R.I.P. RF, propao pokušaj uvođenja diktature
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: R.I.P. RF, propao pokušaj uvođenja diktature
jastreb wrote:Ma na tog Kapovića ozbiljni matrksisti-lenjinisti nisu nikada gledali s nekim respektom.
Socijalizam kakvog nudi Kapović je neki internetsko-informatički socijalizam.
Obična tehno - socijalistička himera.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ti si tu puno toga izokrenuo i pomješao. Banke stvaraju novac, ne uzimaju ga. Država uzima novac porezima.epikur37 wrote:Bankama treba nabiti veće poreze i zakonski ih malo stisnuti, eno Orban ih je doveo u red. odmah graknuli neoliberali...ajme kapital će pobjeći, ovo-ono...Kad ono prc, prihvatili sve.
Svejedno imaju zaradu, doduše manju...isplati im se...ako ne neka se lijepo spakiraju i idu otvarati banke u Eritreji, hehe. Koliko je tržištu potreban kapital toliko je i kapitalu potrebno tržište. Može ih se lijepo stisnuti da se zajednici-državi više vraća.
A mi ćemo to onda redistribuirati i ulagati prema inreresima zajednice, jel. ;)
Tvoje metode bi sve osiromašile. Ispada da sam ja veći ljevičar od tebe s onim što ja zagovaram.
Jer meni je bitno postizanje pune zaposlenosti u ekonomiji a ne kažnjavanje nekog i oporezivanje radi kontrole.
https://en.wikipedia.org/wiki/Endogenous_money
Guest- Guest
Kaj god, ne bavim se izravno ekonomijom, nego indirektno preko filozofije, morala, politike. Načelno sam protiv toga da kapital uređuje život, pravila i prava zajednice. Za to postoji država i točka.
2015-08-06
Radnička fronta se raspada Epi i Asilovski na aparatima
Guest- Guest
predavao je i markovina:DTony Soprano wrote:i taj predaje na filozovskom
2014-04-12
neoliberalni_placenik wrote:Radnička fronta se raspada Epi i Asilovski na aparatima
Da baš :D
No nakon potopa s prognozama oko Rusije, moraš negdje naći odušak ;)
2015-08-06
To je ekipa iz radničke fronte i objavila na svom fejsu... evo copy paste :D :Dostrakon wrote:Tko će sad srušiti kapitalizam?
Nikakve koristi od ovih domaćih marxista, morat ćemo se pouzdati u masovnu imigraciju.
Imigranti su velika nada nove ljevice.
neoliberalni_placenikhttp://marks21.info/saopstenja-m21/stav-marks21-o-masovnim-migracijama-otvorimo-granice
Kao zaključak ovoga pamfleta kojeg je prenjela radnička fronta jest da će muslimanski imigranti pomoći u kršenju neoliberalnog kapitalizma u EU i pripomoći u dolasku socijalizma...
i sada kada se sjetim najinteligetnijeg forumaša ikada.. sayiana.. koje je rekao da su muslimani, imigranti, feministkinje, pederi i lezbe - socijalisti i antifašisti 21og stoljeća - jebeno točno
Guest- Guest
Pa postoji, ali ako ne znaš što radiš možeš gadno sjebati stvari, napraviti ih gorima nego jesu.epikur37 wrote:Kaj god, ne bavim se izravno ekonomijom, nego indirektno preko filozofije, morala, politike. Načelno sam protiv toga da kapital uređuje život, pravila i prava zajednice. Za to postoji država i točka.
U ekonomiji ne bi trebalo biti mjesta filozofiji, kao ni u medicini pri lječenju pacijenta.
Guest- Guest
Porezi nisu alat kojim se nešto kontrolira. Ako bi povećali poreze na medicinske usluge, da li bi to promijenilo išta u tome kako će se medicinski zahvati izvoditi, ili bi se oni i dalje izvodili po pravilima struke? Banke će s većim porezima jednako poslovati, samo će usluge koje nude građanima biti skuplje.
Tako da se porezima ništa ne reugilira.
Tako da se porezima ništa ne reugilira.
Guest- Guest
https://www.facebook.com/SatanicCommunistParty
https://www.facebook.com/SatanicCommunistParty/photos/a.568555779854131.1073741826.568551463187896/879541065422266/?type=3&theater
https://www.facebook.com/SatanicCommunistParty/photos/a.568555779854131.1073741826.568551463187896/879541065422266/?type=3&theater
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
svak jest svak radit,, ali radit objektivno mjerljiv posao. i ne trebas dalje mislit nista. Tamo di postoje jasna pravila, nemas potrebe za socijalizomo, posebnone za ovkvim advokatima socijijalizma poput spomenutih, jer su oni nista drugo neg klauni, slamnate lutj koje u najboljem slucaju mogu izazvat tek podsmijeh i lamentanje o stanju suvremenog hrvatskog drustva, a u najgorem sucaju, gnjev i rezignaciju shvatajuci da takvi se prodaju za nekakvu ljevicu. Dok je takvih ''ljevicara'', kapitalisti mogu mirno i dugo spavat.
"Temeljni dogovor prilikom osnivanja bio je: poštivanje teorijsko-ideoloških razlika svih članova, što je značilo da su sve antikapitalističke i radničke struje dobrodošle sve dok djeluju u skladu s programskim principima."
Umro sam od smijeha. Problem svih ljevičara je u tome što previše kompliciraju. Umjesto da su napisali nema više R.F-a jer je MAto mali diktator oni cijelu disertaciju složili.
Umro sam od smijeha. Problem svih ljevičara je u tome što previše kompliciraju. Umjesto da su napisali nema više R.F-a jer je MAto mali diktator oni cijelu disertaciju složili.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Inače evo moj post koji je star 2 tjedna, već tada se vidilo da se RF raspada..
Guest- Guest
baza je što je kapović mali hitler, inače ako ste ikada sa njime na fejsu raspravljali o ekonomiji ili u grupi radnička fronta, lik briše sve što nije u skladu sa njegovom strujom..
ne samo to, njegovi postovi su često pozivi na ubijanje itd.. zadnja provala mu je "serem se na bleiburg" itd..
inače ima onaj video maklo ga sa youtuba gdje lik poziva na nasilje, batinaške odrede, itd :D
ne samo to, njegovi postovi su često pozivi na ubijanje itd.. zadnja provala mu je "serem se na bleiburg" itd..
inače ima onaj video maklo ga sa youtuba gdje lik poziva na nasilje, batinaške odrede, itd :D
Guest- Guest
ni to njihov problem, to je njihov posogargamel0101 wrote: Problem svih ljevičara je u tome što previše kompliciraju.
2014-04-16
šta sad ko ostaje na braniku radnika i seljaka? Jebiga radnička klasa ionako glasa za hadezej
Sela su propala a radnici pobjegli u Njemačku ......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prije je bio HSS na čelu sa Stjepanom Radićem itd itd itd ...pa je selo nestalo a počela industrijalizaćija pa je onda bio proleterijat ....radnička klasa ....sad nema ni twornića pa su i oni nestali ....ostali su samo uhljebi koji nisu proizwodni sektor pa ....ono to su paraziti koji će pojest swoga domačina .....i to je to.
2014-04-11
Nakon šta uhljebi pojedu swog domačina a blizu su tome slijedi krah sistema i owo :
2014-04-11
Ja mrzim uhljebe i izbore...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» UŽAS! Propao pokušaj oporbe u smjeni ministrice Divjak.
» UZALUDAN USTAŠKI POKUŠAJ UVOĐENJA TVRDOG “Ć”: Jesu li prve škole na bosanskom jeziku bile zapravo u Hrvatskoj?
» U Bugarskoj propao treći pokušaj formiranja vlade, novi izbori vjerojatno će se održati najesen
» EU Poljskoj: Ne birajte put diktature!
» Pandemija, alibi za diktature?
» UZALUDAN USTAŠKI POKUŠAJ UVOĐENJA TVRDOG “Ć”: Jesu li prve škole na bosanskom jeziku bile zapravo u Hrvatskoj?
» U Bugarskoj propao treći pokušaj formiranja vlade, novi izbori vjerojatno će se održati najesen
» EU Poljskoj: Ne birajte put diktature!
» Pandemija, alibi za diktature?
Page 2 of 2