Švicarska je proglašena najboljom zemljom na svijetu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Švicarska je proglašena najboljom zemljom na svijetu
I to sa šefom države na čelu. Nije problem u 0,5% jer njih uvijek je bilo, ima i bit će, već u ostalih 75% ili više koji plješću. Problem je uvijek bio pljeskanje, prihvaćanje, toleriranje i uvođenje tih zakona od strane tih 99%, a ne 0,5%. Problem je 0,5% > 99,5% u praksi.n_razbojnik wrote:0.5% sudjeluje, 75% plješće i slini...jesu, bolesna su društva, jbgPinochet wrote:hrvatska 50 od 80 prijavljenih. jedine naše prednosti su mirnoća, nema imigrantsko ološkog kriminala. ,e da, veći degenerici su hrvati nego švabe ili kanađani. tamo ima 0.5% bolesnika na trans-pardama, pa mislimo da je cijelo društvo bolesno, ovdje većina hrvata prevaranti i prevarili bi rođenu mater i prodali državu i oca za malo para. zapadnjaci nisu takvi bolesnici. i da, puno veći materijalisti su hrvati nego švabe
Guest- Guest
Tako je, freakova uvijek bilo...ima tih 0,5% i u DNRH, šetaju goli, mašu kurčevima i sisama , pale hr zastave i izvode ostale razne retrogradne akrobacije, pa opet kritičnu publiku nemaju, jel onu kritičnu naprednih...jesmo sjebani, lopine, i prevaranti što kaže yoda ali ovome još nismo dorasli...ali radi se na tomeFénix wrote:I to sa šefom države na čelu. Nije problem u 0,5% jer njih uvijek je bilo, ima i bit će, već u ostalih 75% ili više koji plješću. Problem je uvijek bio pljeskanje, prihvaćanje, toleriranje i uvođenje tih zakona od strane tih 99%, a ne 0,5%. Problem je 0,5% > 99,5% u praksi.n_razbojnik wrote:0.5% sudjeluje, 75% plješće i slini...jesu, bolesna su društva, jbgPinochet wrote:hrvatska 50 od 80 prijavljenih. jedine naše prednosti su mirnoća, nema imigrantsko ološkog kriminala. ,e da, veći degenerici su hrvati nego švabe ili kanađani. tamo ima 0.5% bolesnika na trans-pardama, pa mislimo da je cijelo društvo bolesno, ovdje većina hrvata prevaranti i prevarili bi rođenu mater i prodali državu i oca za malo para. zapadnjaci nisu takvi bolesnici. i da, puno veći materijalisti su hrvati nego švabe
2014-04-15
kvalitet zivota hrvata I australca sa istim poslom je bolji u hrvatanewuser wrote:Ma ne zanosi se nitko, jasno da nije lako nigdje ako čovjek neće raditi. Ako pak hoće za taj svoj rad bio umni ili fizički će biti adekvatno i pristojno plaćen. Ne govorim ja da su u tim zemljama ljudi ultra bogati već da će za svoj rad biti nagrađeni i tko hoće raditi može i ima gdje.prckov wrote:samo nemojte pretjerivat I zanosit se bajkamanewuser wrote:Svejedno, to su visokouređene zemlje. I čovjek može pristojno zaraditi i živjeti a što se tiče drugih stvari čak se i slažem s tobom da je više izopačenih stvari u takvim zemljama ali uvozi se to i ovamo, u biti sve se uvozi osim standarda tih zemalja : Dprckov wrote:I da, nisam ja u kanadi nego u australijiprckov wrote:
nema ljepse zemlje od HR
sto se tice love tu je druga prica
ovaj clanak slobodno iskoristite za tariguz
nije ovo 1970
Ovdje nije takav slučaj i zbog toga se dešava iseljavanje kakvo se već dešava, pa i sam si otišao vanka ti ili tvoji nisu otišli jer im je lijepo bilo ovdje već muka natjerala ovakva ili onakva.
poslove ovdje koje imas I nacin na koji zaradujes tamo ne bi nikad radio, a ima ga I tamo. Jedino da dodes mlad I skolujes su ili da se doskolujes da ti priznaju diploma. Samo neke diplome su priznate a vecina nije. Ljudi sa zavrsenim elektrotehnickim fakultetom ne mogu nac ni da volontiraju I nakon sto su polagali da I'm se diploma prizna. Istina je samo da se lakse moze nac poso, ali zadnji poslovi koje imas I tu
2014-04-19
Najviše mi se gadi beskičmenjaštvo i bolest koje se prodaju pod karakterom, stavom, pameti i čime sve već ne. Na taj način shvatiš koliko si nepoželjan u cjelovitom društvu, koliko je tvoje inzistiranje na jednostavnosti i redu poželjno i koliko su oni koji ugnjetavaju, otimaju, kradu, ubijaju, divljaju, razvodnjavaju, sve uništavaju i dr. su poželjniji obrazac ponašanja, života i čega već ne.n_razbojnik wrote:Ne znam, imaš tu recimo porkajinu Sasketchewan u manji gradić ili brvnaru pa uzet im koji dolar bez pederluka i politike većih centara, ono među normalan i opušten svijet...nevjerujem da je puno drugačije od urbanog Gorskog Kotra
I onda kaže obitelj, rodbina, svećenici, ovi-oni pomozi im, shvati ih. Pomažem im i shvaćam s praktički minimalcem u džepu dok oni i dalje po meni seru, redaju glupost za glupošću i na takav način napraviš 1 korak naprijed, 7 koraka unazad.
Najsretniji sam kad dođe vrijeme da odem na selo i nema više tehnologije i medija, priroda, ljudi i život bujaju.
Guest- Guest
Osim što si ovako loš, dvoličan, nemoralan i apatičan još moraš biti i bolestan i degeneriran. Jer prvo nije dovoljno, moraš i drugo.n_razbojnik wrote:Tako je, freakova uvijek bilo...ima tih 0,5% i u DNRH, šetaju goli, mašu kurčevima i sisama , pale hr zastave i izvode ostale razne retrogradne akrobacije, pa opet kritičnu publiku nemaju, jel onu kritičnu naprednih...jesmo sjebani, lopine, i prevaranti što kaže yoda ali ovome još nismo dorasli...ali radi se na tomeFénix wrote:I to sa šefom države na čelu. Nije problem u 0,5% jer njih uvijek je bilo, ima i bit će, već u ostalih 75% ili više koji plješću. Problem je uvijek bio pljeskanje, prihvaćanje, toleriranje i uvođenje tih zakona od strane tih 99%, a ne 0,5%. Problem je 0,5% > 99,5% u praksi.n_razbojnik wrote:0.5% sudjeluje, 75% plješće i slini...jesu, bolesna su društva, jbgPinochet wrote:hrvatska 50 od 80 prijavljenih. jedine naše prednosti su mirnoća, nema imigrantsko ološkog kriminala. ,e da, veći degenerici su hrvati nego švabe ili kanađani. tamo ima 0.5% bolesnika na trans-pardama, pa mislimo da je cijelo društvo bolesno, ovdje većina hrvata prevaranti i prevarili bi rođenu mater i prodali državu i oca za malo para. zapadnjaci nisu takvi bolesnici. i da, puno veći materijalisti su hrvati nego švabe
Guest- Guest
Kužim te u potpunosti...i ja sam najsretniji kad se maknem od svega, a opet bez "svega" ne mogu...Fénix wrote:Najviše mi se gadi beskičmenjaštvo i bolest koje se prodaju pod karakterom, stavom, pameti i čime sve već ne. Na taj način shvatiš koliko si nepoželjan u cjelovitom društvu, koliko je tvoje inzistiranje na jednostavnosti i redu poželjno i koliko su oni koji ugnjetavaju, otimaju, kradu, ubijaju, divljaju, razvodnjavaju, sve uništavaju i dr. su poželjniji obrazac ponašanja, života i čega već ne.n_razbojnik wrote:Ne znam, imaš tu recimo porkajinu Sasketchewan u manji gradić ili brvnaru pa uzet im koji dolar bez pederluka i politike većih centara, ono među normalan i opušten svijet...nevjerujem da je puno drugačije od urbanog Gorskog Kotra
I onda kaže obitelj, rodbina, svećenici, ovi-oni pomozi im, shvati ih. Pomažem im i shvaćam s praktički minimalcem u džepu dok oni i dalje po meni seru, redaju glupost za glupošću i na takav način napraviš 1 korak naprijed, 7 koraka unazad.
Najsretniji sam kad dođe vrijeme da odem na selo i nema više tehnologije i medija, priroda, ljudi i život bujaju.
2014-04-15
ae, traži se whole package pravi reprezent taloga koje je čovječanstvo dotaklo...a slavenjare se nedaju navući heheFénix wrote:Osim što si ovako loš, dvoličan, nemoralan i apatičan još moraš biti i bolestan i degeneriran. Jer prvo nije dovoljno, moraš i drugo.n_razbojnik wrote:Tako je, freakova uvijek bilo...ima tih 0,5% i u DNRH, šetaju goli, mašu kurčevima i sisama , pale hr zastave i izvode ostale razne retrogradne akrobacije, pa opet kritičnu publiku nemaju, jel onu kritičnu naprednih...jesmo sjebani, lopine, i prevaranti što kaže yoda ali ovome još nismo dorasli...ali radi se na tomeFénix wrote:I to sa šefom države na čelu. Nije problem u 0,5% jer njih uvijek je bilo, ima i bit će, već u ostalih 75% ili više koji plješću. Problem je uvijek bio pljeskanje, prihvaćanje, toleriranje i uvođenje tih zakona od strane tih 99%, a ne 0,5%. Problem je 0,5% > 99,5% u praksi.n_razbojnik wrote:0.5% sudjeluje, 75% plješće i slini...jesu, bolesna su društva, jbgPinochet wrote:hrvatska 50 od 80 prijavljenih. jedine naše prednosti su mirnoća, nema imigrantsko ološkog kriminala. ,e da, veći degenerici su hrvati nego švabe ili kanađani. tamo ima 0.5% bolesnika na trans-pardama, pa mislimo da je cijelo društvo bolesno, ovdje većina hrvata prevaranti i prevarili bi rođenu mater i prodali državu i oca za malo para. zapadnjaci nisu takvi bolesnici. i da, puno veći materijalisti su hrvati nego švabe
2014-04-15
da 75% Hrvata isto pleska na lopovluk i razjebavanje države, itd..
Guest- Guest
Neki jednostavno su nesretni sa sobom i samim time onim sretnim ljudima isto ne dopuštaju biti sretni nego i oni moraju osjetiti njihovu patnju.n_razbojnik wrote:ae, traži se whole package pravi reprezent taloga koje je čovječanstvo dotaklo...a slavenjare se nedaju navući heheFénix wrote:Osim što si ovako loš, dvoličan, nemoralan i apatičan još moraš biti i bolestan i degeneriran. Jer prvo nije dovoljno, moraš i drugo.n_razbojnik wrote:Tako je, freakova uvijek bilo...ima tih 0,5% i u DNRH, šetaju goli, mašu kurčevima i sisama , pale hr zastave i izvode ostale razne retrogradne akrobacije, pa opet kritičnu publiku nemaju, jel onu kritičnu naprednih...jesmo sjebani, lopine, i prevaranti što kaže yoda ali ovome još nismo dorasli...ali radi se na tomeFénix wrote:I to sa šefom države na čelu. Nije problem u 0,5% jer njih uvijek je bilo, ima i bit će, već u ostalih 75% ili više koji plješću. Problem je uvijek bio pljeskanje, prihvaćanje, toleriranje i uvođenje tih zakona od strane tih 99%, a ne 0,5%. Problem je 0,5% > 99,5% u praksi.n_razbojnik wrote:
0.5% sudjeluje, 75% plješće i slini...jesu, bolesna su društva, jbg
Priča stara koliko i sam čovjek, a mnogi to shvate na smrtnoj postelji, otprilike koliko i nedavno preminuli bivši Feralovac. Ishod uvijek isti bude svima. Oni koji ne shvate nikad, e to nikad ne bih htio poželjeti ni sebi ni bilo kome drugome.
Guest- Guest
Ne slažemo se oko ovoga i gotovo, jednostavno se ne slažem da liječnik bolje živi od liječnika u australiji, račonovođa ovdje i tamo, ugostitelj ovdje i tamo, građevinar ovdje i tamo. Jasno riječ je o financijama i tamo ljudi više zarađuju, evo ti Njemačka gdje je hrana na istoj razini kao i ovdje možda i jeftinija, gorivo isto, sve osnovne potrepštine su iste ili jeftinije u tim zemljama, jedno je luksuz skuplji.prckov wrote:kvalitet zivota hrvata I australca sa istim poslom je bolji u hrvatanewuser wrote:Ma ne zanosi se nitko, jasno da nije lako nigdje ako čovjek neće raditi. Ako pak hoće za taj svoj rad bio umni ili fizički će biti adekvatno i pristojno plaćen. Ne govorim ja da su u tim zemljama ljudi ultra bogati već da će za svoj rad biti nagrađeni i tko hoće raditi može i ima gdje.prckov wrote:samo nemojte pretjerivat I zanosit se bajkamanewuser wrote:Svejedno, to su visokouređene zemlje. I čovjek može pristojno zaraditi i živjeti a što se tiče drugih stvari čak se i slažem s tobom da je više izopačenih stvari u takvim zemljama ali uvozi se to i ovamo, u biti sve se uvozi osim standarda tih zemalja : Dprckov wrote:
I da, nisam ja u kanadi nego u australiji
nije ovo 1970
Ovdje nije takav slučaj i zbog toga se dešava iseljavanje kakvo se već dešava, pa i sam si otišao vanka ti ili tvoji nisu otišli jer im je lijepo bilo ovdje već muka natjerala ovakva ili onakva.
poslove ovdje koje imas I nacin na koji zaradujes tamo ne bi nikad radio, a ima ga I tamo. Jedino da dodes mlad I skolujes su ili da se doskolujes da ti priznaju diploma. Samo neke diplome su priznate a vecina nije. Ljudi sa zavrsenim elektrotehnickim fakultetom ne mogu nac ni da volontiraju I nakon sto su polagali da I'm se diploma prizna. Istina je samo da se lakse moze nac poso, ali zadnji poslovi koje imas I tu
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
ni mrtav!prckov wrote:bil ti uzeo 10 000 eura da nekom nesto preko veze sredisPinochet wrote:hrvatska 50 od 80 prijavljenih. jedine naše prednosti su mirnoća, nema imigrantsko ološkog kriminala. ,e da, veći degenerici su hrvati nego švabe ili kanađani. tamo ima 0.5% bolesnika na trans-pardama, pa mislimo da je cijelo društvo bolesno, ovdje većina hrvata prevaranti i prevarili bi rođenu mater i prodali državu i oca za malo para. zapadnjaci nisu takvi bolesnici. i da, puno veći materijalisti su hrvati nego švabe
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Možda si i malo rekao, zajebat državu je olimpijska discplina, e sad nije sva'ko lopov niti će mu većina pleskatiPinochet wrote:da 75% Hrvata isto pleska na lopovluk i razjebavanje države, itd..
2014-04-15
ma lol, da kvaliteta standarda istim poslom-.. kakve gluposti priča prckov.. moja cura inžinjerka u izvoznoj firmi, 1000€ plaću, nema šanse da sa tom lovom ikada uštedi za stan recimo svoj.. kada ga kupi morat će ga otplaćivati 30godina
sa druge strane, njezina kolegica sa faksa, otišla u australiju, radi isti posao u AU. firma joj plaća stan u centru sidnija, čija bi renta koštala par tisuća $. radi se 8h , vikendi slobodni - njezina frendica sa tom plaćom u AU još putuje po australiji, živi, i uskoro se vraća u RH i kupit će cijeli stan u STu nakon manje od 2godine opuštajućeg života u AUS.
sa druge strane, njezina kolegica sa faksa, otišla u australiju, radi isti posao u AU. firma joj plaća stan u centru sidnija, čija bi renta koštala par tisuća $. radi se 8h , vikendi slobodni - njezina frendica sa tom plaćom u AU još putuje po australiji, živi, i uskoro se vraća u RH i kupit će cijeli stan u STu nakon manje od 2godine opuštajućeg života u AUS.
Guest- Guest
Švicarska je zauzela prvo mjesto, a najviše ocjene je dobila za kvalitetu životu i poslovne prilike. Očito, ovdje se živi i više no dobro, građani su zadovoljna pa je posljedica toga da država poznata i po svojoj neutralnosti bude proglašena najboljom državom za život.
Definitivno se ima love i rada, a o referendumima da ne govorimo. Ali neutralnost... Uhhhh to je tek nešto posebno.
Zamislimo Hrvatsku kao neutralnu zemlju... Prosto nemoguće, zar ne?
Guest- Guest
znao sam da je postenNoor wrote:ni mrtav!prckov wrote:bil ti uzeo 10 000 eura da nekom nesto preko veze sredisPinochet wrote:hrvatska 50 od 80 prijavljenih. jedine naše prednosti su mirnoća, nema imigrantsko ološkog kriminala. ,e da, veći degenerici su hrvati nego švabe ili kanađani. tamo ima 0.5% bolesnika na trans-pardama, pa mislimo da je cijelo društvo bolesno, ovdje većina hrvata prevaranti i prevarili bi rođenu mater i prodali državu i oca za malo para. zapadnjaci nisu takvi bolesnici. i da, puno veći materijalisti su hrvati nego švabe
moracu povisit sumu
2014-04-19
Nije se ni Švica tu puno pitala, već je ajmo reći odabrana za centar svjetskog kapitala i svima je u interesu da bude neutralna jer je tu novac najsigurniji.Fénix wrote:Švicarska je zauzela prvo mjesto, a najviše ocjene je dobila za kvalitetu životu i poslovne prilike. Očito, ovdje se živi i više no dobro, građani su zadovoljna pa je posljedica toga da država poznata i po svojoj neutralnosti bude proglašena najboljom državom za život.
Definitivno se ima love i rada, a o referendumima da ne govorimo. Ali neutralnost... Uhhhh to je tek nešto posebno.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
To stoji, ali stoji stoljećima kad novac nije imao ovoliku ulogu i razvikanost u životima ljudi koji su tada velikom većinom bili seljaci i radnici.newuser wrote:Nije se ni Švica tu puno pitala, već je ajmo reći odabrana za centar svjetskog kapitala i svima je u interesu da bude neutralna jer je tu novac najsigurniji.Fénix wrote:Švicarska je zauzela prvo mjesto, a najviše ocjene je dobila za kvalitetu životu i poslovne prilike. Očito, ovdje se živi i više no dobro, građani su zadovoljna pa je posljedica toga da država poznata i po svojoj neutralnosti bude proglašena najboljom državom za život.
S druge strane USA takva nije, unatoč FED-u.
Guest- Guest
Ha ?!prckov wrote:I da, nisam ja u kanadi nego u australijiprckov wrote:nema ljepse zemlje od HRnewuser wrote:Fénix wrote:
Na drugom mjestu, drugu godinu za redom našla se Kanada
Čita li moj forumski kolega Prckov ovo...
Klokan man
Sta ne velis.
Ja sve mislim otkud ti ta klokanska brzina razumjevanja
guzis li sta soreSora wrote:Ha ?!prckov wrote:I da, nisam ja u kanadi nego u australijiprckov wrote:nema ljepse zemlje od HRnewuser wrote:Fénix wrote:
Na drugom mjestu, drugu godinu za redom našla se Kanada
Čita li moj forumski kolega Prckov ovo...
Klokan man
Sta ne velis.
Ja sve mislim otkud ti ta klokanska brzina razumjevanja
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Slabo moj Prcko
Sve mlado otislo off
A staro mi žilavo
Sve mlado otislo off