Super je biti Bosanac u Zagrebu,ja to najbolje znam..
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Super je biti Bosanac u Zagrebu,ja to najbolje znam..
Ma ta folk scena je spala uglavnom samo na Srbe. Muslimani koji su nekad žarili i palili tom scenom(Šemsa,Jasmin Muharemović,Kemal Malovčić, Šerif itd) su se totalno pokvarili i kako bi Bosanci rekli obatalili.vuksadinare wrote:kad je vec star..jedvo se krece od debljine..cesci gost u restoranima nego u studijima...njegov zemljak i vrsnik halid muslimovic em u formi i bolje izgleda em snimio zadnjih deset godina 3,4 albumajastreb wrote:Halid je već dojadio svima. Već 15 g.nije snimio neki megahit i živi na staroj slavi.
Sada je sve ono što na toj branši vrijedi iz Srbije ili R.Srpske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:http://avaz.ba/showbiz/jet-set/352127/super-je-biti-bosanac-u-zagrebu-ja-to-najbolje-znam
zagrebčanci definitivno vol rezat vene na temu Miljacke, Drine i Kupresa ....pa tako Halid, Bulić i onaj ćelavac sa džambo plakata razvaljuju sve u šesnaest..... sve u svemu ful istočna zastupljenost.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ma to je još i OK. To što Zagrepčanci slušaju je tzv zapadnjački folk. Boban Rajović, Ivan Zak,neda Ukraden,Halid Bešlić,ili pak Željko samardžić.orion wrote:vuksadinare wrote:http://avaz.ba/showbiz/jet-set/352127/super-je-biti-bosanac-u-zagrebu-ja-to-najbolje-znam
zagrebčanci definitivno vol rezat vene na temu Miljacke, Drine i Kupresa ....pa tako Halid, Bulić i onaj ćelavac sa džambo plakata razvaljuju sve u šesnaest..... sve u svemu ful istočna zastupljenost.
Da vidiš samo šta Bosanci slušaju. To je Bogu za plakat. Ili revci sa Manjače i Grmeča,ili ona užasna šargijaška arlaukanja,ili istočnobosanske Gare.
To je strašno!!!
2014-04-22
who the fak je Ivan Zakjastreb wrote:Ma to je još i OK. To što Zagrepčanci slušaju je tzv zapadnjački folk. Boban Rajović, Ivan Zak,neda Ukraden,Halid Bešlić,ili pak Željko samardžić.orion wrote:vuksadinare wrote:http://avaz.ba/showbiz/jet-set/352127/super-je-biti-bosanac-u-zagrebu-ja-to-najbolje-znam
Da vidiš samo šta Bosanci slušaju. To je Bogu za plakat. Ili revci sa Manjače i Grmeča,ili ona užasna šargijaška arlaukanja,ili istočnobosanske Gare.
To je strašno!!!
2017-06-06
Ivan Volarić,alias Ivan Zak. Folk zvijezda iz okolice ZG i vlasnik jednog narodnjačkog kluba. Mislim da ga je lansirala Dragana Mirković(nemoj me sad pitati ko je Dragana). U posljednje vrijeme nije više tvrdi turbo folk,već neki pop.orion wrote:
who the fak je Ivan Zak
2014-04-22
jastreb wrote:Ivan Volarić,alias Ivan Zak. Folk zvijezda iz okolice ZG i vlasnik jednog narodnjačkog kluba. Mislim da ga je lansirala Dragana Mirković(nemoj me sad pitati ko je Dragana). U posljednje vrijeme nije više tvrdi turbo folk,već neki pop.orion wrote:
who the fak je Ivan Zak
.....
ma, nek se ljudi vesele na što god ..... i gospon Fulir je davno rekel "tko pjeva zlo ne misli "
- na kraju krajeva mega zvijezde po svim kontinetima su turbo pusti me da vrištim ..... a kaj su J.Lopez, H. Iglesis i njima slični izvodžači
2017-06-06
orion wrote:jastreb wrote:Ivan Volarić,alias Ivan Zak. Folk zvijezda iz okolice ZG i vlasnik jednog narodnjačkog kluba. Mislim da ga je lansirala Dragana Mirković(nemoj me sad pitati ko je Dragana). U posljednje vrijeme nije više tvrdi turbo folk,već neki pop.orion wrote:
who the fak je Ivan Zak
.....
ma, nek se ljudi vesele na što god ..... i gospon Fulir je davno rekel "tko pjeva zlo ne misli "
- na kraju krajeva mega zvijezde po svim kontinetima su turbo pusti me da vrištim ..... a kaj su J.Lopez, H. Iglesis i njima slični izvodžači
jasna stvar...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zivimo u Vojvodini ali ja sam bosanac i zelim biti bosanac
» Za Srbe sam bio balija za Muslimane cetnik a u Zagrebu-glupi Bosanac
» Hebrang:Ne znam kako bi rat zavrsio da su ministri sjedili u Zagrebu
» Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
» "Ne znam hoće li mi deca biti Srbi ili Hrvati, učim ih da budu ljudi"
» Za Srbe sam bio balija za Muslimane cetnik a u Zagrebu-glupi Bosanac
» Hebrang:Ne znam kako bi rat zavrsio da su ministri sjedili u Zagrebu
» Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
» "Ne znam hoće li mi deca biti Srbi ili Hrvati, učim ih da budu ljudi"
Page 2 of 2