Možemo od njih učiti ali nije to za nas
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Možemo od njih učiti ali nije to za nas
Samo tehnologija njemačka. A sunce ti kalajisano, samo tehnologija.pismejker wrote:samo njemacka tehnologija,sto potvrdjuje samo kvalitetu..sve ostal ocesko..Odavno Ceska proizvodi aute i ima iskustvo na tom podrucju..Ringo10 wrote:To su njemački auti.pismejker wrote:u osnovi odlicni auti,manje snage,ali time svakako gravitiraju svakodnevnom jeftinom koristenju..Sjednes u Skodu,kao da si sjeo u Audi..nis ne gubih,osim nabrijanih agregata...a to vecini niti ne treba..vili40 wrote:pa velim,škoda je auto za seljačine a ne za nas.Kupio nijemac inače iz Berlina pa došao na nuklearku pokraj stutgarta radi nekog remonta i živio u apartmanu pokraj mene Škodu superb i ponosno mi otvorio desna vrata da vidim opremu.Mrak.
E nek sam i ovo pročitao.
Sve ostalo je češko, šljakeri i repromaterijali valjda.
Svašta.
A da, sjećam se njihovih auta i vozio sam jedno dvije godine. TAmo osamdesetih.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ja ne znam dal je to socijalistički tekst ali znam da česi ovamo ne dolaze trbuhom za kruhom dok naši idu tamo sve više.Zašto,propaganda ili friziranje to ne znam.Osobno znam za petoricu devetnaestgodišnjaka sa varaždinskog područja koji su po završetku srednje otišli u Češku,Mlada Boleslav.
vili40-
2015-08-02
Moguće, ne znam. Jednom ću da odem i da vidim osobno.vili40 wrote:ja ne znam dal je to socijalistički tekst ali znam da česi ovamo ne dolaze trbuhom za kruhom dok naši idu tamo sve više.Zašto,propaganda ili friziranje to ne znam.Osobno znam za petoricu devetnaestgodišnjaka sa varaždinskog područja koji su po završetku srednje otišli u Češku,Mlada Boleslav.
2015-09-24
ne razumiš, ni češka prevara, nego je ov tekst prevara. ko da rečeš vidi kako je francuska uspješna, to je zoto ča imaju puno crnih.vili40 wrote:ja ne znam dal je to socijalistički tekst ali znam da česi ovamo ne dolaze trbuhom za kruhom dok naši idu tamo sve više.Zašto,propaganda ili friziranje to ne znam.Osobno znam za petoricu devetnaestgodišnjaka sa varaždinskog područja koji su po završetku srednje otišli u Češku,Mlada Boleslav.
2014-04-16
A kako znaš da je prevaraaben wrote:ne razumiš, ni češka prevara, nego je ov tekst prevara. ko da rečeš vidi kako je francuska uspješna, to je zoto ča imaju puno crnih.vili40 wrote:ja ne znam dal je to socijalistički tekst ali znam da česi ovamo ne dolaze trbuhom za kruhom dok naši idu tamo sve više.Zašto,propaganda ili friziranje to ne znam.Osobno znam za petoricu devetnaestgodišnjaka sa varaždinskog područja koji su po završetku srednje otišli u Češku,Mlada Boleslav.
Buio si tamo ili šta
2015-09-24
Ringo10 wrote:A kako znaš da je prevaraaben wrote:ne razumiš, ni češka prevara, nego je ov tekst prevara. ko da rečeš vidi kako je francuska uspješna, to je zoto ča imaju puno crnih.vili40 wrote:ja ne znam dal je to socijalistički tekst ali znam da česi ovamo ne dolaze trbuhom za kruhom dok naši idu tamo sve više.Zašto,propaganda ili friziranje to ne znam.Osobno znam za petoricu devetnaestgodišnjaka sa varaždinskog područja koji su po završetku srednje otišli u Češku,Mlada Boleslav.
Buio si tamo ili šta
ne mislin da je češka prevara,
zoto sun i reko da ni češka prevara.
2014-04-16
PA šta je onda prevara.aben wrote:Ringo10 wrote:A kako znaš da je prevaraaben wrote:ne razumiš, ni češka prevara, nego je ov tekst prevara. ko da rečeš vidi kako je francuska uspješna, to je zoto ča imaju puno crnih.vili40 wrote:ja ne znam dal je to socijalistički tekst ali znam da česi ovamo ne dolaze trbuhom za kruhom dok naši idu tamo sve više.Zašto,propaganda ili friziranje to ne znam.Osobno znam za petoricu devetnaestgodišnjaka sa varaždinskog područja koji su po završetku srednje otišli u Češku,Mlada Boleslav.
Buio si tamo ili šta
DAj prestani sa rebusima i zagonetkama i lijepo objasni.
2015-09-24
kurbo bože, tekst je prevara.Ringo10 wrote:PA šta je onda prevara.aben wrote:Ringo10 wrote:A kako znaš da je prevaraaben wrote:ne razumiš, ni češka prevara, nego je ov tekst prevara. ko da rečeš vidi kako je francuska uspješna, to je zoto ča imaju puno crnih.vili40 wrote:ja ne znam dal je to socijalistički tekst ali znam da česi ovamo ne dolaze trbuhom za kruhom dok naši idu tamo sve više.Zašto,propaganda ili friziranje to ne znam.Osobno znam za petoricu devetnaestgodišnjaka sa varaždinskog područja koji su po završetku srednje otišli u Češku,Mlada Boleslav.
Buio si tamo ili šta
DAj prestani sa rebusima i zagonetkama i lijepo objasni.
naši novinari su uronjeni u u socijalizam pa jednostavno ne znaju objosniti stvarnost van socijalističkih okvirov.
20. vik je nedvojbeno pokozo da je specijalizacija i trgovina ono ča stvara bogatstvo, a ne prepreke trgovini i pokušaji da sve proizvodimo somi. svaki put kd neka zemlja pokušo zaštiti svoju ekonomiju, ekonomija tone, a kad je ostavi na miru, ekonomija reste.
2014-04-16
vili40 wrote:8 mlrd. eura godišnje od turizma uprihodi Prag
Cijela Češka. Prag je doduše glavna destinacija.
Guest- Guest
Bio prosli Uskrs i , ja, ostao razocaran , sa DNRH. Naime Ceska-Prag(inace sam predvidjao prije desetak godina da cete tamo u poecalbu), je dobro organiziran. Metro, tramvaj, bus, ljudi kao mrava, turista najvise. Dobra hrana , nije spacijalno jeftino. Pusi se po retoranima(tada). Cirkus. Tramvaji Skoda. Metro , njihov. Novo Mesto, dio Praga s druge strane Vltave kao da je ratna zona. Napustene zgrade, najloni na prozorima i sl. Ljudi prijazni i veseli. Svi gledaju da te "zapale". Suvenirnica kod Mostek-a, drzi "zemljak" makedonac. Mjenjacnice pljackaju. Cerkezi i sl sovjetska gamad mijenjaju lovu na crno tj varaju i pljackaju. Nigdje spomenici CCCP-u niti komunistima. Makar ih ja nisam vidio. Turisti iz DNRH (par imalo navijacke kape) vodic breka. Dobra hrana opet. Dobro pivo. Hard rock kafe. Sve u svemu, arhitektura podsjeca na ZGB npr. Neki srednjoeuropski stih. Sve u svemu otici cu opet.
2014-04-14
Cijeli tekst govori kako je a ne zašto je.
Trinity-
2014-04-17
Da ponovim, nema spomenika CCCP i komunizmu.To bi bilo to. Da ne duljim.
2014-04-14
A bit će da i socijalizma ima manje nego kod nas. :)abraham wrote:Da ponovim, nema spomenika CCCP i komunizmu.To bi bilo to. Da ne duljim.
Trinity-
2014-04-17
Da, Cesi su inace uvijek osim vremena u istocnom lager, bili ispred Hrvata. Dosta toga sta vrijedi u DNRH su izgradili upravo Cesi. Dakle oni i nisu pravo mjerilo. Tragedija je da su Slovaci koji su bili tu negdje kao Hrvati ili Poljaci , sada ispred.
2014-04-14
Ringo10 wrote:Samo tehnologija njemačka. A sunce ti kalajisano, samo tehnologija.pismejker wrote:samo njemacka tehnologija,sto potvrdjuje samo kvalitetu..sve ostal ocesko..Odavno Ceska proizvodi aute i ima iskustvo na tom podrucju..Ringo10 wrote:To su njemački auti.pismejker wrote:u osnovi odlicni auti,manje snage,ali time svakako gravitiraju svakodnevnom jeftinom koristenju..Sjednes u Skodu,kao da si sjeo u Audi..nis ne gubih,osim nabrijanih agregata...a to vecini niti ne treba..vili40 wrote:pa velim,škoda je auto za seljačine a ne za nas.Kupio nijemac inače iz Berlina pa došao na nuklearku pokraj stutgarta radi nekog remonta i živio u apartmanu pokraj mene Škodu superb i ponosno mi otvorio desna vrata da vidim opremu.Mrak.
E nek sam i ovo pročitao.
Sve ostalo je češko, šljakeri i repromaterijali valjda.
Svašta.
A da, sjećam se njihovih auta i vozio sam jedno dvije godine. TAmo osamdesetih.
evo sve o Škodi..Gledaj Skodu ne samo kao proizvodjaca auta,nego i energetskih agregata za proizvodnju struje...duga duga tradicija...ne znam jel jos Secerana u Zupanji koristi blok na ugljen da proizvede svoju vlastitu struju za pogonjenje tvornice...
TAMO 80tih???
uglavnom sami dizajniraju,projektiraju,motor daje VW,ostalo komplet cesko...
Guest- Guest
Apsolutno. Socijalizam postoji jos u bivsim Yu republikama.Triny wrote:A bit će da i socijalizma ima manje nego kod nas. :)abraham wrote:Da ponovim, nema spomenika CCCP i komunizmu.To bi bilo to. Da ne duljim.
2014-04-14
Za Ringa...zaboravih link edukovni Sve o skodi..
https://www.skoda.hr/sve-o-skodi/tradicija
https://www.skoda.hr/sve-o-skodi/tradicija
Guest- Guest
Koji idioti ovdje
Kao Česi napreduju jer nemaju ustasa i partizana
A tko je kriv Hrvatima da imaju ?
Kad cete vise raščistiti u svojim redovima, msngupi sto lupate ko max po diviziji
Kao Česi napreduju jer nemaju ustasa i partizana
A tko je kriv Hrvatima da imaju ?
Kad cete vise raščistiti u svojim redovima, msngupi sto lupate ko max po diviziji
debotoijusto wrote:nikako ceska , tamo baba droga i ne viruju u svetost majke katolicke crkve
suprotno. polupredsjednički sustav, odjebali socijalizam, tvojim izbjeglicama i pederima poručili - marš u pičku materinu. e.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Možemo od njih učiti: Mladi ne bježe, nezaposlenost je na dnu
Tko to "mi"???
Guest- Guest
Kavran wrote:debotoijusto wrote:nikako ceska , tamo baba droga i ne viruju u svetost majke katolicke crkve
suprotno. polupredsjednički sustav, odjebali socijalizam, tvojim izbjeglicama i pederima poručili - marš u pičku materinu. e.
@kavrane neukost ti srednje ime
Češka se smatra jednom od najliberalnijih država u Centralnoj Evropi po pitanju ljudskih prava lezbejki,gej, biseksualnih i transrodnih (LGBT) osoba. Godine 2006. Češka je donela zakon o registrovanim partnerstvima.
Homoseksualnost je dekriminalizovana 1962. godine. Starosna granica za stupanje u seksualne odnose je izjednačena 1990. godine za istopolne (ranije bila na 18) i heteroseksualne odnose na 15 godina. Vojska dozvoljava gejevima i lezbejkama da otvoreno služe. Homoseksualna prostitucija je legalizovana 1990. godine.
Prema istraživanjima Angus Reid Global Monitora decembra 2006. godine, 52% građana i građanki podržava istopolni brak
Od 1999. godine vojska Češke tretira seksualnu orijentaciju privatnim pitanjem i tehnični ona nije stvar na osnovu koje se može ne dozvoliti priključenje vojsci. Godine 2001. Češka je usvojila antidiskriminacioni zakon u skladu sa odredbama Evropske unije, u kome se eksplicitno pominje zabrana na osnovu seksualne orijentacije.
zivi i pusti druge da zive , to ja zovem odjebati "socijalizam"
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dve Kanađanke su shvatile da život "od 09 do 17 časova " nije za njih
» Hrvatska umire : Zatvaraju se škole, u njih 117 nije upisan niti jedan učenik
» Možemo : Trg maršala Tita uopće nije tema naše platforme
» Nije sve tako crno za neoliberale,liberale,homiće,anacionaliste,Vučića ima i dobrih vijesti za njih i novih nada
» 160 ljudi iz moga mjesta našlo se na popisu mrtvih u Jasenovcu, iako tamo nitko od njih nije stradao
» Hrvatska umire : Zatvaraju se škole, u njih 117 nije upisan niti jedan učenik
» Možemo : Trg maršala Tita uopće nije tema naše platforme
» Nije sve tako crno za neoliberale,liberale,homiće,anacionaliste,Vučića ima i dobrih vijesti za njih i novih nada
» 160 ljudi iz moga mjesta našlo se na popisu mrtvih u Jasenovcu, iako tamo nitko od njih nije stradao
Page 2 of 3