Švabe oskrnavili Crkvu u Dubrovniku!!!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Švabe oskrnavili Crkvu u Dubrovniku!!!
http://www.index.hr/black/clanak/nijemci-snimali-golu-zenu-u-dubrovackoj-crkvi-ljuti-biskup-prijeti-prijavama/1030504.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Švabe oskrnavili Crkvu u Dubrovniku!!!
ajmo kopirati komentare kak ti to inače radiš :))
Marko Krema · Sveučilište u Zagrebu
Štogod ja mislio o crkvi kao instituciji, ali apsolutno sam protiv ovakvih performansa. Treba poštovati "pravilo kuće" i ne se ponašati mimo uzusa.
ende.
Može im se. Zna se ko je glavni u EU. Zamisli da su ovo uradili Česi, Rumuni ili ne daj bože Srbi. Nemcima ne trebaju nikakve dozvole i mišljenja.
Slažem se, ako ne poštuješ gazdu kuće, običaje, norme čemu sve, da ovo napravi u Moskvi prvo devetanje u marici a onda suđenje u kavezukic wrote:
Štogod ja mislio o crkvi kao instituciji, ali apsolutno sam protiv ovakvih performansa. Treba poštovati "pravilo kuće" i ne se ponašati mimo uzusa.
ende.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Slažem se, ako ne poštuješ gazdu kuće, običaje, norme čemu sve, da ovo napravi u Moskvi prvo devetanje u marici a onda suđenje u kavezukic wrote:
ende.
nisam za pogrom, pitaj ako želiš neki performans napraviti, ako ti dopuste sve pet, ovako je kako i sami kažu - tiha subverzija..
Potpuno nepoštivanje, kao da te netko pozove u kuću a ti mu se isereš nasred dnevne sobe i pljuneš u juhukic wrote:Kermit wrote:Slažem se, ako ne poštuješ gazdu kuće, običaje, norme čemu sve, da ovo napravi u Moskvi prvo devetanje u marici a onda suđenje u kavezukic wrote:
ende.
nisam za pogrom, pitaj ako želiš neki performans napraviti, ako ti dopuste sve pet, ovako je kako i sami kažu - tiha subverzija..
Kermit-
2014-04-17
Ništa novo iz sekularnih društava i država. Isto kao onaj neki luđak što je u Njemačkoj prije godinu dana radio sklekove na oltaru bazilike. Dobio samo 700 eura kazne, umjesto da su mu sprašili 2 milijuna s kamatama.
https://www.bitno.net/vijesti/svijet/njemacki-umjetnik-radio-sklekove-na-oltaru/
Mislim, ne uzbuđujem se ni kao čovjek ni kao vjernik oko ovoga. Nitko takvima ne može i neće stati na kraj čim se bez problema usuđuju na ovakve akte, tako da već za dan-dva neću se ni sjećati. Time i bolje.
https://www.bitno.net/vijesti/svijet/njemacki-umjetnik-radio-sklekove-na-oltaru/
Mislim, ne uzbuđujem se ni kao čovjek ni kao vjernik oko ovoga. Nitko takvima ne može i neće stati na kraj čim se bez problema usuđuju na ovakve akte, tako da već za dan-dva neću se ni sjećati. Time i bolje.
Guest- Guest
Da parafraziram Miloša Obilića Hrvatska je postala šaka riže pa svaka vrana malo pozoba, zob zob
Kermit-
2014-04-17
Gdje je šejki da mi priča o supruzi? Šejkiiiii hehehe reci tko je hunsko kopile??? ajebemu šta se danas dobro napriča i nasmija
Kermit-
2014-04-17
Njemačka stoka, zapadnoeuropski šljam.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Njemačka stoka, zapadnoeuropski šljam.
U zadnje vrijeme dosta problema stvaraju Katoličkoj Crkvi i izazivaju burne i negativne reakcije u svijetu, skreću u herezu i tako te egzibicije. Ne piše im se dobro.epikur37 wrote:Njemačka stoka, zapadnoeuropski šljam.
Guest- Guest
Nije ovo hereza već nepoštivanje domaćina na najgori mogući način, možda su navikli da ih arapi i turci pljuju po njihovim agradovima, ali ovo je đubre samo takvoFénix wrote:U zadnje vrijeme dosta problema stvaraju Katoličkoj Crkvi i izazivaju burne i negativne reakcije u svijetu, skreću u herezu i tako te egzibicije. Ne piše im se dobro.epikur37 wrote:Njemačka stoka, zapadnoeuropski šljam.
Kermit-
2014-04-17
Mislio sam općenito na njihove kardinale i biskupe nevezano za ovu temu.Kermit wrote:Nije ovo hereza već nepoštivanje domaćina na najgori mogući način, možda su navikli da ih arapi i turci pljuju po njihovim agradovima, ali ovo je đubre samo takvoFénix wrote:U zadnje vrijeme dosta problema stvaraju Katoličkoj Crkvi i izazivaju burne i negativne reakcije u svijetu, skreću u herezu i tako te egzibicije. Ne piše im se dobro.epikur37 wrote:Njemačka stoka, zapadnoeuropski šljam.
Ovo je definitivno odraz teškog primitivizma i ljudskog dna. Događa se jer nema tko podijeliti par zidarskih ili koju kost polomiti da onda kad bi strah zavladao, možda bi i mozak konačno proradio.
Guest- Guest
U normalnim državama, npr. Rusija, zbog takvih stvari se ide u zatvor...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mi nismo država pobogu, znači počnite razmišljati kao neka poluautonomna kolonijaepikur37 wrote:U normalnim državama, npr. Rusija, zbog takvih stvari se ide u zatvor...
Kermit-
2014-04-17
epikure dani tamnice naroda Jugovine su prošli sada živimo u Buzin Ltd
Kermit-
2014-04-17
ubodeno u sridu :D
Kermit wrote:Mi nismo država pobogu, znači počnite razmišljati kao neka poluautonomna kolonijaepikur37 wrote:U normalnim državama, npr. Rusija, zbog takvih stvari se ide u zatvor...
U biti može se i sad srediti situacija ako znaš tko su i gdje su trenutno; pronađeš ih, porazbijaš im svu opremu, svima odvališ nekoliko zidarskih i kažeš da idući put će biti puno 'šarenije' ako se ne budu ponašali kulturno i pristojno.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» poskoci po Dubrovniku
» Pompeo u Dubrovniku
» Tamane ih ko buba švabe
» Švabe idu u trgovački rat sa SAD-om
» Radnici iz Trebinja se zaposljavaju u Dubrovniku
» Pompeo u Dubrovniku
» Tamane ih ko buba švabe
» Švabe idu u trgovački rat sa SAD-om
» Radnici iz Trebinja se zaposljavaju u Dubrovniku