ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska izumire - najveći pad od ww2 a bit će još gore

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Hrvatska izumire - najveći pad od ww2 a bit će još gore  - Page 3 Empty Re: Hrvatska izumire - najveći pad od ww2 a bit će još gore

Post by Guest Sat 17 Feb - 10:10

marcellus wrote:
kofein wrote:Evidentno je da je broj rođenih stanovnika počeo stagnirati još  u drugoj polovini 20-tog stoljeća. Nema tu nikakve velike pameti, svatko od nas iz svog primjera može jednostavnom metodom utvrditi da se navike naših predaka ne prenose na mlađe generacije, nekad je to bilo 3-5 djece, danas je to 1-2 maks.   Nema riječi ni o kakvom izumiranju što bi neki htjeli, nego o usporavanju kvantitete novorođenih. 
Država je naravno prirodna kočnica prirasta jer je ekonomski neosjetljiva i boli je kurac za potrebe pojedinca, ali ovaj narod je žilav pa će preživjeti i ovakvo stanje. Kao područje smo nezanimljivi čak i afrikancima, što treba više :D  ....pojedini primjeri koje navodi establishment o "Jusufu" iz Gambije što je otvorio afrički zdravljak u Zg je jebanje logike na suho i fake curiosity.  Kad Česi, Mađari i talijanski žabari počnu doseljavati i kroatizirati se (ovi zadnji su naselili Lipik i okolicu da ne crknu od gladi u 19.st.)  to će biti znak da smo poželjno područje. Svi okolni europski narodi kubure s natalitetom, a većina je toga barem svjesna ali i..... nemoćna.

deurbanizacija će početi u europi negdje krajem ovog stoljeća, u SAD je počela već prije nekoliko desetljeća, ljudi napuštaju velike gradove koje prepuštaju mexima i crnima, megalopolisi više nisu kao prije stotinjak godina izvorišta napretka i kulture nego kloake. Malograđanin više nije uvreda,  mali gradići su postali civiliziranije sredine, a potom slijedi povratak na izoliranije farme jer u vrijeme interneta više nisi izoliran nigdje zapravo. 

promjena u načinu života će nužno povući velike sociološke promjene, one su ionako ciklične, a sociološke promjene će povući promjene u filozofiji, pa i promjene u onom što je napredno, "Poželjno" razmišljanje.

Smanjit ćemo se na 2,5 - 3,0 milijuna to je jasno kao dan. Da bi se održavao i takav "ritam" treba za budućnost stvarati pretpostavke, planirati, imati zamisao....za sad od toga ništa.  Funkcioniramo po načelu "Stihijska metoda slučajnog pogotka", tako da za naših života........nisam optimist.  Uz svu silu problema, kao država imamo i naviku stvaranja neprijatelja na sve strane, a i onih koje ne moramo stvarati. U takvoj klimi i uz sve remetilačke faktore i zamke modernog života - za puno djece nema mjesta.

Guest
Guest

Back to top Go down

Hrvatska izumire - najveći pad od ww2 a bit će još gore  - Page 3 Empty Re: Hrvatska izumire - najveći pad od ww2 a bit će još gore

Post by Guest Sat 17 Feb - 10:13

kofein wrote:
Gnječ wrote:
kofein wrote:Toljanići s Krka

Hrvatska izumire - najveći pad od ww2 a bit će još gore  - Page 3 TOLJANICI-CEKAJU-12.-DIJETE-Nevjerojatna-prica-o-uspjesnoj-obitelji-s-Krka-koja-rusi-sve-stereotipe_ca_large

ali kompa to je izuzetak a ne pravilo.  dakle?

Prika, pa od nečeg treba krenuti.   Ovo je pozitivan izuzetak.  Pravilo nažalost je da je u baranjskom mjestu Topolje zatvorena OŠ nakon 162 godine

lega, kako god krenuli nećete daleko stići. razjebali ste si kompletnu infrastrukturu. ako baš želite stići malo dalje onda morate jebati hrvatice nonstop 24h svaki dan 365 dana u godini najmanje 20 godina. možda onda stignete tamo gdje ste bili 1990. kapisci lega?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 17 Feb - 10:16

kofein wrote:
marcellus wrote:
kofein wrote:Evidentno je da je broj rođenih stanovnika počeo stagnirati još  u drugoj polovini 20-tog stoljeća. Nema tu nikakve velike pameti, svatko od nas iz svog primjera može jednostavnom metodom utvrditi da se navike naših predaka ne prenose na mlađe generacije, nekad je to bilo 3-5 djece, danas je to 1-2 maks.   Nema riječi ni o kakvom izumiranju što bi neki htjeli, nego o usporavanju kvantitete novorođenih. 
Država je naravno prirodna kočnica prirasta jer je ekonomski neosjetljiva i boli je kurac za potrebe pojedinca, ali ovaj narod je žilav pa će preživjeti i ovakvo stanje. Kao područje smo nezanimljivi čak i afrikancima, što treba više :D  ....pojedini primjeri koje navodi establishment o "Jusufu" iz Gambije što je otvorio afrički zdravljak u Zg je jebanje logike na suho i fake curiosity.  Kad Česi, Mađari i talijanski žabari počnu doseljavati i kroatizirati se (ovi zadnji su naselili Lipik i okolicu da ne crknu od gladi u 19.st.)  to će biti znak da smo poželjno područje. Svi okolni europski narodi kubure s natalitetom, a većina je toga barem svjesna ali i..... nemoćna.

deurbanizacija će početi u europi negdje krajem ovog stoljeća, u SAD je počela već prije nekoliko desetljeća, ljudi napuštaju velike gradove koje prepuštaju mexima i crnima, megalopolisi više nisu kao prije stotinjak godina izvorišta napretka i kulture nego kloake. Malograđanin više nije uvreda,  mali gradići su postali civiliziranije sredine, a potom slijedi povratak na izoliranije farme jer u vrijeme interneta više nisi izoliran nigdje zapravo. 

promjena u načinu života će nužno povući velike sociološke promjene, one su ionako ciklične, a sociološke promjene će povući promjene u filozofiji, pa i promjene u onom što je napredno, "Poželjno" razmišljanje.

Smanjit ćemo se na 2,5 - 3,0 milijuna to je jasno kao dan. Da bi se održavao i takav "ritam" treba za budućnost stvarati pretpostavke, planirati, imati zamisao....za sad od toga ništa.  Funkcioniramo po načelu "Stihijska metoda slučajnog pogotka", tako da za naših života........nisam optimist.  Uz svu silu problema, kao država imamo i naviku stvaranja neprijatelja na sve strane, a i onih koje ne moramo stvarati. U takvoj klimi i uz sve remetilačke faktore i zamke modernog života - za puno djece nema mjesta.
Obnovit "bazen" nema vam druge. Dok je još vrime za to.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 17 Feb - 10:20

Useljavat ćemo 

Kad padne nezaposlenost ispod 10% sledi useljavanje
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 17 Feb - 10:32

Natalitet nije bitan, bitno je da se desi još koji islamistički napad u Evropi, to će potaknuti raspravu i ovdje Koga Useljavat?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dzango Sat 17 Feb - 10:37

RayMabus wrote:
dzango wrote:Longi stalno kuka na natalitet a nikako da napravi bar jednu bebu. Da manje sere a više jebe, bio bi mnogo funkcionalniji i korisniji.
Nabavio sam mačka , hvata miševe

A šta ću ja sa ženskom i djetetom ? 

Kad sam ja tija onda bi one karijera malo do tridesete guštale pa onda nađi budalu da ih financira

Gdje sam ja tu ?
Kako bre gde si jebem te blesava? Imaš seks svako veče umesto drkanja do iznemoglosti. Plus deca umesto glupih mačaka. Natalitet +3.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango Sat 17 Feb - 10:39

marcellus wrote:
dzango wrote:
marcellus wrote:
Ringo10 wrote:Jebi ga, živi se od ekonomije a ne od mahanja barjacima i pjevanja kvazi-domoljubnog kiča.

Umjesto histeriziranja oko regiona i kretenskih paranoja oko nekakvih i nečijih tobožnjih namjera oko uspostave nove Jugovine, trebalo je uspostaviti pokidane ekonomske veze upravo u REGIONU. 

I to bi bio prvi korak i za rješavanje političkih problema.

Jebala ih njihova izvinjenja i isprike koje ionako nikome ništa ne znače niti mijenjaju bilo šta. BAve se budalaštinama i besmislicama.

Ali to je nekima jedini put da opstanu na vlasti i da održe svoje privilegije i sve što su stekli svojom pljačkom i nezasluženim stečevinama dok se istovremeno busaju u grudi i love vještice i neprijatelje na sve strane.

A sad imamo i logične posljedice. NAzdravlje.

u jugi smo bili ekonomski povezani pa smo svejedno ekonomski propali 

inače ekonomija nema veze s natalitetom, najgori je u japanu, a ni u švedskoj nije bolji nego kod nas, bar ne među šveđanima. Najveći natalitet je tamo gdje od desetero djece osam umre do punoljetnosti od gladi, bolesti ili rata.
A koji je zaključak? U Jugi je bila sirotinja ali je zato bilo seksa i dece?

je kurac, hrvatska ima negativan prirodni rast negdje od šezdeset osme. 

a i vi ste izumrli prvo na kosovu a sad izumirete u srbiji. Još da kozojebi dođu u većem broju i u 21 stoljeću će realizirat ono što sultan nije tamo u 14.
Znači da vam treba vratiti standard iz 1950.
Mi treba prvo da roknemo Šiptara i rateramo bagru. A onda da vidimo šta ćemo dalje.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 17 Feb - 10:43

Pa sad kad sam blizu čerrdesetoj seks mi i netreba, trebalo je to prije kad mi to nešto i bilo bitno samo kao što rekoh tada je njima bitnija karijera i sloboda do tridesete

Đango meni još malo pa 39, seks sad meni nije stavka
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 17 Feb - 10:49

Nema ti od toga ništa, nemoš ti cure slat na fakultet davati im slobodu izbora pustit na tržište rada, one do tridesete o svom poslu i onda nakon deset godina muške koji su prešli tridesete i sad su četrdeset godina pričat o seksu

Šta če mi sad seks?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 17 Feb - 10:53

Tiš njoj dat 

Slobodu izbora

Karijeru 

Faks 

Tržište rada 

Onda ona do trideset pametuju 

A onda meni upadneš deset godina poslije a mogao sam troje djece napravit u tih deset godina

O seksu

Ajde moj čovik produži ti moj lipi dalje 

DALEKO TI KUĆA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 17 Feb - 11:06

RayMabus wrote:Pa sad kad sam blizu čerrdesetoj seks mi i netreba, trebalo je to prije kad mi to nešto i bilo bitno samo kao što rekoh tada je njima bitnija karijera i sloboda do tridesete

uredan sex zivot potreban za psihu/tijelo pogotovo u tvojim godinama , pitat ce te starost gdje bila mladost
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 17 Feb - 11:12

debotoijusto wrote:
RayMabus wrote:Pa sad kad sam blizu čerrdesetoj seks mi i netreba, trebalo je to prije kad mi to nešto i bilo bitno samo kao što rekoh tada je njima bitnija karijera i sloboda do tridesete

uredan sex zivot potreban za psihu/tijelo pogotovo u tvojim godinama , pitat ce te starost gdje bila mladost
Nebrini se ti za mene, ja se već dvanajst godina nisam seksa i mogu tako vjećno

Aštar komanda

SLOMIT ĆU VAS
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 17 Feb - 11:15

RayMabus wrote:
debotoijusto wrote:

Nebrini se ti za mene, ja se već dvanajst godina nisam seksa i mogu tako vjećno

Aštar komanda

SLOMIT ĆU VAS

ne brinem dok cvrste desnice u junaka
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 17 Feb - 11:26

Hrvatska izumire - najveći pad od ww2 a bit će još gore  - Page 3 1f602
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sat 17 Feb - 11:30

Problem je što nama Srba. Od njih nastaju Hrvati.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 17 Feb - 11:34

Dakle stvari van stoje ovako :

Pali ste ispod 37 tisuća rođenih godišnje i zbog sve manjeg broja žena koje mogu rađat taj broj može biti samo manji

Vrijeme se nemože vratit unazad tako da vam je idućih dvadeset godina već zapečatirano

Desit će se još koji islamistički napad u Evropi pa će rasprava biti Koga useljavati?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sat 17 Feb - 11:36

marcellus wrote:
Ringo10 wrote:Jebi ga, živi se od ekonomije a ne od mahanja barjacima i pjevanja kvazi-domoljubnog kiča.

Umjesto histeriziranja oko regiona i kretenskih paranoja oko nekakvih i nečijih tobožnjih namjera oko uspostave nove Jugovine, trebalo je uspostaviti pokidane ekonomske veze upravo u REGIONU. 

I to bi bio prvi korak i za rješavanje političkih problema.

Jebala ih njihova izvinjenja i isprike koje ionako nikome ništa ne znače niti mijenjaju bilo šta. BAve se budalaštinama i besmislicama.

Ali to je nekima jedini put da opstanu na vlasti i da održe svoje privilegije i sve što su stekli svojom pljačkom i nezasluženim stečevinama dok se istovremeno busaju u grudi i love vještice i neprijatelje na sve strane.

A sad imamo i logične posljedice. NAzdravlje.

u jugi smo bili ekonomski povezani pa smo svejedno ekonomski propali 

inače ekonomija nema veze s natalitetom, najgori je u japanu, a ni u švedskoj nije bolji nego kod nas, bar ne među šveđanima. Najveći natalitet je tamo gdje od desetero djece osam umre do punoljetnosti od gladi, bolesti ili rata.
Nisam spominjao Jugu nego nesto drugo.

Ali vama je tamo mozak blokiran Jugo-histerijom pa kurca krasnog ne kontate.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 17 Feb - 11:41

Rasprava Koga useljavati vam je inaće zanimljiva

Vidite ako vi otvoreno kažete da nećete crnce onda ste rasista

Ako kažete da nećete muslimane onda ste antiislamisti

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov Sat 17 Feb - 11:45

Hrvatska izumire - najveći pad od ww2 a bit će još gore  - Page 3 Childf10ne bi to bilo ni lose al kad bi samo ljevicari izumrli, evo nek mi Melissa ne da lagat :D

MSNBC’s Melissa Harris-Perry thinks she has the answer to the ages old question of just when life begins. Her answer: life begins whenever parents “decide” it does.

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by aben Sat 17 Feb - 11:45

longislande, ti si provi pravcati školski primjer u čemu je problijem s agregatnin gljedanjen na stvor; namisto da djeluješ u svoju korist, i unda gljedoš kakova su globalni rezultati, ti gljedoš globalni rezultati i po njima modificiroš ponašanje na svoju štetu...

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 17 Feb - 11:45

RayMabus wrote:Rasprava Koga useljavati vam je inaće zanimljiva

Vidite ako vi otvoreno kažete da nećete crnce onda ste rasista

Ako kažete da nećete muslimane onda ste antiislamisti

ŠAH MAT 

POZDRAV OD ASTHAR KOMANDE I MENE OSOBNO (GENERAL GALAKTIČKE FEDERACIJE SA PET GENERALSKIH ČINOVA) 

PA PA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics