Francuska povlači priznanje Kosova?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Francuska povlači priznanje Kosova?
Stanojko wrote:Posto na srednji rok vreme radi za Srbiju onda treba sto pre finisirati pregovore sa siptarima? O, majku vam jebem kvislinsku, kako cemo da vas vesamo...pizzon wrote:ovo su pozeljne informacije sa eu prostora kao snazenje srbima
u finisiranju pregovara sa siptarima
jok, mi cemo svi da legnemo i cekamo da se istok i zapad nagode oko krima i nato granica !?
da bismo shvatili da smo potonuli cekajuci cudo, koja se desavaju.
ali, dok cekamo da se cuda dese, moramo da opstanemo da bismo mogli ta cuda da dozivimo,
mi ili da nas ima u buducnosti.
ti ces, nedicevac, bilo kome da kenja o kvislinzima. ko o cemu, kurva o postenju.
ne glumi ovde budalu
Last edited by pizzon on Wed 28 Feb - 10:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ti si kolosalno glup decko...pizzon wrote:Stanojko wrote:Posto na srednji rok vreme radi za Srbiju onda treba sto pre finisirati pregovore sa siptarima? O, majku vam jebem kvislinsku, kako cemo da vas vesamo...pizzon wrote:ovo su pozeljne informacije sa eu prostora kao snazenje srbima
jok, mi cemo svi da legnemo i cekamo da se istok i zapad nagode oko krima i nato granica !?
ali, dok cekamo da se cuda dese, moramo da opstanemo da bismo mogli ta cuda da dozivimo,
ti ces, nedicevac, bilo kome da kenja o kvislinzima. ko o cemu, kurva o postenju.
ne glumi ovde budalu
Stanojko wrote:Ti si kolosalno glup decko...pizzon wrote:Stanojko wrote:Posto na srednji rok vreme radi za Srbiju onda treba sto pre finisirati pregovore sa siptarima? O, majku vam jebem kvislinsku, kako cemo da vas vesamo...pizzon wrote:ovo su pozeljne informacije sa eu prostora kao snazenje srbima
ne glumi ovde budalu
tvoj najgori utisak o meni,
najveci je kompliment meni
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Budi sretan da ste tada imali Slobotomiju Miloševića na vlasti. On je još bio mila majka, u usporedbi s nekim drugim vašim bolidima ;Ppizzon wrote:
pobuna hr srba 100% opravdana
u odnosu na istorijat samostalne hr i nacina na koji je to tudjman sprovodio
hr srbi pogresno su birali svoje pol. favorite
da su se odrekli s.m. i svih njegovih favorita u hr, bolje bi prosli.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Koliko me pamćenje služi, Francuzi su pustili Haradinaja da bi Vučiću omogućili "koalicionu" vladu s istim na Kosmetu.
Neka me Pižon ispravi.
Neka me Pižon ispravi.
Guest- Guest
Francuska vanjska politika gleda svoj interes tako da se nebih ja na njih previše oslanjao šta oni izjavljuju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne bih rekoOh_Femder wrote:Budi sretan da ste tada imali Slobotomiju Miloševića na vlasti. On je još bio mila majka, u usporedbi s nekim drugim vašim bolidima ;Ppizzon wrote:
pobuna hr srba 100% opravdana
svako trezven bi odigrao bolje
normalno, tu ne racunam seselja i sl. budaletine uvezene iz hr, bosne i her. nakon 45te
Guest- Guest
Jedino je Le Penn iskreno za Srbiju vezano uz Kosovo sve ostalo je mutna voda
2014-04-11
Tzv republika Francuska nije saveznik bijele krščanske Evrope
Ahilova peta te izmišljene države je nejedinstvo
Jedini uspješan način da se ista uništi je podržavanje Le Penn s ciljem da bijeli fašisti POBIJU OSTALE TAMO
KRAJ RASPRAVE
Ahilova peta te izmišljene države je nejedinstvo
Jedini uspješan način da se ista uništi je podržavanje Le Penn s ciljem da bijeli fašisti POBIJU OSTALE TAMO
KRAJ RASPRAVE
2014-04-11
Ne da smo mi Hrvati puno bolji u tom resoru :P, međutim, izvini, oprosti, ali pardon, ako išta, ali trezvenost definitivno nije srpski modus operandi. Više onako: Ubićemo! Zaklaćemo!pizzon wrote:ne bih rekoOh_Femder wrote:Budi sretan da ste tada imali Slobotomiju Miloševića na vlasti. On je još bio mila majka, u usporedbi s nekim drugim vašim bolidima ;Ppizzon wrote:pobuna hr srba 100% opravdana
svako trezven bi odigrao bolje
normalno, tu ne racunam seselja i sl. budaletine uvezene iz hr, bosne i her. nakon 45te
Kad bude gorio Pariz i Marseille a bijeli fašisti klali ostale po ulicama onda ja znam na čijij su oni točno strani na Balkanu
2014-04-11
Nemoj smetnuti s uma da si i ti za bijele vrancuske fašiste Balkanac pa onda vjerojatno i musliman. Će da te prikolju tek onako, za svaki slučaj, zlu ne trebalo.RayMabus wrote:Kad bude gorio Pariz i Marseille a bijeli fašisti klali ostale po ulicama onda ja znam na čijij su oni točno strani na Balkanu
2016-11-08
Nemoj smetnit s uma da mene Franvuska nezanima za ići živit tamo te da su izmdđu nas Alpe a da mi je bitnije to da uništim ideju euroarabijeOh_Femder wrote:Nemoj smetnuti s uma da si i ti za bijele vrancuske fašiste Balkanac pa onda vjerojatno i musliman. Će da te prikolju tek onako, za svaki slučaj, zlu ne trebalo.RayMabus wrote:Kad bude gorio Pariz i Marseille a bijeli fašisti klali ostale po ulicama onda ja znam na čijij su oni točno strani na Balkanu
2014-04-11
Le Penn nikad neće osvojit 51% može najviše 40%
Moj cilj nije da ona osvoji vlast nego da je podržavam da stvorim kontras
Moj cilj je njijivo nejedinstvo
SPREMAM IM KLAONICU
SPREMAM IM KLAONICU
2014-04-11
pizzon wrote:ovo su pozeljne informacije sa eu prostora kao snazenje srbima
Nemoj misliti da je to iz ljubavi prema srbima nego se svodi na bolje shvaćanje djelovanja islama i štetnosti poteza priznanja Kosova. Ovo su početci osvješćivanja i zajedničkog zalaganja u zaštiti kršćanskog tla. Bosna je Hrvatska !!
2014-04-16
Tvoja sreća da onaj piccolo Italiano nije u 19-om stoljeću sa svojom francuskom vojskom žario i palio po Dalmaciji i nisu mu Alpe ni najmanje bile zasmetale ;PRayMabus wrote:Nemoj smetnit s uma da mene Franvuska nezanima za ići živit tamo te da su izmdđu nas Alpe a da mi je bitnije to da uništim ideju euroarabijeOh_Femder wrote:Nemoj smetnuti s uma da si i ti za bijele vrancuske fašiste Balkanac pa onda vjerojatno i musliman. Će da te prikolju tek onako, za svaki slučaj, zlu ne trebalo.RayMabus wrote:Kad bude gorio Pariz i Marseille a bijeli fašisti klali ostale po ulicama onda ja znam na čijij su oni točno strani na Balkanu
2016-11-08
RayMabus wrote:Le Penn nikad neće osvojit 51% može najviše 40%
SPREMAM IM KLAONICU
širom EU izbit će desnica, kršćani će se povezati i zajedno djelovati...
Le Pen će uspjeti
klaonicu prepusti antikristima ako to već tako zoveš
immortal-
2014-04-16
I šta bi oni sad radili ovamo kad se priča svodi na Francusku unutra?Oh_Femder wrote:Tvoja sreća da onaj piccolo Italiano nije u 19-om stoljeću sa svojom francuskom vojskom žario i palio po Dalmaciji i nisu mu Alpe ni najmanje bile zasmetale ;PRayMabus wrote:Nemoj smetnit s uma da mene Franvuska nezanima za ići živit tamo te da su izmdđu nas Alpe a da mi je bitnije to da uništim ideju euroarabijeOh_Femder wrote:Nemoj smetnuti s uma da si i ti za bijele vrancuske fašiste Balkanac pa onda vjerojatno i musliman. Će da te prikolju tek onako, za svaki slučaj, zlu ne trebalo.RayMabus wrote:Kad bude gorio Pariz i Marseille a bijeli fašisti klali ostale po ulicama onda ja znam na čijij su oni točno strani na Balkanu
Šta god oni ovdje radili malo im je van rute
2014-04-11
Ja znam šta Francuze žulja ali je Hrvatska u EU
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t17575-ruske-vojne-operacije-na-istocnom-jadranu-1806-1807
Tako da smo mi njihovi
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t17575-ruske-vojne-operacije-na-istocnom-jadranu-1806-1807
Tako da smo mi njihovi
2014-04-11
Nevidim smisla da pričam o vojnoj geostrategija kad se ja sam zallažem za eu mornaricu tj da joj se Hrvarska priključi
Le Penn tu očito za vlast mora koalirati sa nekim a to je ostaje u eu
Le Penn tu očito za vlast mora koalirati sa nekim a to je ostaje u eu
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Češka povlači priznanje Kosova
» Cerar: Slovenija ne povlači priznanje Kosova
» Hrvatska u ponedjeljak povlači priznanje Kosova?
» Crna Gora povlači priznanje Kosova
» Gana povukla priznanje Kosova
» Cerar: Slovenija ne povlači priznanje Kosova
» Hrvatska u ponedjeljak povlači priznanje Kosova?
» Crna Gora povlači priznanje Kosova
» Gana povukla priznanje Kosova
Page 2 of 3