Sveti Dan
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sveti Dan
dobro... iskrenost treba cijeniti, u današnja vremena to je postalo prilično rijetko za viditfridrih_niche wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma izbjegavam prepikantno jer mi loše sjedne na želudac...npr.češnjak ne podnosim
Sto si brenda zaboravio?!
Ja tada spavam.
Uostalom, ignorirat cu odluku: uvijek kic prvi.
:-D
Ja tada spavam.
2014-04-12
maggie13 wrote:Sto si brenda zaboravio?!
Ja tada spavam.
Prekini pušiti kicov kurac
Zašto sam na listi ? Nisam kriv sto ne zivim u dijaspori gdje najveci hrvati zive
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
maggie13 wrote:Sto si brenda zaboravio?!
Ja tada spavam.
Prpa ga...
darth_vader-
2014-04-17
Ni meni ne paše...jedino da me strijelja ranije...da stignem skuvat rucak iza togamaggie13 wrote:Sto si brenda zaboravio?!
Ja tada spavam.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pridrzavajte se navedenog rasporeda. svi ce te dobit po metak u čelo, posmrtni ostaci bacit ce se svinjama za hranu.
Guest- Guest
Brend nije zaboravljen nego vise nije bitan.
On je izopcen.
Sa deklariranin pederima neprljamo ruke pustamo ih da sami sebi presude
On je izopcen.
Sa deklariranin pederima neprljamo ruke pustamo ih da sami sebi presude
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Meci su skupi i milostivi. Nebi vi malo katanom radili?operw wrote:pridrzavajte se navedenog rasporeda. svi ce te dobit po metak u čelo, posmrtni ostaci bacit ce se svinjama za hranu.
Guest- Guest
To ostavljamo saveznickim japanskim vojnicima brata Hirohita mi cemo rjesavati stvari po naskiTommy R wrote:Meci su skupi i milostivi. Nebi vi malo katanom radili?operw wrote:pridrzavajte se navedenog rasporeda. svi ce te dobit po metak u čelo, posmrtni ostaci bacit ce se svinjama za hranu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Sutra je sveti dan...
Kad ce svjetlo iz Splita, porazit mrak iz Zagreba...
<3
Mrzitelju svega hrvatskoga
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
fridrih_niche wrote:Sutra je sveti dan...
<3
Bilo bi krajnje vrime vise...samo racunaj na par penala i pokoji crveni ako zagusti...
darth_vader-
2014-04-17
Kmeeeejasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Sutra je sveti dan...
<3
Bilo bi krajnje vrime vise...samo racunaj na par penala i pokoji crveni ako zagusti...
2015-09-13
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3