HDZ blokirao strmotinu stranicu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: HDZ blokirao strmotinu stranicu
matija babić i njegov facebook profil je non stop blokiran.. non stop..
non stop.
a on je prema vašim kriterijima "yugosloven" - isto dobija za svaki status hrpu reportova, i onda automatski kada ih skupi, facebook ga banira na mjesec dana
non stop.
a on je prema vašim kriterijima "yugosloven" - isto dobija za svaki status hrpu reportova, i onda automatski kada ih skupi, facebook ga banira na mjesec dana
Guest- Guest
dvije agencije i ministarstvo od ove lojave ministarke i adio stranicaPinochet wrote:facebook većinu reportova obrađuje automatski, dakle imaš dovoljan broj prijava, plus algoritam je osjetljiv na ključne riječi, recimo u naslovu njegove stranice je "izumiranje, umiranje" itd, dakle facebook algoritam prepoznao riječ vezanu za smrt + hrpa reporta HDZovih botova i eto.. ode stranicamarcellus wrote:naime fejs lijevima ne briše stranice tek tako
Kermit-
2014-04-17
heheh da on yugosloven a oni otjerali 500.000 hrvata iz svojih domova, a koalirali sa četnicimaPinochet wrote:matija babić i njegov facebook profil je non stop blokiran.. non stop..
non stop.
Kermit-
2014-04-17
Ish, da je meni to.
Taj, kako se zove, fejs profil.
Taj, kako se zove, fejs profil.
dijagram-
2015-08-09
Kermit wrote:dvije agencije i ministarstvo od ove lojave ministarke i adio stranicaPinochet wrote:facebook većinu reportova obrađuje automatski, dakle imaš dovoljan broj prijava, plus algoritam je osjetljiv na ključne riječi, recimo u naslovu njegove stranice je "izumiranje, umiranje" itd, dakle facebook algoritam prepoznao riječ vezanu za smrt + hrpa reporta HDZovih botova i eto.. ode stranicamarcellus wrote:naime fejs lijevima ne briše stranice tek tako
ne ide to tak
fejs te blokira a ne izbriše ti stranicu bez da ti pošalje neku obavijest
no dobro imamo novog heroja ulice, pernar se potrošio i petrina a i đikića više niko ne jebe
Sto bi tek ovaj Strmota napravio da je kojim slucajem na vlasti :)
dijagram-
2015-08-09
heheh svatko tko misli ne valja, zato su Vama ostale tajnice, one nikad neće otići bilo gdjemarcellus wrote:no dobro imamo novog heroja ulice, pernar se potrošio i petrina a i đikića više niko ne jebe
Eri i Vučku za bacanje majmuna
Kermit-
2014-04-17
Podnio ostavku na primjerdijagram wrote:Sto bi tek ovaj Strmota napravio da je kojim slucajem na vlasti :)
Kermit-
2014-04-17
hahaha, onda ga jos koji put izabrati neka jos koju ostavku podnese:)Kermit wrote:Podnio ostavku na primjerdijagram wrote:Sto bi tek ovaj Strmota napravio da je kojim slucajem na vlasti :)
imao je priliku nesto i napraviti ali nista od svega, sad skrece pozornost na sebe
e da je asili,...da se ubaci:)
dijagram-
2015-08-09
Imao je prilike napraviti na način da je vlada za demografiju odlučila dati 100 kn veću porodiljnu naknadu i u cijelosti ignorirati sve dostupne pokazatelje. Ono znam da si čardak prišipetlja sa dna kace, ali ajde malo inovativnosti prilikom denunciranja...dijagram wrote:hahaha, onda ga jos koji put izabrati neka jos koju ostavku podnese:)Kermit wrote:Podnio ostavku na primjerdijagram wrote:Sto bi tek ovaj Strmota napravio da je kojim slucajem na vlasti :)
imao je priliku nesto i napraviti ali nista od svega, sad skrece pozornost na sebe
Kermit-
2014-04-17
Znas ti klinac, samo kmecis ko kakva placipickaKermit wrote:Imao je prilike napraviti na način da je vlada za demografiju odlučila dati 100 kn veću porodiljnu naknadu i u cijelosti ignorirati sve dostupne pokazatelje. Ono znam da si čardak prišipetlja sa dna kace, ali ajde malo inovativnosti prilikom denunciranja...dijagram wrote:hahaha, onda ga jos koji put izabrati neka jos koju ostavku podnese:)Kermit wrote:Podnio ostavku na primjerdijagram wrote:Sto bi tek ovaj Strmota napravio da je kojim slucajem na vlasti :)
Bio je visoko rangiran i tamo se trebao boriti, protestirati, agitirati ili koji kurac vec, kako to ide po strankama.
Ja ne znam jer nikad nisam bio nit cu biti clan ni kakve udruge,kamoli stranke.
Tebe bi kao pretendenta ovo trebalo veseliti, bude li ovo masovna pojava nekim cudom mozda uskocis konacno i ti:)
dijagram-
2015-08-09
U 2016. iz inozemstva se doselilo 55,3% hrvatskih državljana i 44,7% stranaca, a odselilo se 95,6% hrvatskih državljana i 4,4% stranaca.
Od ukupnog broja doseljenih osoba u Republiku Hrvatsku 31,1% osoba doselilo se iz Bosne i Hercegovine.
Od ukupnog broja odseljenih osoba iz Republike Hrvatske najviše osoba odselilo se u Njemačku (56,1%).
https://www.dzs.hr/Hrv_Eng/publication/2017/07-01-02_01_2017.htm
Od ukupnog broja doseljenih osoba u Republiku Hrvatsku 31,1% osoba doselilo se iz Bosne i Hercegovine.
Od ukupnog broja odseljenih osoba iz Republike Hrvatske najviše osoba odselilo se u Njemačku (56,1%).
https://www.dzs.hr/Hrv_Eng/publication/2017/07-01-02_01_2017.htm
Guest- Guest
Klinac ti mama, drugo sama ostavka je način protesta s obzirom da je ministrica Vaša kolegica koja je prije ministarstva vodila seoski starački dom je postavljena da ne učini apsolutno ništa, te je u tim okolnostima jedino moralno i normalno bila ostavka. Ti ćeš to teško shvatiti a što je i normalno i prirodno s obzirom na tvoje karakterne osobine, odnosno manedijagram wrote:Znas ti klinac, samo kmecis ko kakva placipickaKermit wrote:Imao je prilike napraviti na način da je vlada za demografiju odlučila dati 100 kn veću porodiljnu naknadu i u cijelosti ignorirati sve dostupne pokazatelje. Ono znam da si čardak prišipetlja sa dna kace, ali ajde malo inovativnosti prilikom denunciranja...dijagram wrote:hahaha, onda ga jos koji put izabrati neka jos koju ostavku podnese:)Kermit wrote:Podnio ostavku na primjerdijagram wrote:Sto bi tek ovaj Strmota napravio da je kojim slucajem na vlasti :)
Bio je visoko rangiran i tamo se trebao boriti, protestirati, agitirati ili koji kurac vec, kako to ide po strankama.
Tebe bi kao pretendenta ovo trebalo veseliti, bude li ovo masovna pojava nekim cudom mozda uskocis konacno i ti:)
Kermit-
2014-04-17
je li mu se poceo dizat spomenik ili da se ja naljutim
2014-04-19
Ti si definitivno poremecen.Kermit wrote:Klinac ti mama, drugo sama ostavka je način protesta s obzirom da je ministrica Vaša kolegica koja je prije ministarstva vodila seoski starački dom je postavljena da ne učini apsolutno ništa, te je u tim okolnostima jedino moralno i normalno bila ostavka. Ti ćeš to teško shvatiti a što je i normalno i prirodno s obzirom na tvoje karakterne osobine, odnosno manedijagram wrote:Znas ti klinac, samo kmecis ko kakva placipickaKermit wrote:Imao je prilike napraviti na način da je vlada za demografiju odlučila dati 100 kn veću porodiljnu naknadu i u cijelosti ignorirati sve dostupne pokazatelje. Ono znam da si čardak prišipetlja sa dna kace, ali ajde malo inovativnosti prilikom denunciranja...dijagram wrote:hahaha, onda ga jos koji put izabrati neka jos koju ostavku podnese:)Kermit wrote:
Podnio ostavku na primjer
Ni pet ni sest vec i mamu mi spominje.
Mislim, stvarno
dijagram-
2015-08-09
inace drage narikace probajte kukat u fis molu
evo ja naso intonaciju
evo ja naso intonaciju
2014-04-19
Sada je 23,40 a sutra četvrtak i socijala u Canberi stoga nema brigeprckov wrote:inace drage narikace probajte kukat u fis molu
evo ja naso intonaciju
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Podnio ostavku na primjerdijagram wrote:Sto bi tek ovaj Strmota napravio da je kojim slucajem na vlasti :)
vjerojatno
i koja korist
što se porodiljnih naknada tiče jebo ih ko ih je izmislio s njom smo taman 15 kuna preko granice na kojoj je vrtić jeftiniji, mara šila mara parala
Similar topics
» Facebook ukinuo stranicu Međugorje-info
» cukerkurac bez upozorenja i obrazloženja izbrisao stranicu narod.hr
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Trump ukinuo web stranicu Bijele kuce posvecenu LGBT zajednici
» Kao u Sjevernoj Koreji: Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» cukerkurac bez upozorenja i obrazloženja izbrisao stranicu narod.hr
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Trump ukinuo web stranicu Bijele kuce posvecenu LGBT zajednici
» Kao u Sjevernoj Koreji: Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
Page 2 of 3