SENZACIONALNO! MIRA ŠKORIĆ: Uhvatila sam verenika sa muškarcem! Da sam imala pištolj, UBILA BIH OBOJICU!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SENZACIONALNO! MIRA ŠKORIĆ: Uhvatila sam verenika sa muškarcem! Da sam imala pištolj, UBILA BIH OBOJICU!
Bila je sasvim solidna capi u svoje vrijeme. A to su 90-te.dzango wrote:Bila je dobra sa Arkanom i Cecom. Mada se nije mešala u nacionalna pitanja , ratnu propagandu i te stvari. Inače, voli oružje, pištolje i takve zajebancijejastreb wrote:Mira Škorić je Ličanka. Iz Korenice. Čuo sam da je u Hrvatskoj non grata,ali ne znam zašto.
No,kao što već rekoh niti jedna se nije u ljepoti mogla mjeriti sa Draganom. Čak ni Brena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: SENZACIONALNO! MIRA ŠKORIĆ: Uhvatila sam verenika sa muškarcem! Da sam imala pištolj, UBILA BIH OBOJICU!
Bem li ga. Ja se nikada nisam ložio na oružje.Regoč wrote:Kao i svaki normalan muškarac.dzango wrote:Bila je dobra sa Arkanom i Cecom. Mada se nije mešala u nacionalna pitanja , ratnu propagandu i te stvari. Inače, voli oružje, pištolje i takve zajebancijejastreb wrote:Mira Škorić je Ličanka. Iz Korenice. Čuo sam da je u Hrvatskoj non grata,ali ne znam zašto.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Meni su i Dragana i Brena dno.jastreb wrote:Bila je sasvim solidna capi u svoje vrijeme. A to su 90-te.dzango wrote:Bila je dobra sa Arkanom i Cecom. Mada se nije mešala u nacionalna pitanja , ratnu propagandu i te stvari. Inače, voli oružje, pištolje i takve zajebancijejastreb wrote:Mira Škorić je Ličanka. Iz Korenice. Čuo sam da je u Hrvatskoj non grata,ali ne znam zašto.
No,kao što već rekoh niti jedna se nije u ljepoti mogla mjeriti sa Draganom. Čak ni Brena.
2014-04-19
Ja na automobile. Kad čujem da se počne pričati o autima ja bježim van.dzango wrote:Bem li ga. Ja se nikada nisam ložio na oružje.Regoč wrote:Kao i svaki normalan muškarac.dzango wrote:Bila je dobra sa Arkanom i Cecom. Mada se nije mešala u nacionalna pitanja , ratnu propagandu i te stvari. Inače, voli oružje, pištolje i takve zajebancijejastreb wrote:Mira Škorić je Ličanka. Iz Korenice. Čuo sam da je u Hrvatskoj non grata,ali ne znam zašto.
2014-04-22
Zajebancija na one komentare da je muškobanjasta.dzango wrote:Bem li ga. Ja se nikada nisam ložio na oružje.Regoč wrote:Kao i svaki normalan muškarac.dzango wrote:Bila je dobra sa Arkanom i Cecom. Mada se nije mešala u nacionalna pitanja , ratnu propagandu i te stvari. Inače, voli oružje, pištolje i takve zajebancijejastreb wrote:Mira Škorić je Ličanka. Iz Korenice. Čuo sam da je u Hrvatskoj non grata,ali ne znam zašto.
Ja bi to jebo u izdanju iz najboljih dana. Ne znam za ove rđavog kurca.Regoč wrote:Zajebancija na one komentare da je muškobanjasta.dzango wrote:Bem li ga. Ja se nikada nisam ložio na oružje.Regoč wrote:Kao i svaki normalan muškarac.dzango wrote:Bila je dobra sa Arkanom i Cecom. Mada se nije mešala u nacionalna pitanja , ratnu propagandu i te stvari. Inače, voli oružje, pištolje i takve zajebancijejastreb wrote:Mira Škorić je Ličanka. Iz Korenice. Čuo sam da je u Hrvatskoj non grata,ali ne znam zašto.
2014-04-19
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Bila je baš zgodna capi Mira. Tamo početkom 90-tih.dzango wrote:Ja bi to jebo u izdanju iz najboljih dana. Ne znam za ove rđavog kurca.Regoč wrote:Zajebancija na one komentare da je muškobanjasta.dzango wrote:Bem li ga. Ja se nikada nisam ložio na oružje.Regoč wrote:Kao i svaki normalan muškarac.dzango wrote:
Bila je dobra sa Arkanom i Cecom. Mada se nije mešala u nacionalna pitanja , ratnu propagandu i te stvari. Inače, voli oružje, pištolje i takve zajebancije
Iz tog perioda pamtim pjesmu "Zašto nosiš prsten moj",koja se često puštala po radiju.
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SENZACIONALNO! MIRA ŠKORIĆ: Uhvatila sam verenika sa muškarcem! Da sam imala pištolj, UBILA BIH OBOJICU!
» Ha,ha..Mesić odlikovan u Sarajevu Ordenom svjetskog mira...a dodijelio mu ga..pazite ovo..Balkanski klub mira
» senzacionalno otkrice kod jagodine...
» Kim Kardashian proglašena muškarcem godine
» Nisu znali čijeg sina uhljebiti u školu pa su probali zaposliti obojicu
» Ha,ha..Mesić odlikovan u Sarajevu Ordenom svjetskog mira...a dodijelio mu ga..pazite ovo..Balkanski klub mira
» senzacionalno otkrice kod jagodine...
» Kim Kardashian proglašena muškarcem godine
» Nisu znali čijeg sina uhljebiti u školu pa su probali zaposliti obojicu
Page 3 of 3