Povijesno jedinstveni eksperiment – sustavno uništavanje Europske kulture
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Povijesno jedinstveni eksperiment – sustavno uništavanje Europske kulture
sve vise i vise sam uvjeren da je taj tip osobe..u reali ipak malo priguseniji..samo mlatara glavom i gleda sto ce probiti...Leviathan2 wrote:ezekova druga polovica duse :)pismejker wrote:imam odozdola frendicu,pravo taj tip..sve bi glavom probijala..naravno da je malo puknuta u glavu...cak je jednom zaglavila na psihijatriji..ali je dusha od zene..Leviathan2 wrote:ajukurac i ti :Dpismejker wrote:..svasta i ti..pa lupao je glavom vamo tamo,dok nije probijo..doduse,neke posljedice su morale i ostati...fridrih_niche wrote:
Pa kako si ti razbija štit od iluzija koji te bija okruživa prije?
;)
mozda i Ezeku ima taj put ljecenja...
Guest- Guest
Toliko te zaboljelo što znam da voliš transgirl?pismejker wrote:sve vise i vise sam uvjeren da je taj tip osobe..u reali ipak malo priguseniji..samo mlatara glavom i gleda sto ce probiti...Leviathan2 wrote:ezekova druga polovica duse :)pismejker wrote:imam odozdola frendicu,pravo taj tip..sve bi glavom probijala..naravno da je malo puknuta u glavu...cak je jednom zaglavila na psihijatriji..ali je dusha od zene..Leviathan2 wrote:ajukurac i ti :Dpismejker wrote:
..svasta i ti..pa lupao je glavom vamo tamo,dok nije probijo..doduse,neke posljedice su morale i ostati...
red wolf-
2016-02-10
Jel Blake kod njega ili tebe?red wolf wrote:A ne, on je na drugoj bandi...Ne mojoj...fridrih_niche wrote:Nakon Huxleya idemo do Crowleya?red wolf wrote:Vi to zovete -->okultno...meni je to zapravo smiješno...hehehehehehehehehehehefridrih_niche wrote:Pa kako si ti razbija štit od iluzija koji te bija okruživa prije?red wolf wrote:
Pogrešno...To je izbor --> ostati u iluziji...
;)
Izvrtija si me ka Raoula Dukea na ringispilu dok eter lagano udara...
:D
;)
Guest- Guest
Promijeni prvo ovo Friedrich...Vrijeđaš inteligenciju...Onda ćemo možda dalje komunicirati...fridrih_niche wrote:Jel Blake kod njega ili tebe?red wolf wrote:A ne, on je na drugoj bandi...Ne mojoj...fridrih_niche wrote:Nakon Huxleya idemo do Crowleya?red wolf wrote:Vi to zovete -->okultno...meni je to zapravo smiješno...hehehehehehehehehehehefridrih_niche wrote:
Pa kako si ti razbija štit od iluzija koji te bija okruživa prije?
;)
;)
red wolf-
2016-02-10
Pokusaj diskreditacije?'nece itji...samo te definiram kao psiholoski tip osobe,poput moje frendice..nemoj se ljutiti..red wolf wrote:Toliko te zaboljelo što znam da voliš transgirl?pismejker wrote:sve vise i vise sam uvjeren da je taj tip osobe..u reali ipak malo priguseniji..samo mlatara glavom i gleda sto ce probiti...Leviathan2 wrote:ezekova druga polovica duse :)pismejker wrote:imam odozdola frendicu,pravo taj tip..sve bi glavom probijala..naravno da je malo puknuta u glavu...cak je jednom zaglavila na psihijatriji..ali je dusha od zene..Leviathan2 wrote:
ajukurac i ti :D
Guest- Guest
Ezeku,jel ti meni nsto porucujes tim transcurama,mozda ono,potiho svoje sklonosti,jer si se nekako prejako prilijepio njih...ja sam moderan..vec sa na silikon 4.th gen...
Guest- Guest
Padobranka :-Dfridrih_niche wrote:Ne pratiš temu!maggie13 wrote:Uvod kao da sam ja pisala.
Jasno je to svima s prosjecnim IQ-om.
Problem je izostanak reakcije.
Pomirba.
:^O
2014-04-12
Boli tebe što si pokazao što si...I to si učinio tako nevino...Onako uzbuđen, pa svima pokazao tranygirl...Kad su drugi shvatili, tko te je stao braniti?...Ja...Da, ja...pismejker wrote:Pokusaj diskreditacije?'nece itji...samo te definiram kao psiholoski tip osobe,poput moje frendice..nemoj se ljutiti..red wolf wrote:Toliko te zaboljelo što znam da voliš transgirl?pismejker wrote:sve vise i vise sam uvjeren da je taj tip osobe..u reali ipak malo priguseniji..samo mlatara glavom i gleda sto ce probiti...Leviathan2 wrote:ezekova druga polovica duse :)pismejker wrote:
imam odozdola frendicu,pravo taj tip..sve bi glavom probijala..naravno da je malo puknuta u glavu...cak je jednom zaglavila na psihijatriji..ali je dusha od zene..
red wolf-
2016-02-10
Zar ti misliš da ja ne znan kako se ispravno piše ime Ubermenscha?red wolf wrote:Promijeni prvo ovo Friedrich...Vrijeđaš inteligenciju...Onda ćemo možda dalje komunicirati...fridrih_niche wrote:Jel Blake kod njega ili tebe?red wolf wrote:A ne, on je na drugoj bandi...Ne mojoj...fridrih_niche wrote:Nakon Huxleya idemo do Crowleya?red wolf wrote:
Vi to zovete -->okultno...meni je to zapravo smiješno...hehehehehehehehehehehe
;)
Ne minjan nick, on je parodija...
Ti si dovoljno inteligentan pa možeš iščitat poruku izmedju redaka...
;)
Guest- Guest
Ne...Ti si nepismen...Ja ti volim forume zbog ljudi poput tebe...Koji se vole praviti pametnim, a padnu na ovakvim minornim stvarima...Ne znaju ni nick pravopisno napraviti...fridrih_niche wrote:Zar ti misliš da ja ne znan kako se ispravno piše ime Ubermenscha?red wolf wrote:Promijeni prvo ovo Friedrich...Vrijeđaš inteligenciju...Onda ćemo možda dalje komunicirati...fridrih_niche wrote:Jel Blake kod njega ili tebe?red wolf wrote:A ne, on je na drugoj bandi...Ne mojoj...fridrih_niche wrote:
Nakon Huxleya idemo do Crowleya?
;)
;)
Last edited by red wolf on 2/3/2018, 00:25; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Ženski Faust Vrančić!maggie13 wrote:Padobranka :-Dfridrih_niche wrote:Ne pratiš temu!maggie13 wrote:Uvod kao da sam ja pisala.
Pomirba.
Guest- Guest
Zašto mi lomiš iluzije?red wolf wrote:Ne...Ti si nepismen...fridrih_niche wrote:Zar ti misliš da ja ne znan kako se ispravno piše ime Ubermenscha?red wolf wrote:Promijeni prvo ovo Friedrich...Vrijeđaš inteligenciju...Onda ćemo možda dalje komunicirati...fridrih_niche wrote:Jel Blake kod njega ili tebe?red wolf wrote:
A ne, on je na drugoj bandi...Ne mojoj...
;)
;)
;)
Guest- Guest
Ako treba i R.Boskovic.fridrih_niche wrote:Ženski Faust Vrančić!maggie13 wrote:Padobranka :-Dfridrih_niche wrote:Ne pratiš temu!maggie13 wrote:Uvod kao da sam ja pisala.
Pomirba.
S kisobranom.
:-P
2014-04-12
Ne mogu i da hoću...Sam si u nju ušao kroz tijelo, i sam možeš, kroz tijelo, izaći iz nje...fridrih_niche wrote:Zašto mi lomiš iluzije?red wolf wrote:Ne...Ti si nepismen...fridrih_niche wrote:Zar ti misliš da ja ne znan kako se ispravno piše ime Ubermenscha?red wolf wrote:Promijeni prvo ovo Friedrich...Vrijeđaš inteligenciju...Onda ćemo možda dalje komunicirati...fridrih_niche wrote:
Jel Blake kod njega ili tebe?
;)
;)
;)
red wolf-
2016-02-10
Ispričavan se ako te moja nepismenost vriđa...red wolf wrote:Ne...Ti si nepismen...Ja ti volim forume zbog ljudi poput tebe...Koji se vole praviti pametnim, a padnu na ovakvim minornim stvarima...Ne znaju ni nick pravopisno napraviti...fridrih_niche wrote:Zar ti misliš da ja ne znan kako se ispravno piše ime Ubermenscha?red wolf wrote:Promijeni prvo ovo Friedrich...Vrijeđaš inteligenciju...Onda ćemo možda dalje komunicirati...fridrih_niche wrote:Jel Blake kod njega ili tebe?red wolf wrote:
A ne, on je na drugoj bandi...Ne mojoj...
;)
;)
Možeš li je zanemarit pa da nastavimo komunikaciju o iluzijama i monolitima?
;)
Guest- Guest
Ma ne boli mene nis..ja sam ti tip koji voli o svemu divaniti,svaku temu raspravljati bez straha ili bojazni,od ljudi uskoumnih,koji optuzuju,daleko od toga da mogu interesanntnu temu shvatiti..jel..eto me i danas ziv i zdrav,a njih nema,ili su uvidjeli svoj fail..nisi toliko glup da ne bi i ti uvidio..dakle imas neke skrivene agende Ezeku..puj,puj..cisto sam fakultativno obradjivao temu,a ti se i nakon vise godina lijepis..Ezeku,moram te odbiti,ne,trancure me ne zanimaju...zanimaju me silikonske ljepotice...red wolf wrote:Boli tebe što si pokazao što si...I to si učinio tako nevino...Onako uzbuđen, pa svima pokazao tranygirl...Kad su drugi shvatili, tko te je stao braniti?...Ja...Da, ja...pismejker wrote:Pokusaj diskreditacije?'nece itji...samo te definiram kao psiholoski tip osobe,poput moje frendice..nemoj se ljutiti..red wolf wrote:Toliko te zaboljelo što znam da voliš transgirl?pismejker wrote:sve vise i vise sam uvjeren da je taj tip osobe..u reali ipak malo priguseniji..samo mlatara glavom i gleda sto ce probiti...Leviathan2 wrote:
ezekova druga polovica duse :)
branio mene..pa ne napadam te..eto sad cu usutati,necu te vise zezati...
Guest- Guest
Ruđer je klasa posebnog kova...maggie13 wrote:Ako treba i R.Boskovic.fridrih_niche wrote:Ženski Faust Vrančić!maggie13 wrote:Padobranka :-Dfridrih_niche wrote:Ne pratiš temu!maggie13 wrote:Uvod kao da sam ja pisala.
Pomirba.
S kisobranom.
:-P
Al vjerojatno je i on zivija u iluziji vlastitog tijela...
Guest- Guest
Ne vrijeđa me...Vrijeđa onog kojeg si stavio u nick i tebe...Voliš povrjeđivati sebe?...fridrih_niche wrote:Ispričavan se ako te moja nepismenost vriđa...red wolf wrote:Ne...Ti si nepismen...Ja ti volim forume zbog ljudi poput tebe...Koji se vole praviti pametnim, a padnu na ovakvim minornim stvarima...Ne znaju ni nick pravopisno napraviti...fridrih_niche wrote:Zar ti misliš da ja ne znan kako se ispravno piše ime Ubermenscha?red wolf wrote:Promijeni prvo ovo Friedrich...Vrijeđaš inteligenciju...Onda ćemo možda dalje komunicirati...fridrih_niche wrote:
Jel Blake kod njega ili tebe?
;)
;)
;)
red wolf-
2016-02-10
Nisan mazohist, fak it...red wolf wrote:Ne vrijeđa me...Vrijeđa onog kojeg si stavio u nick i tebe...Voliš povrjeđivati sebe?...fridrih_niche wrote:Ispričavan se ako te moja nepismenost vriđa...red wolf wrote:Ne...Ti si nepismen...Ja ti volim forume zbog ljudi poput tebe...Koji se vole praviti pametnim, a padnu na ovakvim minornim stvarima...Ne znaju ni nick pravopisno napraviti...fridrih_niche wrote:Zar ti misliš da ja ne znan kako se ispravno piše ime Ubermenscha?red wolf wrote:
Promijeni prvo ovo Friedrich...Vrijeđaš inteligenciju...Onda ćemo možda dalje komunicirati...
;)
;)
A čisto sumnjan da ce mi Niche zamirit ista...
<3
Guest- Guest
Ako sebe voliš prikazivati neinteligentnim, tvoj izbor...fridrih_niche wrote:Nisan mazohist, fak it...red wolf wrote:Ne vrijeđa me...Vrijeđa onog kojeg si stavio u nick i tebe...Voliš povrjeđivati sebe?...fridrih_niche wrote:Ispričavan se ako te moja nepismenost vriđa...red wolf wrote:Ne...Ti si nepismen...Ja ti volim forume zbog ljudi poput tebe...Koji se vole praviti pametnim, a padnu na ovakvim minornim stvarima...Ne znaju ni nick pravopisno napraviti...fridrih_niche wrote:
Zar ti misliš da ja ne znan kako se ispravno piše ime Ubermenscha?
;)
;)
A čisto sumnjan da ce mi Niche zamirit ista...
<3
red wolf-
2016-02-10
Mimikrija je odlika inteligencije, zar ne?
;)
;)
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» Uništavanje tzv air Serbia
» Beograd: u tri općine uništavanje ...
» EKSPERIMENT U HRVATSKOJ
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» Uništavanje tzv air Serbia
» Beograd: u tri općine uništavanje ...
» EKSPERIMENT U HRVATSKOJ
Page 4 of 6