Oporba napada..
Page 1 of 1
Oporba napada..
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sdp-i-most-sklopili-pakt-otkrivamo-sve-detalje-novog-plana-udruzene-opozicije-evo-kakvom-taktikom-planiraju-uzdrmati-vladu-i-izazvati-raskol-u-hdz-u/7062186/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Oporba napada..
Drže se one crnogorske "ja reko, ja poreko".Noor wrote:šta nije most reko..nikad više s sdp-om?
ja se držim one...nikad ne reci nikadRegoč wrote:Drže se one crnogorske "ja reko, ja poreko".Noor wrote:šta nije most reko..nikad više s sdp-om?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
uz ovakvu oporbu hadeze može nastavit radit sranja i mirno spavat
dalicku sruse bez vecih problema ako se dogovore, vladu tesko i nepotrebno
treba pustit HDZ da odradi agrokor do kraja
treba pustit HDZ da odradi agrokor do kraja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Udružuju se ćoravi s jednom nogom i gluhi bez jedne ruke, a i jedan i drugi škopci. Ima da sravne HaDeZenjare sa u paramparčad, ako ne i froncle
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oporba, ako zeli prestati biti oporba, mora sutjeti i mirovati. Iskustva su pokazala da svake izbore adezej dobiva ili gubi, esdepej ih ili mirno pokupi ili hoce nesto napraviti, pa se zajebe.
Doduse, imam dojam da ce do slijedecih izbora se otvoriti neke nise koje su sve do sada bile zauzete partijama, pa mozda bude i novih rezultata, obrazaca ponasanja i tako. Pozdravljam, narocito ako maknu partije iz javnog zivota u politicku povijest, nekrolozima na proucavanje :)
Doduse, imam dojam da ce do slijedecih izbora se otvoriti neke nise koje su sve do sada bile zauzete partijama, pa mozda bude i novih rezultata, obrazaca ponasanja i tako. Pozdravljam, narocito ako maknu partije iz javnog zivota u politicku povijest, nekrolozima na proucavanje :)
Guest- Guest
Oporba ne postoji osim diklića iz ŽZ, nakon 27 godine tkz demokracije mi smo se vratili u 1948
Kermit-
2014-04-17
oporba? koja oporba?
s takvima hdz ostaje na vlasti makar se svima neposredno prije izbora posere na glavu.
istina i bog ... to mi sad i ne zvuči baš tako loše ako gledam mažnjatora radiokazića i malog beru ... i one njihove podguzne pederske muhe ala glas i ostala napredna ekipa. jebote izbora.
s takvima hdz ostaje na vlasti makar se svima neposredno prije izbora posere na glavu.
istina i bog ... to mi sad i ne zvuči baš tako loše ako gledam mažnjatora radiokazića i malog beru ... i one njihove podguzne pederske muhe ala glas i ostala napredna ekipa. jebote izbora.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Foto: Jurica Galoić/ Pixsell
SDP-ov zastupnik Gordan Maras danas je, komentirajući aferu paketića za siromašnu djecu koji su završili u privatnom dječjem vrtiću, poručio kako bi se osoba iz Ministarstva demografije odgovorna za taj propust trebala u najmanju ruku ispričati, a možda i snositi sankcije.
Paketići namijenjeni siromašnoj djeci podijeljeni su u srijedu djeci u zagrebačkom privatnom katoličkom vrtiću, a resorna ministrica Nada Murganić i državna tajnica Margareta Mađerić izbjegle su novinare i nisu objasnile kako su paketi s oznakom Europskog socijalnog fonda tamo završili.
Ministrica Nada Murganić morala je u ovom slučaju ići kroz sustav, a osoba iz njezinog ministarstva koja je odgovorna za ovaj propust trebala bi se u najmanju ruku ispričati, a možda i snositi sankcije, rekao je Maras novinarima u saboru.
Naglasio je kako bi akcije u sklopu smanjivanja socijalnih razlika trebale biti kontrolirane, da država zato i postoji. "Ne može se outsourcati takve projekte, pa da se ide preko privatnih vrtića i da se pomoć na taj način distribuira, umjesto da to radi država. Imamo sustav pa ako ga država već ima mora ga i koristiti. Kad nije tako, događaju se ovakve stvari", rekao je SDP-ov zastupnik.
Beljak: Još jedan dokaz da sustav ne funkcionira
HSS-ov Krešo Beljak kaže da nema dovoljno podataka da bi mogao komentirati to što se dogodilo, "ali da se u principu dogodilo to da je to još jedan dokaz da sustav ne funkcionira, da ljudi koji sebe predstavljaju demokršćanima, katolicima, koji su u prvim redovima u crkvi, rade sve suprotno onome što naša vjera propisuje".
"Dakle, oni su licemjeri, a ovo je još jedan dokaz da cijela ova ekipa koja vodi državu, koja se predstavlja kako se predstavlja, nije ništa drugo nego hrpa licemjera", zaključio je predsjednik HSS-a.
SDP-ov zastupnik Gordan Maras danas je, komentirajući aferu paketića za siromašnu djecu koji su završili u privatnom dječjem vrtiću, poručio kako bi se osoba iz Ministarstva demografije odgovorna za taj propust trebala u najmanju ruku ispričati, a možda i snositi sankcije.
Paketići namijenjeni siromašnoj djeci podijeljeni su u srijedu djeci u zagrebačkom privatnom katoličkom vrtiću, a resorna ministrica Nada Murganić i državna tajnica Margareta Mađerić izbjegle su novinare i nisu objasnile kako su paketi s oznakom Europskog socijalnog fonda tamo završili.
Ministrica Nada Murganić morala je u ovom slučaju ići kroz sustav, a osoba iz njezinog ministarstva koja je odgovorna za ovaj propust trebala bi se u najmanju ruku ispričati, a možda i snositi sankcije, rekao je Maras novinarima u saboru.
Naglasio je kako bi akcije u sklopu smanjivanja socijalnih razlika trebale biti kontrolirane, da država zato i postoji. "Ne može se outsourcati takve projekte, pa da se ide preko privatnih vrtića i da se pomoć na taj način distribuira, umjesto da to radi država. Imamo sustav pa ako ga država već ima mora ga i koristiti. Kad nije tako, događaju se ovakve stvari", rekao je SDP-ov zastupnik.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Beljak: Još jedan dokaz da sustav ne funkcionira
HSS-ov Krešo Beljak kaže da nema dovoljno podataka da bi mogao komentirati to što se dogodilo, "ali da se u principu dogodilo to da je to još jedan dokaz da sustav ne funkcionira, da ljudi koji sebe predstavljaju demokršćanima, katolicima, koji su u prvim redovima u crkvi, rade sve suprotno onome što naša vjera propisuje".
"Dakle, oni su licemjeri, a ovo je još jedan dokaz da cijela ova ekipa koja vodi državu, koja se predstavlja kako se predstavlja, nije ništa drugo nego hrpa licemjera", zaključio je predsjednik HSS-a.
Beljak?
Ma nije to covjek
.
Govori brate istinu
I previse govori ..
Ma nije to covjek
.
Govori brate istinu
I previse govori ..
Imamo mi vise oporbe nego u Američkom Senatu
Samo je naravno nesložna
I bavi se sobom
No, u brojkama gkedano, postoji oporbene stranke , politicari ( Zz , sdp beus , Beljak)
Nego ofce navikle na diktature jos iz vremena Franje Josipa
Samo je naravno nesložna
I bavi se sobom
No, u brojkama gkedano, postoji oporbene stranke , politicari ( Zz , sdp beus , Beljak)
Nego ofce navikle na diktature jos iz vremena Franje Josipa
Similar topics
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» Turska - oporba u uzletu
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» Sve jača oporba Papi Franji
» Vlastodršci redom zaboravljaju da je i oporba dio vlasti
» Turska - oporba u uzletu
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» Sve jača oporba Papi Franji
» Vlastodršci redom zaboravljaju da je i oporba dio vlasti
Page 1 of 1