vučić naredio pupiju da ponovo osnuje krajinu
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: vučić naredio pupiju da ponovo osnuje krajinu
Kada si se vec javio Bosanac, pardon Slovenac, ima i tu Slovenacke obale da se vidi sta ima da se deli na sest jednakih delova ili da se vrati Italiji.
Uzeli ste i vi u ime drugih a kukaju kasnije na Jugu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ti se uhvatio Rusa ko pijan plota.Eroo wrote:I Ruse uzmete kao garanta.Serbinho-3 wrote:Ringo10 wrote:S pravne tačke gledišta, vaš pohod je završio traktorijadom i reduciranjem srpske zajednice u RH na 4% starkelja.Serbinho-3 wrote:Regoč wrote:
Odlukami Istarskoga NOO-a i ZAVNOH-a ti su krajevi priključeni Hrvatskoj, a preko nje Jugoslaviji. Hrvatska je, dakle, primarna, ne Jugoslavija.
Sve te odluke su nistavne sa pravne strane gledista.
Izadjes na Sud, pa vidis, kada krene pravni proces.
ZAto nas zaboli kurac za vas i vaše gledište.
Nebitno, pokrene se pravni proces pred Medjunarodnim Sudom Pravde, verovatno bi se ukljucila i Italija i neka isti odluci.
Šta misliš da će Rusi upetljati sebe u velikosrpske osvajačke pohode.
Nikad to nisu radili niti će raditi. Pa ne vode njihovu politiku idioti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
HR nije gubernija Bruxellesa. Ti jednostavno brbljaš o nečemu o čemu pojma nemaš.Ringo10 wrote:Ja i ne govorim o CG političarima.Eroo wrote:Ringo10 wrote:PA ima Crna Gora i još su veći rusofili od Srba i ništa.Eroo wrote:PS: Drugi najveći problem Srbije je to da nema izlaz na more.Eroo wrote:
Srbiji je jedini problem Kosovo. Sve što im politika danas čini je podređeno tome problemu.
Uplitanje susjednih država im služi samo za plašenje onih u Bruxellesu.
Eto imate dolei negdje etemu " POdle kosova je bure baruta za ceo Balkan" (ili tako nešto).
Koga još boli qratz za Kosovo? A-ha, Špajolsku zbog Katalonije...moš mislit.
Da ga ima bi već bili ruska gubernija.
Pucaš u prazno.
Nikad nisam čuo od cg političara da bi htjeli biti ruska gubernija. Čak ni od najzadrtijih Srba iz oporbe.
Ti ne pucaš u prazno, već su ti spoznaje nikakve.Crnogorci nisu nikad tražili jahače, za razliku od Srba.
A što se tiče gubernije i Hrvatska je gubernija bez suvereniteta i niko i ništa.
A sad što ti i slični smatarte da je to u redu kad je u pitanju Brisel to je drugi par opanaka.
Da si barem pročitao pogodbene odnose eu članive i EU, kao što nisi, takve stvari ne bi napisao.
Sva pravila u EU jednako važe za sve članice.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
PA dobro, stavimo malo na vagu i Srijem, Bačku i Banat, pa se malo sjaranimo sa Madjarima a mogli bi i Rumunji biti zainteresirani. PA može i Šiptarima biti malo ovo do sada, pa malo se tu pročačka i po Sandžaku.Serbinho-3 wrote:Kada si se vec javio Bosanac, pardon Slovenac, ima i tu Slovenacke obale da se vidi sta ima da se deli na sest jednakih delova ili da se vrati Italiji.
Ne talasajte jer batina ima dva kraja.
2015-09-24
Ne prevodi me na svoj jezik!Ringo10 wrote:Ti se uhvatio Rusa ko pijan plota.Eroo wrote:I Ruse uzmete kao garanta.Serbinho-3 wrote:Ringo10 wrote:S pravne tačke gledišta, vaš pohod je završio traktorijadom i reduciranjem srpske zajednice u RH na 4% starkelja.Serbinho-3 wrote:
Sve te odluke su nistavne sa pravne strane gledista.
Izadjes na Sud, pa vidis, kada krene pravni proces.
ZAto nas zaboli kurac za vas i vaše gledište.
Nebitno, pokrene se pravni proces pred Medjunarodnim Sudom Pravde, verovatno bi se ukljucila i Italija i neka isti odluci.
Šta misliš da će Rusi upetljati sebe u velikosrpske osvajačke pohode.
Nikad to nisu radili niti će raditi. Pa ne vode njihovu politiku idioti.
Ti nisi u stanju pročitati onako kako je napisan čak ni onako kratak komentar.
Ništa osobno.
2016-07-22
Nećemo dizati tenzije, evo meni tu kraj kuće neka limuzina Bg tabla parkirana nitko nedira auto iako ima četri c
Netrebauju meni tenzije
Ja šta hoću dobijem
Neš vratit moje s onu stranu Dunava = demografski kkrah
Netrebauju meni tenzije
Ja šta hoću dobijem
Neš vratit moje s onu stranu Dunava = demografski kkrah
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jok nije. Vojskom vam zapovijedaju NATO generali a ovi naši samo sprovode što im se naredi. Financije vam kontroliraju Švabe i Austrijanci, kune vam tiskaju Nijemci, plinske izvore vam kontroliraju Talijani, po vanjske poslove ministri idu po direktive u Brisel, gubite sve moguće arbitraže i svaki spor sa susjedima medjunarodni su protiv Hrvatske, a vi ne smijete ni prdnuti ...Eroo wrote:HR nije gubernija Bruxellesa. Ti jednostavno brbljaš o nečemu o čemu pojma nemaš.Ringo10 wrote:Ja i ne govorim o CG političarima.Eroo wrote:Ringo10 wrote:PA ima Crna Gora i još su veći rusofili od Srba i ništa.Eroo wrote:
PS: Drugi najveći problem Srbije je to da nema izlaz na more.
Da ga ima bi već bili ruska gubernija.
Pucaš u prazno.
Nikad nisam čuo od cg političara da bi htjeli biti ruska gubernija. Čak ni od najzadrtijih Srba iz oporbe.
Ti ne pucaš u prazno, već su ti spoznaje nikakve.Crnogorci nisu nikad tražili jahače, za razliku od Srba.
A što se tiče gubernije i Hrvatska je gubernija bez suvereniteta i niko i ništa.
A sad što ti i slični smatarte da je to u redu kad je u pitanju Brisel to je drugi par opanaka.
Da si barem pročitao pogodbene odnose eu članive i EU, kao što nisi, takve stvari ne bi napisao.
Ah da, još uvijek imamo nogometnu repku i kulturno-umjetnička društva.
HAjde, ne nasmijavaj me majke ti, jebo te EU i NATO, time se zanose još samo budaletine. A kako vidim ima ih još dosta.
Last edited by Ringo10 on 18/2/2018, 11:30; edited 1 time in total
2015-09-24
Ringo10 wrote:PA dobro, stavimo malo na vagu i Srijem, Bačku i Banat, pa se malo sjaranimo sa Madjarima a mogli bi i Rumunji biti zainteresirani. PA može i Šiptarima biti malo ovo do sada, pa malo se tu pročačka i po Sandžaku.Serbinho-3 wrote:Kada si se vec javio Bosanac, pardon Slovenac, ima i tu Slovenacke obale da se vidi sta ima da se deli na sest jednakih delova ili da se vrati Italiji.
Slazem se, stavi se sve pred Sud, isti odluci i mir u kuci.
Ako je Srem vas, uzmite ga, ako na teritoriju ima pravo 6 pravnih subjekata ili stari vlasnik, tako je.
2014-08-25
RayMabus wrote:Nećemo dizati tenzije, evo meni tu kraj kuće neka limuzina Bg tabla
Otjeraj ga dok ne vrate Šarengradsku adu, a onda nek se vrati.
Guest- Guest
Vi imate pravo samo da poglabate kitomira i to je sve.Serbinho-3 wrote:Ringo10 wrote:PA dobro, stavimo malo na vagu i Srijem, Bačku i Banat, pa se malo sjaranimo sa Madjarima a mogli bi i Rumunji biti zainteresirani. PA može i Šiptarima biti malo ovo do sada, pa malo se tu pročačka i po Sandžaku.Serbinho-3 wrote:Kada si se vec javio Bosanac, pardon Slovenac, ima i tu Slovenacke obale da se vidi sta ima da se deli na sest jednakih delova ili da se vrati Italiji.
Ako je Srem vas, uzmite ga, ako na teritoriju ima pravo 6 pravnih subjekata ili stari vlasnik, tako je.
2015-09-24
Važno je u čiji je katastra zemlja upisana. Ako je vlasnik protjeran, to ne znači da je izgubio pravo na svoju imovinu.Serbinho-3 wrote:Ringo10 wrote:PA dobro, stavimo malo na vagu i Srijem, Bačku i Banat, pa se malo sjaranimo sa Madjarima a mogli bi i Rumunji biti zainteresirani. PA može i Šiptarima biti malo ovo do sada, pa malo se tu pročačka i po Sandžaku.Serbinho-3 wrote:Kada si se vec javio Bosanac, pardon Slovenac, ima i tu Slovenacke obale da se vidi sta ima da se deli na sest jednakih delova ili da se vrati Italiji.
2016-07-22
Serbihno je maštovit u pravnom smislu. Ko da si studirao Bostonsko pravo bogati....
Guest- Guest
Puno si ti tu nadrobio....Ringo10 wrote:Jok nije. Vojskom vam zapovijedaju NATO generali a ovi naši samo sprovode što im se naredi. Financije vam kontroliraju Švabe i Austrijanci, kune vam tiskaju Nijemci, plinske izvore vam kontroliraju Talijani, po vanjske poslove ministri idu po direktive u Brisel, gubite sve moguće arbitraže i svaki spor sa susjedima medjunarodni su protiv Hrvatske, a vi ne smijete ni prdnuti ...Eroo wrote:HR nije gubernija Bruxellesa. Ti jednostavno brbljaš o nečemu o čemu pojma nemaš.Ringo10 wrote:Ja i ne govorim o CG političarima.Eroo wrote:Ringo10 wrote:
PA ima Crna Gora i još su veći rusofili od Srba i ništa.
Pucaš u prazno.
Ah da, još uvijek imamo nogometnu repku i kulturno-umjetnička društva.
HAjde, ne nasmijavaj me majke ti, jebo te EU i NATO, time se zanose još samo budaletine. A kako vidim ima ih još dosta.
Nije 12-13 generala poslao u mirovinu NATO već Mesić.
Ne donosi hr zakone Bruxeles već hr Sabor.
Međunarodne arbitraže i jesu da rješavaju međunarodne sporove.
Novac tiskaš sam ili ako nemaš tehnologiju daš onome tko je ima.
Samo pitaj, sve ću ti objasniti...
2016-07-22
[url=http://kossev.info/public/dokumenti/Dogovor o carinskom pečatu.pdf]http://kossev.info/public/dokumenti/Dogovor%20o%20carinskom%20pečatu.pdf[/url]
...a gde je pečat?
...a gde je pečat?
Guest- Guest
Neću, ne krivim ljude zbog vučićeve politikekofein wrote:RayMabus wrote:Nećemo dizati tenzije, evo meni tu kraj kuće neka limuzina Bg tabla
Otjeraj ga dok ne vrate Šarengradsku adu, a onda nek se vrati.
2014-04-11
Nikakve tenzije
Imaju dvije godine da mi vrate moje s onu stranu Dunava
Ako ne onda demografski krah Srbije
Imaju dvije godine da mi vrate moje s onu stranu Dunava
Ako ne onda demografski krah Srbije
2014-04-11
Nema ni A. aneksa.kofein wrote:[url=http://kossev.info/public/dokumenti/Dogovor o carinskom pe%C4%8Datu.pdf]http://kossev.info/public/dokumenti/Dogovor%20o%20carinskom%20pečatu.pdf[/url]
...a gde je pečat?
2016-07-22
Srbija će doživit demografski krah ako mi to nevrati
Ja mogu vodit demografski rat
A ti?
A ti?
2014-04-11
RayMabus wrote:Srbija će doživit demografski krah ako mi to nevrati
A ti?
Ne pravi decu a vodi demografski rat.
2014-08-25
Eroo wrote:Nema ni A. aneksa.kofein wrote:[url=http://kossev.info/public/dokumenti/Dogovor o carinskom pe%C4%8Datu.pdf]http://kossev.info/public/dokumenti/Dogovor%20o%20carinskom%20pečatu.pdf[/url]
...a gde je pečat?
Srpske "sudije" se zaklele pred Tačijem...... vrh.
Guest- Guest
da su ih jebali u dupe ne bi bilo toliko turske kopiladi u srbijikofein wrote:Serbinho-3 wrote:Treba na Sud sve ono sto je HR uzela za sebe u SFRJ i podeliti na 6 republika.
Zadar, Kvarner, Istra.
HR nije bila nezavisna da bi imala formalno pravo na prisvajanje tih teritorija.
Tražite od Turske, oni vam nešto dođu za tih 500 godina jebanja u dupe.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Trump razmišlja da osnuje novu "domoljubsku stranku"
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Milosevic predao Krajinu...
» Oslobodit cemo 'Krajinu'
» Namjenska industrija zadnji voz za Krajinu
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Milosevic predao Krajinu...
» Oslobodit cemo 'Krajinu'
» Namjenska industrija zadnji voz za Krajinu
Page 5 of 13