Afganistanac stradao na valentinovo...
Page 1 of 1
Afganistanac stradao na valentinovo...
10kre je bacio bivšu curu u rijeku da se utopi, kako ona nije potonula sama od sebe skočio je za njom da je udavi... nije se sjetio da ne zna plivati.
https://www.berliner-kurier.de/berlin/polizei-und-justiz/19-jaehriger-tot-afghane-wollte-ex-freundin-ertraenken--konnte-aber-nicht-schwimmen-29713314
https://www.berliner-kurier.de/berlin/polizei-und-justiz/19-jaehriger-tot-afghane-wollte-ex-freundin-ertraenken--konnte-aber-nicht-schwimmen-29713314
2014-04-16
Re: Afganistanac stradao na valentinovo...
malo čudno, s obzirom da su to sve nuklearni fizičari, liječnici, i tak
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ma tko zna što je tu posrijedi.
Ja znam za jednu tužnu priču.
Jedan je lik želio ženu ko svaki čovjek,pa je kupio zemlju kraj planinskog vrela i šljivik mali za rakiju i kućicu na kraju sela. Jednom je prije zore rane sazvao kuma i desetak ljudi i kočiju i otišao isprositi ženu koju je volio,ali tu je ženu oženio drugi i dao joj sve. Njeni ga nisu htjeli već su je dali bogatašu. Volio je nju,a ostao bez nje. Bio je delija. Momak u najljepše doba.
O kako tužnih ljubavi ima.
Jedan je lik želio ženu ko svaki čovjek,pa je kupio zemlju kraj planinskog vrela i šljivik mali za rakiju i kućicu na kraju sela. Jednom je prije zore rane sazvao kuma i desetak ljudi i kočiju i otišao isprositi ženu koju je volio,ali tu je ženu oženio drugi i dao joj sve. Njeni ga nisu htjeli već su je dali bogatašu. Volio je nju,a ostao bez nje. Bio je delija. Momak u najljepše doba.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mogli su isprositi susjedu, i ona je zgodna.jastreb wrote:Ma tko zna što je tu posrijedi.
Piše u člaknu ako sam dobro shvatio da je 17-godišnjakinja bila njemica, glupača je trebala potonuti zajedno sa asilum-seekerom.
dobro opametila se.. dica tih godina su glupa.. sumnjam da će koja švabica sa 25godina završiti sa afganistancima.. to ovi glupi klinci, ili one +35 kojima je prošao vozcatabbath wrote:Piše u člaknu ako sam dobro shvatio da je 17-godišnjakinja bila njemica, glupača je trebala potonuti zajedno sa asilum-seekerom.
Guest- Guest
Znaci rasistkinja, fasistkinja. Nije htjela da se udavi kada joj je doktor nauka to lijepo predlozio. Ovako je stala rame uz rame s Hitlerom.catabbath wrote:Piše u člaknu ako sam dobro shvatio da je 17-godišnjakinja bila njemica, glupača je trebala potonuti zajedno sa asilum-seekerom.
omni-
2014-04-12
Similar topics
» Valentinovo
» Sretno Valentinovo!
» Sretno Valentinovo
» Sretno Valentinovo
» Hektorović umalo stradao u olujnom jugu
» Sretno Valentinovo!
» Sretno Valentinovo
» Sretno Valentinovo
» Hektorović umalo stradao u olujnom jugu