Facebook ukinuo stranicu Međugorje-info
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Facebook ukinuo stranicu Međugorje-info
vidim da i dalje samo sereš bez veze i smisla. Da si pratio što je glupača pisala jasno bi ti bilo zašto nemam ni truna respekta prema toj naroljanoj jugomujadinskoj prostakušipismejker wrote:vidim,izbivanje sa foruma,nije urodilo nekim pozitivnim plodovima,poput usvajanja kulture ophodjenja sa drugim forumasima,ali je zato jasno vidljiv zivopisni balkanski odgoj i izrazaj..tre wrote:bila je učiteljica na orama, tamo je mnoge naučila sve o ženskim čarima i triperuKavran wrote:Noor wrote:to je ono...1945.-teKavran wrote:
e kravusino! promijeni potpis u ''Moji su bili ustase i ostala izdajnička i okupatorska gamad 1945. Te''
i kaj ti to ''Te'' znači pijanduro?
valjda uciteljica zna kako se pise redni broj
aaahahahahahh .....
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Znam kako teta-Sora prostaci i laje..nije li logicnije da pokazes kulturu i lijepo ophodjenje,bar ce to vise o tebi reci..i bolju ces auru imati... ...tre wrote:vidim da i dalje samo sereš bez veze i smisla. Da si pratio što je glupača pisala jasno bi ti bilo zašto nemam ni truna respekta prema toj naroljanoj jugomujadinskoj prostakušipismejker wrote:vidim,izbivanje sa foruma,nije urodilo nekim pozitivnim plodovima,poput usvajanja kulture ophodjenja sa drugim forumasima,ali je zato jasno vidljiv zivopisni balkanski odgoj i izrazaj..tre wrote:bila je učiteljica na orama, tamo je mnoge naučila sve o ženskim čarima i triperuKavran wrote:Noor wrote:
to je ono...1945.-te
aaahahahahahh .....
Guest- Guest
baba ne zna stati dok joj se šamar ne opali, očito je mazohistički nastrojena pa stalno traži dnevnu dozu pozornostipismejker wrote:Znam kako teta-Sora prostaci i laje..nije li logicnije da pokazes kulturu i lijepo ophodjenje,bar ce to vise o tebi reci..i bolju ces auru imati... ...tre wrote:vidim da i dalje samo sereš bez veze i smisla. Da si pratio što je glupača pisala jasno bi ti bilo zašto nemam ni truna respekta prema toj naroljanoj jugomujadinskoj prostakušipismejker wrote:vidim,izbivanje sa foruma,nije urodilo nekim pozitivnim plodovima,poput usvajanja kulture ophodjenja sa drugim forumasima,ali je zato jasno vidljiv zivopisni balkanski odgoj i izrazaj..tre wrote:bila je učiteljica na orama, tamo je mnoge naučila sve o ženskim čarima i triperuKavran wrote:
aaahahahahahh .....
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ma daj...yebote,cuvaj svoje zivce Tree ..baba ko baba,zena ko zena..tima ne mos usta zapusiti...tre wrote:baba ne zna stati dok joj se šamar ne opali, očito je mazohistički nastrojena pa stalno traži dnevnu dozu pozornostipismejker wrote:Znam kako teta-Sora prostaci i laje..nije li logicnije da pokazes kulturu i lijepo ophodjenje,bar ce to vise o tebi reci..i bolju ces auru imati... ...tre wrote:vidim da i dalje samo sereš bez veze i smisla. Da si pratio što je glupača pisala jasno bi ti bilo zašto nemam ni truna respekta prema toj naroljanoj jugomujadinskoj prostakušipismejker wrote:vidim,izbivanje sa foruma,nije urodilo nekim pozitivnim plodovima,poput usvajanja kulture ophodjenja sa drugim forumasima,ali je zato jasno vidljiv zivopisni balkanski odgoj i izrazaj..tre wrote:
bila je učiteljica na orama, tamo je mnoge naučila sve o ženskim čarima i triperu
Zajebavaj je,zabavi se,nasmij se na taj racun..Slavonac si,ne mos biti los sve da hotješ...uffff,odoh spavati,danas je bilo burno i aktivno...Laku noć Tree i svako dobro..
Guest- Guest
laku noć i nemoj rujku varati u snupismejker wrote:Ma daj...yebote,cuvaj svoje zivce Tree ..baba ko baba,zena ko zena..tima ne mos usta zapusiti...tre wrote:baba ne zna stati dok joj se šamar ne opali, očito je mazohistički nastrojena pa stalno traži dnevnu dozu pozornostipismejker wrote:Znam kako teta-Sora prostaci i laje..nije li logicnije da pokazes kulturu i lijepo ophodjenje,bar ce to vise o tebi reci..i bolju ces auru imati... ...tre wrote:vidim da i dalje samo sereš bez veze i smisla. Da si pratio što je glupača pisala jasno bi ti bilo zašto nemam ni truna respekta prema toj naroljanoj jugomujadinskoj prostakušipismejker wrote:
vidim,izbivanje sa foruma,nije urodilo nekim pozitivnim plodovima,poput usvajanja kulture ophodjenja sa drugim forumasima,ali je zato jasno vidljiv zivopisni balkanski odgoj i izrazaj..
Zajebavaj je,zabavi se,nasmij se na taj racun..Slavonac si,ne mos biti los sve da hotješ...uffff,odoh spavati,danas je bilo burno i aktivno...Laku noć Tree i svako dobro..
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Noor wrote:to je ono...1945.-teKavran wrote:Sora wrote:mortal wrote:ako Gospa blokira vas nećete dobro proći, bit će to vrlo skoro
e kravusino! promijeni potpis u ''Moji su bili ustase i ostala izdajnička i okupatorska gamad 1945. Te''
Stranica se nasla u casnom drustvu, pokoj joj dusi. :) Valjda je uvrijedila antipapu i Vatikan 2.0 (''Gospa nije postanski ured'' - a kako ordinira postanski ured u Guadalupeu ili Lourdesu?).
Nikakav gubitak za Medjugorje, milijun vjernika godisnje. Gubitak je za FB, ali mozda nadoknade stranicom sa vehabijskim sadrzajem ili jos koju u kojoj se slavi lik i djelo djecjeg zlostavljaca Erdogana i priljeznog mu mafijasa No.1. u Sarajevu do pred 15-ak godina, Bakira. To je sadrzaj za Zuckerberga!
Nikakav gubitak za Medjugorje, milijun vjernika godisnje. Gubitak je za FB, ali mozda nadoknade stranicom sa vehabijskim sadrzajem ili jos koju u kojoj se slavi lik i djelo djecjeg zlostavljaca Erdogana i priljeznog mu mafijasa No.1. u Sarajevu do pred 15-ak godina, Bakira. To je sadrzaj za Zuckerberga!
Guest- Guest
mortal wrote:epikur37 wrote:dzango wrote:Čisto radi ekperimenta. Tako su se žalili iz Dnevno.hr u vreme slučaja Praljak. Ja stavio tekst o Praljku sa Dnevno.hr i ništa. Malo mi glupo da ja stavljam Međugorje na svoj profil.epikur37 wrote:dzango wrote:Ajde objavi na svom Fejsu, da vidimo šta će da bude.
Neću, njihova stranica njihova pravila...kad ne budem želio trpiti isključit ću se. Nije facebook demokracija ni sloboda, nego stranica s ideološkim, privatnim i iim interesima.
Mislim da oni ne idu na lika koji dijeli nego baš na stranicu.
Ma ko im jebe mater, ionako koristimo njihovu platformu da širimo konzervativno, fasističko, prorusko, rasističko, desne stavove....
To što zabrane jednu stanicu to je kamen u vodu...mi ih uzurpiramo i širimo se dalje.
nema tu pomoći
Kada je Praljak bio u pitanju blokirali su svakoga, posebno one koje su prijavili. Radi Praljka sam blokirana nekoliko puta po 30 dana. Prije te blokiraju ako objavljuješ nešto u vlastitoj izvedbi, nego ako staviš novinski članak s linkom. To može proći. Na jednom profilu sam blokirana i sad na 30 dana jer sam nedavno stavila sliku Karađorđevića i Hitlera i uz to napisala kako su Beograd i Srbija bili prvi Judenfrei. Naravno, zna se tko nam vlada državom. Netko je prijavio i blokirana. Koji razlog?? Jer masa još ne trpi iznošenje istine. To mora prestati!! Uskoro!!
Mene su blokirali zbog Praljka, ali nemam stranice pod svojim imenom na FB, imam altere i pristupam preko Tor-a i ostale gamadi :) i nikad sa sluzbene ili nedajboze privatne IP adrese, flaster na kameru i neka se jebu.
Guest- Guest
nisam primjetila da te imalo smetaju gadarije koje sora bljuje...ne omane ni u jednom postupismejker wrote:vidim,izbivanje sa foruma,nije urodilo nekim pozitivnim plodovima,poput usvajanja kulture ophodjenja sa drugim forumasima,ali je zato jasno vidljiv zivopisni balkanski odgoj i izrazaj..tre wrote:bila je učiteljica na orama, tamo je mnoge naučila sve o ženskim čarima i triperuKavran wrote:Noor wrote:to je ono...1945.-teKavran wrote:
aaahahahahahh .....
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
"Antifašističko" licemjerje.Noor wrote:nisam primjetila da te imalo smetaju gadarije koje sora bljuje...ne omane ni u jednom postupismejker wrote:vidim,izbivanje sa foruma,nije urodilo nekim pozitivnim plodovima,poput usvajanja kulture ophodjenja sa drugim forumasima,ali je zato jasno vidljiv zivopisni balkanski odgoj i izrazaj..tre wrote:bila je učiteljica na orama, tamo je mnoge naučila sve o ženskim čarima i triperuKavran wrote:Noor wrote:
to je ono...1945.-te
aaahahahahahh .....
CIA snajka, CIA.kolerik wrote:mortal wrote:epikur37 wrote:dzango wrote:Čisto radi ekperimenta. Tako su se žalili iz Dnevno.hr u vreme slučaja Praljak. Ja stavio tekst o Praljku sa Dnevno.hr i ništa. Malo mi glupo da ja stavljam Međugorje na svoj profil.epikur37 wrote:
Neću, njihova stranica njihova pravila...kad ne budem želio trpiti isključit ću se. Nije facebook demokracija ni sloboda, nego stranica s ideološkim, privatnim i iim interesima.
Mislim da oni ne idu na lika koji dijeli nego baš na stranicu.
Ma ko im jebe mater, ionako koristimo njihovu platformu da širimo konzervativno, fasističko, prorusko, rasističko, desne stavove....
To što zabrane jednu stanicu to je kamen u vodu...mi ih uzurpiramo i širimo se dalje.
nema tu pomoći
Kada je Praljak bio u pitanju blokirali su svakoga, posebno one koje su prijavili. Radi Praljka sam blokirana nekoliko puta po 30 dana. Prije te blokiraju ako objavljuješ nešto u vlastitoj izvedbi, nego ako staviš novinski članak s linkom. To može proći. Na jednom profilu sam blokirana i sad na 30 dana jer sam nedavno stavila sliku Karađorđevića i Hitlera i uz to napisala kako su Beograd i Srbija bili prvi Judenfrei. Naravno, zna se tko nam vlada državom. Netko je prijavio i blokirana. Koji razlog?? Jer masa još ne trpi iznošenje istine. To mora prestati!! Uskoro!!
Mene su blokirali zbog Praljka, ali nemam stranice pod svojim imenom na FB, imam altere i pristupam preko Tor-a i ostale gamadi :) i nikad sa sluzbene ili nedajboze privatne IP adrese, flaster na kameru i neka se jebu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
debotoijusto wrote:blokiralo gospu kao fake mews , bogu hvala
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
dzango wrote:CIA snajka, CIA.kolerik wrote:
Kakva te crna CIA spopala. Soros.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trump ukinuo web stranicu Bijele kuce posvecenu LGBT zajednici
» Facebook je u ozbiljnim problemima; navodno više od godinu dana nisu uklonili indijsku pedofilsku stranicu
» HDZ blokirao strmotinu stranicu
» cukerkurac bez upozorenja i obrazloženja izbrisao stranicu narod.hr
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Facebook je u ozbiljnim problemima; navodno više od godinu dana nisu uklonili indijsku pedofilsku stranicu
» HDZ blokirao strmotinu stranicu
» cukerkurac bez upozorenja i obrazloženja izbrisao stranicu narod.hr
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
Page 3 of 3