8.mart kao kjevicarski praznik
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 8.mart kao kjevicarski praznik
No ja sam i geostrategija pa priča za Hrvatsku ide uglavnom bez vješanja iz tri razlogaRayMabus wrote:10% žena su feministkinje a ostalo su ti kokoši
Optimalno rješenje je ono koje donosi najveće dobro za najveći broj dinamika
Ako pobijem javno ovih 10% natalitet će se vratit u normalu i društvo neće propasti
Valjda ti je jasno da bi ih mrtav ladan dao povješati po javnim trgovima diljem zemlje
Feminizam nije ovdje nastao
Ako ovi na zapadu to nevješaju a ja da žene će masovno pobjeći tamo
Ovo je mala sredina tako da jedino mogu objesiti oko tisuću okorjelih feministkinje kojima će se prije toga javno suditi
Možda i pet tisuća
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jučer je Austrija prekinila davanje azila jer je Afganistanac nožem teško ozlijedio dvoje Austrijanac i njihovu 17 godišnju kćer te nekog Čećenca od dvajst godina
Napadao slučajne prolaznike
Sad će svi tražit azil u Nizozemsku
Stežem obruč
Napadao slučajne prolaznike
Sad će svi tražit azil u Nizozemsku
Stežem obruč
2014-04-11
zene generalno su tradicionalno uvjek u svom domenu imale uticaj I moc isto kao I muskarci u svom. Danas su zene izjednacene u uticaju koji je bio podrucje muskaraca ali su zadrzale I onaj tradicionalni. Muskarci su prakticki ostali bez znacajnog uticaja a I uloga koju su imali u drustvu vise nije potrebna.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nije stvar u ženama, nisu one baš toliko glupeprckov wrote:zene generalno su tradicionalno uvjek u svom domenu imale uticaj I moc isto kao I muskarci u svom. Danas su zene izjednacene u uticaju koji je bio podrucje muskaraca ali su zadrzale I onaj tradicionalni. Muskarci su prakticki ostali bez znacajnog uticaja a I uloga koju su imali u drustvu vise nije potrebna.
Stvar je u okorjelim feministkinjama i kokošama koje ih slijepo slijede
2014-04-11
generalno zene su oportunisti I njihova moralnost je bazirana na oportunizmuRayMabus wrote:Nije stvar u ženama, nisu one baš toliko glupeprckov wrote:zene generalno su tradicionalno uvjek u svom domenu imale uticaj I moc isto kao I muskarci u svom. Danas su zene izjednacene u uticaju koji je bio podrucje muskaraca ali su zadrzale I onaj tradicionalni. Muskarci su prakticki ostali bez znacajnog uticaja a I uloga koju su imali u drustvu vise nije potrebna.
naravno da ima izuzetaka ali ti ni jedna zena nece pristat na povlacenje zakona koji su na stetu muskaraca a na njihovu korist
feminizam, kad se procisti od ljevicarstva iz njega, je u biti odraz zenske prirode.
2014-04-19
bićete dobri samo za rasplod i ....prckov wrote:zene generalno su tradicionalno uvjek u svom domenu imale uticaj I moc isto kao I muskarci u svom. Danas su zene izjednacene u uticaju koji je bio podrucje muskaraca ali su zadrzale I onaj tradicionalni. Muskarci su prakticki ostali bez znacajnog uticaja a I uloga koju su imali u drustvu vise nije potrebna.
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Ja znam kako ljudi razmišljajuprckov wrote:generalno zene su oportunisti I njihova moralnost je bazirana na oportunizmuRayMabus wrote:Nije stvar u ženama, nisu one baš toliko glupeprckov wrote:zene generalno su tradicionalno uvjek u svom domenu imale uticaj I moc isto kao I muskarci u svom. Danas su zene izjednacene u uticaju koji je bio podrucje muskaraca ali su zadrzale I onaj tradicionalni. Muskarci su prakticki ostali bez znacajnog uticaja a I uloga koju su imali u drustvu vise nije potrebna.
naravno da ima izuzetaka ali ti ni jedna zena nece pristat na povlacenje zakona koji su na stetu muskaraca a na njihovu korist
feminizam, kad se procisti od ljevicarstva iz njega, je u biti odraz zenske prirode.
Neću se uopće truditi njima objašnjavati nešto
Imate fino krah nataliteta pa idemo do kraja dok ne shvatite da ja dite iz guzice neću izvadit
To je prva spoznaja
2014-04-11
da, nesto kao socijalni darvinizam,Noor wrote:bićete dobri samo za rasplod i ....prckov wrote:zene generalno su tradicionalno uvjek u svom domenu imale uticaj I moc isto kao I muskarci u svom. Danas su zene izjednacene u uticaju koji je bio podrucje muskaraca ali su zadrzale I onaj tradicionalni. Muskarci su prakticki ostali bez znacajnog uticaja a I uloga koju su imali u drustvu vise nije potrebna.
ukoliko zapadna civilizacija opstane
a pocinjem da simnjam, sve sam karte ulozio na trampa
2014-04-19
Druga spoznaja će vam bit da nemate šta prigovarat ženi koja je rodila npr dvoje djeceRayMabus wrote:Ja znam kako ljudi razmišljajuprckov wrote:generalno zene su oportunisti I njihova moralnost je bazirana na oportunizmuRayMabus wrote:Nije stvar u ženama, nisu one baš toliko glupeprckov wrote:zene generalno su tradicionalno uvjek u svom domenu imale uticaj I moc isto kao I muskarci u svom. Danas su zene izjednacene u uticaju koji je bio podrucje muskaraca ali su zadrzale I onaj tradicionalni. Muskarci su prakticki ostali bez znacajnog uticaja a I uloga koju su imali u drustvu vise nije potrebna.
Imate fino krah nataliteta pa idemo do kraja dok ne shvatite da ja dite iz guzice neću izvadit
To je prva spoznaja
Zašto
Pa zato šta imaš tamo neku koja nije nijedno pa odi pa njoj prigovaraj
2014-04-11
nijedan disbalans ne vodi ravnotezi
2014-04-19
Treća spoznaja će vam bit da ove šta neće da rađaju su persone non grata u društvuRayMabus wrote:Druga spoznaja će vam bit da nemate šta prigovarat ženi koja je rodila npr dvoje djeceRayMabus wrote:Ja znam kako ljudi razmišljajuprckov wrote:generalno zene su oportunisti I njihova moralnost je bazirana na oportunizmuRayMabus wrote:Nije stvar u ženama, nisu one baš toliko glupeprckov wrote:zene generalno su tradicionalno uvjek u svom domenu imale uticaj I moc isto kao I muskarci u svom. Danas su zene izjednacene u uticaju koji je bio podrucje muskaraca ali su zadrzale I onaj tradicionalni. Muskarci su prakticki ostali bez znacajnog uticaja a I uloga koju su imali u drustvu vise nije potrebna.
To je prva spoznaja
Zašto
Pa zato šta imaš tamo neku koja nije nijedno pa odi pa njoj prigovaraj
AJ BOG
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sretan 9. Mart, dan prestrašenih muškaraca :)
» 24.mart.1999 NATO napao Srbiju ili tada SR Jugoslaviju
» Ožujak/Mart je 'dobar' mjesec za početak sranja na ovim prostorima
» Praznik za Eru
» Praznik rada
» 24.mart.1999 NATO napao Srbiju ili tada SR Jugoslaviju
» Ožujak/Mart je 'dobar' mjesec za početak sranja na ovim prostorima
» Praznik za Eru
» Praznik rada
Page 2 of 2