Jakov Fak izdajnik ili...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Jakov Fak izdajnik ili...
https://www.tportal.hr/sport/clanak/jakov-fak-nakon-sto-je-digao-sloveniju-na-noge-nemam-za-cime-zaliti-foto-20180215
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jakov Fak izdajnik ili...
Kako se uzme...za mene da..jer se zalio na neke uvjete ponudjene od hoo...da mu nisu potpuno dovoljni...no ipak realno 90% hr sportasa kuburi sa dobrim uvjetima..pa ih toliko i vise ne prebjegne u druge reprezentacije...ne znam..djed odnosno otac od oca mu je porjeklom zlovenc...
2015-09-08
jakov je vjerovao u sebe i uspio , zaduzeni za jakova nisu mogli ulagati novac u njegov sport jer to ne nosi glasove jakov je u sloveniji a zaduzeni za njega na svojim pozicijama
treba li netko dati ostavku nisam kompetentan
treba li netko dati ostavku nisam kompetentan
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Pa i nije baš sport klasa nacionalni sportovi tako da
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
vuksadinare wrote:Kako se uzme...za mene da..jer se zalio na neke uvjete ponudjene od hoo...da mu nisu potpuno dovoljni...no ipak realno 90% hr sportasa kuburi sa dobrim uvjetima..pa ih toliko i vise ne prebjegne u druge reprezentacije...ne znam..djed odnosno otac od oca mu je porjeklom zlovenc...
vidis za mene ne , koliko se spominjem kad bilo aktualno nije bio problem oko novca jakovu vec ulaganja za njegov napredak , dakle ogromna ulaganja za jednog i tko zna kad drugog sportasa u realno nebitnom sportu gradjanima
mogao je uzeti lovu i biti prosjecan ili slijediti svoj san
slijediti svoj san uvijek ispred sna drzave
2014-04-12
debotoijusto wrote:jakov je vjerovao u sebe i uspio , zaduzeni za jakova nisu mogli ulagati novac u njegov sport
Nisu mogli ulagati niti u Saru Kolak, pa njoj nije palo na pamet uzeti slovensko državljanstvo premda je trenirala u Sloveniji i imala Slovenca za trenera.
Usput je osvojila olimpijsko zlato što Fak nije uspio i očito niti neće.
Jakovu Faku inače ništa ne zamjeram, niti u primisli, on je donio odluku za koju je očito smatrao da je za njegovu karijeru i život najbolja i to je sve.
Guest- Guest
mogao je moj pokojni frend i suborac koji je netom zavrsio faks elektrotehnike prije rata otic recimo u njemacku ili ameriku biti danas mozda priznati strucnjak ne on je kao dragovoljac u ljeto 91 uzeo oruzje i nije se zalio na uvjete...gotovo pracku imao i poginuo u petrinji..a mogao je zbog uvjeta i karijere put minkenadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Kako se uzme...za mene da..jer se zalio na neke uvjete ponudjene od hoo...da mu nisu potpuno dovoljni...no ipak realno 90% hr sportasa kuburi sa dobrim uvjetima..pa ih toliko i vise ne prebjegne u druge reprezentacije...ne znam..djed odnosno otac od oca mu je porjeklom zlovenc...
vidis za mene ne , koliko se spominjem kad bilo aktualno nije bio problem oko novca jakovu vec ulaganja za njegov napredak , dakle ogromna ulaganja za jednog i tko zna kad drugog sportasa u realno nebitnom sportu gradjanima
2015-09-08
RayMabus wrote:Rat i sport nije za usporedbu
Natjecanje i jedno i drugo.
Guest- Guest
nije bas za usporedit , sara ima stadion i koplje , treba dobar trener i nesto novca da mirno radi , jakovu treba cijela infrastruktura za trening/rezultat , zasigurno ima i nesto u odnosima njega i institucija/ljudi ...no nacelno se slazem , mogao je ostati i okusati se ovdjeslidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:jakov je vjerovao u sebe i uspio , zaduzeni za jakova nisu mogli ulagati novac u njegov sport
Nisu mogli ulagati niti u Saru Kolak, pa njoj nije palo na pamet uzeti slovensko državljanstvo premda je trenirala u Sloveniji i imala Slovenca za trenera.
Jakovu Faku inače ništa ne zamjeram, niti u primisli, on je donio odluku za koju je očito smatrao da je za njegovu karijeru i život najbolja i to je sve.
naravno i dalje sam za san
2014-04-12
debotoijusto wrote:nije bas za usporedit , sara ima stadion i koplje , treba dobar trener i nesto novca da mirno radi , jakovu treba cijela infrastruktura za trening/rezultat , zasigurno ima i nesto u odnosima njega i institucija/ljudi ...no nacelno se slazem , mogao je ostati i okusati se ovdjeslidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:jakov je vjerovao u sebe i uspio , zaduzeni za jakova nisu mogli ulagati novac u njegov sport
Ne znam gdje ti živiš u tom sportskom smislu, ali svim individualcima sportašima treba cijela infrastruktura. Odavno to više nije samo stadion i koplje, to je i teretana, specijalne komore za rehabilitaciju, liječnici i fizioterapeuti, dvorane za trening jer nitko od atletičara više odavno ne miruje po zimi.
Sa ostalim se slažem.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:nije bas za usporedit , sara ima stadion i koplje , treba dobar trener i nesto novca da mirno radi , jakovu treba cijela infrastruktura za trening/rezultat , zasigurno ima i nesto u odnosima njega i institucija/ljudi ...no nacelno se slazem , mogao je ostati i okusati se ovdjeslidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:jakov je vjerovao u sebe i uspio , zaduzeni za jakova nisu mogli ulagati novac u njegov sport
Ne znam gdje ti živiš u tom sportskom smislu, ali svim individualcima sportašima treba cijela infrastruktura. Odavno to više nije samo stadion i koplje, to je i teretana, specijalne komore za rehabilitaciju, liječnici i fizioterapeuti, dvorane za trening jer nitko od atletičara više odavno ne miruje po zimi.
Sa ostalim se slažem.
da , sve to ...nisam u sportu nikako najveci mi sportski domet vozit bicikl na struju
2014-04-12
pa dobro ako ćemo realno, za koji je kurac poginuo tu kod mene... ok dosegnut je sanjani ideal, ali da vidiš gnječeva tu po sisku i petrinji ne bi povjerovao što je skotova, a taj tvoj prijatelj je poginuo da bi se ti skotovi mogli šepiriti i danas cuclati iz kojekakvih izvršnih odbora i lapati lovu na radovima ledene dvorane kojoj je osnovna cijena narasla ni manje ni više nego 1000%...i usput se izrugivati nama koji smo preživjeli a zajedno s tvojim poginulim frendom i mojim poginulim frendovima, to skotovima omogućili... interesantno da se ti skotovi bez jebem ti pozivaju na domovinski rat i klanjaju poginulim braniteljima ali zato nas preživjele nazivaju ustašama, nacistima i zločincima.... pa ti sad se misli za koji je kurac taj tvoj prijatelj i ini moji prijatelji poginuo.... nije da bih drugačije postupio ali nije ni njegov ni život ikog iz onih 400 i kusur autobusa poginulih tako malo vrijedan da je izgubljen zbog ove stoke uokolo...vuksadinare wrote:mogao je moj pokojni frend i suborac koji je netom zavrsio faks elektrotehnike prije rata otic recimo u njemacku ili ameriku biti danas mozda priznati strucnjak ne on je kao dragovoljac u ljeto 91 uzeo oruzje i nije se zalio na uvjete...gotovo pracku imao i poginuo u petrinji..a mogao je zbog uvjeta i karijere put minkenadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Kako se uzme...za mene da..jer se zalio na neke uvjete ponudjene od hoo...da mu nisu potpuno dovoljni...no ipak realno 90% hr sportasa kuburi sa dobrim uvjetima..pa ih toliko i vise ne prebjegne u druge reprezentacije...ne znam..djed odnosno otac od oca mu je porjeklom zlovenc...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jakov Fak je slijedio svoje snove i sada ih ostvaruje...Nebitno pod kojom zastavom...Sutra one će postati nebitne...
red wolf-
2016-02-10
jakovu svako dobro i da osvoji još rudnjak medalja, za koga god... svi olimpijski sportovi bi trebali imati nacionalnu vrijednost, i ako je bio a bio je potencijal za visoke domete, hrvatski olimpijski odbor je trebao iznaći riješenja da ga zadrži pod hrvatskom zastavom...
2015-08-08
dok osvajaju za njih se navija, kad im izblijede kolajne vrijede koliko i one... ;)slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Rat i sport nije za usporedbu
Natjecanje i jedno i drugo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
... i kostelici su imali gore uvjete nego fak..pa su bez tih uvjeta postigli sto su postigli deset puta vise od faka ali nisu otisli pod drugu zastavu mada im je nudjeno i zlato i tamjan i jos bolji napredak
2015-09-08
Braca Kovac, Rakitic, Glasnovic........ Samo neki sta su dosli pod hrvatsku zastavu. Cestitam Fak-u na olimpijskoj medalji. vise u sportu ne moze(osim zlata). Bilo kako bilo ali biciklisticka utrka kroz Hrvatsku trazi volontere. Zrtvujte dan svog zivota za ovu fenomenalnu manifestaciju vrhunskog sporta i promociju DNRH.
2014-04-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» Jakov Fak među tesarima
» Gdje je nestao Jakov?
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» Što uopće radi Jakov Kitarović?
» Jakov Fak među tesarima
» Gdje je nestao Jakov?
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» Što uopće radi Jakov Kitarović?
Page 1 of 2