Dobar, Loš, Zao
Page 1 of 1
Re: Dobar, Loš, Zao
Ako se rugaju sami sebi, znači da smo u pravu kad im se i mi rugamo.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ako se rugaju sami sebi, znači da smo u pravu kad im se i mi rugamo.
Rugaju se i nama. Dobra politička satira, a Vidojković uz to i dobar pisac. Zabavni su, bez obzira na temu.
Guest- Guest
čovječe gledam prvih 7min i ne znam kako KGK nije izbacila ove majmune..
"kolinda ako si oteta trepni dvaput"
otet joj mozak jbte
crvenkasti je klasični nedojebani i nedoranjeni čejen.... naravno da se sprdaju s nama, kao što se sprdaju i sa samima sobom... i na tomu im ja makar zvučalo jadno i za njih i za nas, čestitam... treba pogledati cijelu emisiju, ekipa zajedno sa njihovim gostom je vrijedna na čisto razini zdravorazumskog rezoniranja i slušanja i gledanja... makar se to podvodi pod zajebanciju u stvari su ljudi smrtno ozbiljni... svjesni u kakvim su oni problemima a posredno u kakvim smo i mi problemima...kofein wrote:crvenkasti wrote:Ako se rugaju sami sebi, znači da smo u pravu kad im se i mi rugamo.
Rugaju se i nama. Dobra politička satira, a Vidojković uz to i dobar pisac. Zabavni su, bez obzira na temu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ekipi kapa do poda... da je kako isfiltrirati tu zeru lucidno normalnih srba, i još malo manju zeru takvih u nas pa da ljudi skupe glavu na hrpu i odžive život nako.... ko ljudi... ovo sve ostalo uključujući i mene polit kerozinom, ostaviti da se natopi i obavezno provjeriti da je zippo u funkciji paljenja...kic wrote:
čovječe gledam prvih 7min i ne znam kako KGK nije izbacila ove majmune..
"kolinda ako si oteta trepni dvaput"
otet joj mozak jbte
2015-08-08
kako si ti meni simpatično stvorenjemichaellcmacha wrote:ekipi kapa do poda... da je kako isfiltrirati tu zeru lucidno normalnih srba, i još malo manju zeru takvih u nas pa da ljudi skupe glavu na hrpu i odžive život nako.... ko ljudi... ovo sve ostalo uključujući i mene polit kerozinom, ostaviti da se natopi i obavezno provjeriti da je zippo u funkciji paljenja...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ma jesam... sreća i Bog što pijesak curkom nezaustavljivo curi... zadnji put sam bio validan jamac, sad sam skroz na skroz nesolventan i ne bih se uzdo u sebe, a kamoli u kontrolu svojih postupaka...neve wrote:kako si ti meni simpatično stvorenjemichaellcmacha wrote:ekipi kapa do poda... da je kako isfiltrirati tu zeru lucidno normalnih srba, i još malo manju zeru takvih u nas pa da ljudi skupe glavu na hrpu i odžive život nako.... ko ljudi... ovo sve ostalo uključujući i mene polit kerozinom, ostaviti da se natopi i obavezno provjeriti da je zippo u funkciji paljenja...
2015-08-08
Similar topics
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» DOBAR, LOŠ, ZAO
» Dobar...
» "Mirëdita, dobar dan"
» DOBAR, OLOŠ i ZAO
» DOBAR, LOŠ, ZAO
» Dobar...
» "Mirëdita, dobar dan"
» DOBAR, OLOŠ i ZAO