziraju i dovedu red u drzavu i dao im pune ovlasti po tom pitanju,
CIME DA BUDETE SRETNI?
Ovim sto se dogadja?
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Gospodo, grobnica hrvatskog naroda je i Federacija BiH!
» Otvorene granice, bratstvo i jedinstvo hrvatskog i azijskog naroda
» Patrijah Irinej : Pravi je čas za pomirenje srpskog i hrvatskog naroda
» Dodik za 3. entitet: Bošnjaci po nalogu Islamske zajednice glasali za Komšića i omogućili da on pobjedi uprkos stvarnoj volji hrvatskog naroda
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Otvorene granice, bratstvo i jedinstvo hrvatskog i azijskog naroda
» Patrijah Irinej : Pravi je čas za pomirenje srpskog i hrvatskog naroda
» Dodik za 3. entitet: Bošnjaci po nalogu Islamske zajednice glasali za Komšića i omogućili da on pobjedi uprkos stvarnoj volji hrvatskog naroda
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
Page 3 of 3