Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Re: Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
Ovo s tim mršavim manekenkama jr pizdarija
I zivotinje imaju bolju zastitu
I zivotinje imaju bolju zastitu
Jesu, bar u visokoj modi. Ako nose gaće nisu..Sora wrote:Mislila sam na morbidnu mršavost zenaslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Manekenke pokazuju duboku potlačenost zena muskarcima
A manekeni dokazuju što?
Muski nisu tak mršavi, pace rado pokazuju mišićje jel tako ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prepade me, sora..:-S
2014-04-12
normalne obline su potrebne za promociju mode...ono,vidim debele..bjez..tko ce to nositi,vidim mrsave,kako na njima visi,uffff...bjez i od toga..sasvim jednostavno rjesenje su normalne cure i decki..nis ekstremno...
Guest- Guest
Pa u stvari, proizvod ne prodaje sam sebe, nego cijela priča oko njega.neve wrote:to što ti ili netko drugi mislite da sam rekla nešto krivo, iako nije krivo, nego je logično, poslovno i racionalno, ne mijenja činjenice koje su poznate u modnoj industrijiaben wrote:ali to ni bilo nikakovo podmetanje nego očajničko iskonje i racionalizacija zoč biš rekla nešto tako krivo. svi vanjski razlozi jednostavno nisu dovoljno dobri, pa sun se moro okrenuti prema onima unutarnjima. a ne moreš reći da retko da ljudi djeluju upravo iz sličnih motivov.
jedino bitno je prodaja proizvoda koji moraju biti u centru pažnje kupaca, a ne 'čvrsta četvorka' neke manekenke koja erotično leluja ispod odjeće ili na pisti ispada iz raznih dekoltea i proreza.. to bi uostalom, slijedom tvog razmišljanja, mnoge žene moglo navesti na ljubomoru i projekciju odbojnosti na sam proizvod, većinu muškaraca na 'slinjenje' za manekenkom, a priznat ćeš, nijedno od toga nije baš idealno za prodaju
Trinity-
2014-04-17
Istina.RayMabus wrote:https://www.klix.ba/lifestyle/modailjepota/plus-size-zene-na-london-fashion-weeku-protestvovale-zbog-nedostatka-oblina/180217101
Ima dobrih ... komada
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Triny wrote:Pa u stvari, proizvod ne prodaje sam sebe, nego cijela priča oko njega.neve wrote:to što ti ili netko drugi mislite da sam rekla nešto krivo, iako nije krivo, nego je logično, poslovno i racionalno, ne mijenja činjenice koje su poznate u modnoj industrijiaben wrote:ali to ni bilo nikakovo podmetanje nego očajničko iskonje i racionalizacija zoč biš rekla nešto tako krivo. svi vanjski razlozi jednostavno nisu dovoljno dobri, pa sun se moro okrenuti prema onima unutarnjima. a ne moreš reći da retko da ljudi djeluju upravo iz sličnih motivov.
jedino bitno je prodaja proizvoda koji moraju biti u centru pažnje kupaca, a ne 'čvrsta četvorka' neke manekenke koja erotično leluja ispod odjeće ili na pisti ispada iz raznih dekoltea i proreza.. to bi uostalom, slijedom tvog razmišljanja, mnoge žene moglo navesti na ljubomoru i projekciju odbojnosti na sam proizvod, većinu muškaraca na 'slinjenje' za manekenkom, a priznat ćeš, nijedno od toga nije baš idealno za prodaju
treba reći da je pod pritiskom američke debljine koja se proširila na dobar dio zapada, došlo do ekspanzije debelih modela. Kontekst prijenosa na mlađahnu populaciju jednako je loš kao i onaj dio koji se odnosi na neuhranjenost. Ove debele cure sa stranica svih mogućih portala aibi su za pretilne klince, a bome i njihove roditelje. Slušam mamu kako brani dvadeset kilograma previše na svojoj kćekici od 13-14 godina u stilu objava javnih debeljuca - kao "ne treba se stidjeti svoga tijela, bolje imati koju kilicu previše nego se razboljeti od anoreksije" i sve u tom stilu .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
mmm....prekokrasno!!!Sora wrote:
da sam bar ja ovakva
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
De, Noorči, ne jebi.
Iz ekstrema u ekstrem. Krmače protestiraju protiv anoreksičarka.
Regoč wrote:De, Noorči, ne jebi.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Japan : Rekordan bankrot kompanija zbog nedostatka radnika
» EU koncept borbenih skupina ne uspijeva zbog nedostatka dijeljenja troškova
» Zbog nedostatka regulacija u bankarskom sektoru došlo do krize s Agrokorom
» Kina zbog toplotnog vala i nedostatka električne energije zatvara tvornice
» Čanak oštro:Dačić je ratni huškač,kvisling i na slobodi je zbog nedostatka dokaza
» EU koncept borbenih skupina ne uspijeva zbog nedostatka dijeljenja troškova
» Zbog nedostatka regulacija u bankarskom sektoru došlo do krize s Agrokorom
» Kina zbog toplotnog vala i nedostatka električne energije zatvara tvornice
» Čanak oštro:Dačić je ratni huškač,kvisling i na slobodi je zbog nedostatka dokaza
Page 10 of 10