HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 19
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Re: HNL 2017/2018
Al' u pravu je niče. Što nismo zabili 3-4 gola, a imali smo lijepe šanse za njih. Meni osobno je čak i drago što je hajdučić pobijedio nakon ovakvog sudačkog previda, umjesto crveni golmanu hajdučića i slobodnjak za Dinamo sa ruba 16-erca iz kontre je hajdučić zabio radi debila 2 L. Drago mi je samo zbog toga jer se opet pokazala točnom moja tvrdnja da ti sudac nekad odnese, nekad ti donese i na kraju sezone si točno na bodovima koje si zaslužio.
Last edited by Zeko on 18/2/2018, 18:50; edited 1 time in total
Zeko-
2015-08-26
Hehe...ono kad navijac Juventusa/Dinama vice "drz'te lopova"...:)
darth_vader-
2014-04-17
Gluposti blebećeš. Nitko tu ne viče "drž'te lopova", samo vam pokušavamo izbiti iz ludara te vaše floskule i laži kako suci u HNL-u griješe samo na štetu hajdučića i samo u korist Dinama. Nekad ti poklone, nekad te zajebu i na kraju si na svojem. I ne bi se složio sa tvrdnjom da suci u HNL-u namjerno griješe za ili protiv nekoga. Oni jednostavno neznaju suditi i zato se takve stvari događaju, a zato ni nemamo suca ni na jednoj reprezentativnoj smotri. Uzmi samo, po tvrdnjama naših "znalaca" našeg "najboljeg" suca Bebeka. Pa taj zadnjih godina u Europi nije odsudio nijednu utakmicu a da se nisu vukli repovi za njim. A tamo nema ni Mamića ni nikoga tko bi mu naređivao kako treba suditi. Čovjek jednostavno nema pojma o suđenju i to je to. A naš "najbolji" sudac.
Zeko-
2015-08-26
Ma podjebavam malo trolera Operw-a...odavno se vise zaozbiljno ne lozim zbog naseg folklora, suci nam jesu nesposobni, ali ovo je balkan...naravno da su i svjesno neki neposteni tj. placeni ili se ulizuju...smijesna drzava opcenito, ironija je sve sto ti preostaje...
darth_vader-
2014-04-17
Poklone im penal, nepravedno igrač Hajduka dobije crveni, ponište čisti gol Hajduku, još im na kraju oprosti isključiti igrača i klošari još kmeće.
Nema puno radosti u ovoj pobijedi jer opet je sudac grubo oštetija Hajduk, kao zadnji derbi. Da se onaj Gavranović nije usra Karla Velikog (btw. dokaz da ne triba brinuti nakon odlaska Subašića i Kalinića) opet bi uzeli bod, a možda i sva tri , sve bi im bilo ok.
Nema puno radosti u ovoj pobijedi jer opet je sudac grubo oštetija Hajduk, kao zadnji derbi. Da se onaj Gavranović nije usra Karla Velikog (btw. dokaz da ne triba brinuti nakon odlaska Subašića i Kalinića) opet bi uzeli bod, a možda i sva tri , sve bi im bilo ok.
Guest- Guest
Šanse za titulu? U ligi di im igra druga momčad, di ih suci ovako besramno guraju ne bi imali šanse ni da smo sad bodovno izjednačeni.Браћала wrote:Kolika je razlika sada? Ima li hajduk šanse za tirulu?
Guest- Guest
U kojoj točno rečenici, bilo kojeg dinamovca ovdje, vidiš kmečanje ? Ja se jedino pitam što bi vi ovdje pisali da je bila obrnuta situacija tj, da Dinamu kod 0-0 nije isključen golman, da nije dosuđen slobodnjak za Hajduk sa ruba 16-erca i da je u nastavku te akcije Dinamo zabio gol. Mislim da bi svi portali a posebno ovaj forum uzavreli od splitskog kmečanja. Jer ako smo imalo objektivni ni onaj poništeni gol Hajduka, kod kojeg je zaleđe bilo li-la, ni onaj penal za Dinamo koji je bio li-la ništa nisu promijenili u svezi konačnog pobjednika, dok nedosuđen slobodnjak za Dinamo sa 16 m, oprošteno isključenje golmana Hajduka i još u nastavku akcije Hajduk zabije gol, bogami jesu. Meni su sudačke pogreške sastavni dio utakmice, naravno ako se u njima ne vidi namjera i ja se s tim mogu nositi bez ikakvih problema, ali vi ste nakon derbija koje ste gubili i sa 3, 4 pa i 5 razlike kmečali na suce i zato vas i cijela Hrvatska zove kmečavcima. Danas vam se posrećilo jer praktički niste nijedanput puknuli na gol Dinama, gol su si ona 2 L debila zabili sami. Sudačku pogrešku kod 0-0 koja je odredila pobjednika ne smatram namjernom već plodom sudačkog neznanja, na pobjedi čestitam i to je to.isključivi krivac wrote:Poklone im penal, nepravedno igrač Hajduka dobije crveni, ponište čisti gol Hajduku, još im na kraju oprosti isključiti igrača i klošari još kmeće.
Zeko-
2015-08-26
Ma napusi se kurcajasambrend wrote:Hehe...ono kad navijac Juventusa/Dinama vice "drz'te lopova"...:)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Žalosno je što neki ne znaju pravila, pa ne znaju da je crta sastavni dio 16-ca. A možda ne znaju ni da golman može igrati rukom
Zar ova slika pokazuje da je jedna od dvije ruke koju Letica ima jedan jedini milimtear van 16-ca? Ja ne bi rekao, a sve i da je radi se o jebeni milimetrima, a to je jako teško viditi, ko što je bilo teško viditi situaciju kod poništenog gola Hajduka:
Zanimljvo di se nalazi pomočni sudac, da se nalazi u ravnini ja mu riječ ne bi rekao što god da dosudio, ali on s ove pozicije jako teško može viditi ali ipak je bez probleme sudio zaleđe. Bili i na drugoj strani tako?
No vratimo se na gol Hajduka, onaj priznat. Osim što je crta sastavni dio 16-ca, mnogi zanemaruju detalj koji se dogodio 7 sekundi prije te situacije Soudani-Letica:
https://media.giphy.com/media/1lwtu8T5DKWtdQ5Rg0/giphy.gif
Igrač Dinama uz prekršaj koji se iz aviona vidi oduzima loptu Saidu. Kako se taj vječni kriterij suca u derbijima vratio kao bumberang, jer trebao je suditi prekršaj, da je postupio kako je morao ne bi bilo situacije s Leticom 7 sekundi poslin niti gola Ohandze 15 sekundi poslin. O tome nitko ne priča.
No kažem, ove dvije situacije su milimetri u pitanju i tu kako god sudac dosudi teško ga možeš prozivati. No za onaj penal pa onda i drugi žuti karrton Lopezu, tu neću stavljati ni slike ni video jer nema potribe. Još jedno klasična i sramotna odluka na štetu Hajduka u rangu one na Poljudu kad je 4-5 igrača bilo u kilometarskom zaleđu da malo karikiram. Na Poljudu je bio gol, sad je igrač promašija no to ne minja ništa na činjenici da je sramotnom i katastrofalnom odlukom Dinamo opet privilegiran. 80 minuta, 1:0 za Hajduk, onakav penal i igrač više. SRAMOTA!!!
http://www.goal.com/de/meldungen/skandaloese-elfmeter-entscheidung-bei-dinamo-vs-hajduk/7kq3wd78p84o1mcsazc32zw1y
Njemački goal.com
Laku noć.
Zar ova slika pokazuje da je jedna od dvije ruke koju Letica ima jedan jedini milimtear van 16-ca? Ja ne bi rekao, a sve i da je radi se o jebeni milimetrima, a to je jako teško viditi, ko što je bilo teško viditi situaciju kod poništenog gola Hajduka:
Zanimljvo di se nalazi pomočni sudac, da se nalazi u ravnini ja mu riječ ne bi rekao što god da dosudio, ali on s ove pozicije jako teško može viditi ali ipak je bez probleme sudio zaleđe. Bili i na drugoj strani tako?
No vratimo se na gol Hajduka, onaj priznat. Osim što je crta sastavni dio 16-ca, mnogi zanemaruju detalj koji se dogodio 7 sekundi prije te situacije Soudani-Letica:
https://media.giphy.com/media/1lwtu8T5DKWtdQ5Rg0/giphy.gif
Igrač Dinama uz prekršaj koji se iz aviona vidi oduzima loptu Saidu. Kako se taj vječni kriterij suca u derbijima vratio kao bumberang, jer trebao je suditi prekršaj, da je postupio kako je morao ne bi bilo situacije s Leticom 7 sekundi poslin niti gola Ohandze 15 sekundi poslin. O tome nitko ne priča.
No kažem, ove dvije situacije su milimetri u pitanju i tu kako god sudac dosudi teško ga možeš prozivati. No za onaj penal pa onda i drugi žuti karrton Lopezu, tu neću stavljati ni slike ni video jer nema potribe. Još jedno klasična i sramotna odluka na štetu Hajduka u rangu one na Poljudu kad je 4-5 igrača bilo u kilometarskom zaleđu da malo karikiram. Na Poljudu je bio gol, sad je igrač promašija no to ne minja ništa na činjenici da je sramotnom i katastrofalnom odlukom Dinamo opet privilegiran. 80 minuta, 1:0 za Hajduk, onakav penal i igrač više. SRAMOTA!!!
Skandalöse Elfmeter-Entscheidung bei Dinamo vs. Hajduk
http://www.goal.com/de/meldungen/skandaloese-elfmeter-entscheidung-bei-dinamo-vs-hajduk/7kq3wd78p84o1mcsazc32zw1y
Njemački goal.com
Laku noć.
Guest- Guest
Ovo je slika iz pravog kuta gdje se sve lijepo vidi. I vidi de da se ne radi o nikakvim milimetrima već o centimetrima koji su se vidjeli sa tribine. Slika koju je tu zalijepila forumska luda iz krivog je kuta gledanja i to je valjda svima jasno. I u ovoj situaciji ja ni ne krivim toliko glavnog suca koliko pomoćnog koji je morao biti u ravnini i koji je to morao signalizirati. I kažem još jednom, volio bi da se u nekoj od idućih utakmica dogodi takva situacija na drugoj strani. Usprkos svemu, Dinamo si je za poraz sam kriv, jer izgubili su od ekipe koja im u 90 minuta nije zapucala na gol iliti izgubili su od nikad slabijeg Hajduka u Zagrebu iliti izgubili su od ekipe koja je bila zrela za 5 komada i od koje su za klasu igrački jači.
Zeko-
2015-08-26
Bojim se da je bio na 100 %. Ne mogu oni puno bolje, ali i takvi su hajdučića u potpunosti nadigrali. Druga je stvar što nisu zabili 4-5 zicera. Izgubiti utakmicu od ekipe koja ti u 90 minuta ne zapuca prema golu prava je smijurija, a još si i gol zabiješ sam.
Zeko-
2015-08-26
O, na 100 %!
:D
Slazen se, Pejin je bija na 100 %, borija se ka lav...
Jedini iz plave svlačionice je zaslužija placu jučer...
;)
:D
Slazen se, Pejin je bija na 100 %, borija se ka lav...
Jedini iz plave svlačionice je zaslužija placu jučer...
;)
Guest- Guest
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19