vučić naredio pupiju da ponovo osnuje krajinu
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: vučić naredio pupiju da ponovo osnuje krajinu
Kakva EURingo10 wrote:DA se maknu sa Dunava!RayMabus wrote:Nećete dobit ni lipe a Srbija uzmi sine samo komad moga tamo ostati će samo opanci od vas tami
MAKNI MI SE S DUNAVA
Ne znam, ovisi o tome koliko im je zaista stalo da udju u EU i da se povinuju porukama da moraju riješiti granične probleme.
A i tu sam osobno vrlo skeptičan, misli da je njihovo opredjeljenje za EU više foliranje nego stvarna namjera
PA ni Slovenija se nikada nije makla sa Svete Gere. A o tome se slabo govori u javnosti.
.
Nebiraju oni između eu i ovog stanja ako mi šta uzmu nego Rusije i eu
Prisiliti ću ih na biranje
Zapad ili Rusija
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Neće oni vidjet EU ako mi išta tamo otmu
Ako je točno da Njemačka vidi eu kao svoju prčiju onda Rus je prepreka
Znači ili sankcije Rusiji ili sankcije Srbiji
Ako je točno da Njemačka vidi eu kao svoju prčiju onda Rus je prepreka
Znači ili sankcije Rusiji ili sankcije Srbiji
2014-04-11
A sad ih pustimo dvije godine da vidim oće li mi vratit moje s onu stranu Dunava
SPD je u ugovor stavio klauzulu da za dvije godine ima pravo preispitati koaliciju s Merkel
SPD je u ugovor stavio klauzulu da za dvije godine ima pravo preispitati koaliciju s Merkel
2014-04-11
Balkan nikad neče biti njemačka prčija dok je Rus u Srbiji
Ja koliko vidim oni hoće dio moje države
No dragi moj Nijemac morat češ slomit Srbiju ako želiš vladati ovdje a želiš
Ja koliko vidim oni hoće dio moje države
No dragi moj Nijemac morat češ slomit Srbiju ako želiš vladati ovdje a želiš
2014-04-11
I sad slobodno uzmite komadić tuđe zemlje
To će vam biti zadnje
Demografski i ekononski ću vam razjebat državu.
Zašto?
Da naučite jednu duhovnu lekciju
To će vam biti zadnje
Demografski i ekononski ću vam razjebat državu.
Zašto?
Da naučite jednu duhovnu lekciju
2014-04-11
Strašna stvar,a kada je to predlagao Francek,sa onim famoznim kotarevima Knin i Glina,ondak je to bilo OK.marcellus wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/srbi-vladi-poslali-zahtjev-koji-bi-mogao-izazvati-politicke-napetosti-zele-osnivanje-vijeca-opcina-cime-bi-hrvatska-dobila-novu-teritorijalnu-jedinicu/7045826/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
alo tenkre, francek je to predlagao kad je srba bilo u postotcima...sad se mjere na promile
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
To je, idiote zlobni, predlagal kad su ti krajevi bili pod okupacijom pa je to bil način mirne reintegracije, dok još nismo ojačali da sami krenemo u vojne operacije.jastreb wrote:Strašna stvar,a kada je to predlagao Francek,sa onim famoznim kotarevima Knin i Glina,ondak je to bilo OK.marcellus wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/srbi-vladi-poslali-zahtjev-koji-bi-mogao-izazvati-politicke-napetosti-zele-osnivanje-vijeca-opcina-cime-bi-hrvatska-dobila-novu-teritorijalnu-jedinicu/7045826/
Pa i ne baš. Ima ih ohoho. samo se to taji.ljubo1212 wrote:alo tenkre, francek je to predlagao kad je srba bilo u postotcima...sad se mjere na promile
Ja sam često u tim krajevima i znam.
2014-04-22
Da,pa? A kad je to predlagal HDZ u Ist.Slavoniji,Baranji i Z.Srijemu,pa se jedino usprotivila Vesna Pusić,onda ste mirovali ko bubice.Regoč wrote:To je, idiote zlobni, predlagal kad su ti krajevi bili pod okupacijom pa je to bil način mirne reintegracije, dok još nismo ojačali da sami krenemo u vojne operacije.jastreb wrote:Strašna stvar,a kada je to predlagao Francek,sa onim famoznim kotarevima Knin i Glina,ondak je to bilo OK.marcellus wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/srbi-vladi-poslali-zahtjev-koji-bi-mogao-izazvati-politicke-napetosti-zele-osnivanje-vijeca-opcina-cime-bi-hrvatska-dobila-novu-teritorijalnu-jedinicu/7045826/
2014-04-22
Srbima dati sto traze
Ne moze se non stop Hrbatska politika vaditi na srbe da su sve krivi i istodobno traziti treci entitet
Hrvatski politicari su autistični do jaja
Ne moze se non stop Hrbatska politika vaditi na srbe da su sve krivi i istodobno traziti treci entitet
A kako bi ti to izvela?Sora wrote:Srbima dati sto traze
Jedno selo srpsko drugo hrvatsko dva mješana i sad je to srpska opčina
2014-04-11
Sora wrote:Srbima dati sto traze
Slobodno se češi gdje te svrbi.
Inače je to neusporedivo jer su Hrvati u BiH po Ustavu konstitutivni narod, a Srbi u Hrvatskoj također po Ustavu nacionalna manjina.
Guest- Guest
Šta više tu ima još i mađarskih selaRayMabus wrote:A kako bi ti to izvela?Sora wrote:Srbima dati sto traze
Jedno selo srpsko drugo hrvatsko dva mješana i sad je to srpska opčina
Jednostavno nije izvedivo to šta traže
2014-04-11
ljubo1212 wrote:alo tenkre, francek je to predlagao kad je srba bilo u postotcima...sad se mjere na promile
Eno ih na buvljaku NBGD, broje lovu, kupili barem 5 stanova i ne vraca im se nazad ili prodaju automobile.
Kazu nema nista u HR, mrtvo, nece nazad.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ako su Hrvati konstitutivan narod u bihslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Srbima dati sto traze
Slobodno se češi gdje te svrbi.
Inače je to neusporedivo jer su Hrvati u BiH po Ustavu konstitutivni narod, a Srbi u Hrvatskoj također po Ustavu nacionalna manjina.
Onda nek se tako ponasaju
I ne dihele drzavu u kpjoj su konstitutivni dio
A drugo.
Nacionalne manjine imaju oravo naškode, jezik itd u općinama gdje su u nekom postotku
Ne znam tocno kpjem
Kaj ti oces za sebe sve a dRugina figu ?
Pobjegli svi sa sela , u gradove ili Europu .Serbinho-3 wrote:ljubo1212 wrote:alo tenkre, francek je to predlagao kad je srba bilo u postotcima...sad se mjere na promile
Eno ih na buvljaku NBGD, broje lovu, kupili barem 5 stanova i ne vraca im se nazad ili prodaju automobile.
Kazu nema nista u HR, mrtvo, nece nazad.
I Srbi i Hrvati.
Jedino tu neki žive u filmu da ovi oce da stvaraju sao krajinu a oni ne daju ni milimetra. A nema nikog...
Kao u kakvoj crnoj komediji ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To šta oni traže to isto ko da sad Hrvati u Vojvidini gdje su relativna večina traže da to bude hrvatska opčina
Nepošteno prena drugina koji tu žive Srbi Mađari Romi Slovaci itd
Ono jednostavno nemože
Nepošteno prena drugina koji tu žive Srbi Mađari Romi Slovaci itd
Ono jednostavno nemože
2014-04-11
Hrvatska hoce pravo za svoju manjinu u Srbiji a neda nista kod sebe.
Svoje poteze brani izgovorima.
Izgovori za sve, jesu najbolji izgovor.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
nema se što tajiti, promili su u odnosu na stanje prije agresije i rata kojeg je neumrli precjednik pod svaku cijenu htio izbjeći, pa i nudeći kotare, prihvaćajući z4 i svašta neštojastreb wrote:Pa i ne baš. Ima ih ohoho. samo se to taji.ljubo1212 wrote:alo tenkre, francek je to predlagao kad je srba bilo u postotcima...sad se mjere na promile
Ja sam često u tim krajevima i znam.
2015-08-02
Serbinho-3 wrote:Hrvatska hoce pravo za svoju manjinu u Srbiji a neda nista kod sebe.
da je hrvatska manjina digla pušku protiv srpske vlasti u srbiji, danas je ne bi ni bilo
za hrvate ne tražimo kotare, uopće, ajmo za početak jedno mjesto u parlamentu, vi ih imate 3,naravno
Last edited by ljubo1212 on 18/2/2018, 16:35; edited 1 time in total
2015-08-02
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Trump razmišlja da osnuje novu "domoljubsku stranku"
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Milosevic predao Krajinu...
» Oslobodit cemo 'Krajinu'
» Namjenska industrija zadnji voz za Krajinu
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Milosevic predao Krajinu...
» Oslobodit cemo 'Krajinu'
» Namjenska industrija zadnji voz za Krajinu
Page 9 of 13