Izrael etnički čista država i po cijenu ljudskih prava
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Izrael etnički čista država i po cijenu ljudskih prava
Ne zaboravi Talijane. Ostale su manjine dobri hrvatski nacionalisti.pismejker wrote:redder4 wrote:Yehudi wrote:Regoč wrote:redder4 wrote:
Eto, vidiš ;
Izrael je cijenjena i priznata država u svjetskim okvirima - Svi naši BIVŠI a i BUDUĆI političari će trčati u Izrael da im se uvuku u ŠUPAK - shodno tome kada ih već toliko
poštivamo onda i PRIHVATIMO neka njihova načela - kao prvi korak - doviđenja nacionalne manjine - sumnjam da u izraelskom parlamentu PALESTINCI imaju 3 ili 8 glaspva
kao nacionalna manjina !
SVE JASNO !
Mišljenje je kao šupak, svatko ga ima
-----------------------------------------------------------
Izbori u Izraelu: Arapske stranke treća snaga u Knessetu
-----------------------------------------
Koliko ono Srba ima u Saboru i koja su snaga u saboru RH ?
Ma , što kažeš - ARAPI treća snaga u Knessetu ?
Pa kada su toliko " jaki " kako to da godinama ne uspijevaju izboriti svoja prava za 700 000 protjeranih Palestinaca, kako to da ne uspijevaju spriječiti NASILNO naseljavanje Židova na otetoj palestinskoj zemlji, zašto IZRAEL otima palestinsku vodu i prvo namiruje državu Izrael i Izraelce - a ovima drugima što ostane - na kapaljku.Kako nisu uspjeli spriječiti da se pravi ZID , da moraju imati propusnice.......
Naravno; ovim potezom što sada Izrael namjerava će im se " PRAVA " dodatno " pojačati " - zar ne misliš da je tako ?
U svakom slučaju ja sam za isto takovo uvođenje stvari ovdje u HR jer vidimo kako smo godinama zatočenici ucjena nacionalnih manjina i to mora prestati !
Što se tiče Sabora kod nas i Srba - vidiš da je njih dovoljno - s nacionalnim manjinama ukupno 8 glasova u vlasti i jaka su snaga sigurno -- godinama učestvuju u vlasti - nema veze tko je trenutno na vlasti - oni uvijek uspješno drže jezičac vage !Dovoljan je čak i jedan Pupko da drži sve za jaja - što je već dokazao bezbroj puta .
Što bi tek bilo da su Srbi kod nas treća stranka - HR bi brzo otišla u mp3 !
Budi konkretan i imaj muda reci...SRBA...drugi su prilicno pitomi i ispod radara drze glavu...jel..ako cemo posteno..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
On bi ju ženil, ne pojeba*.pismejker wrote:Regoč wrote:Udana je.Leviathan2 wrote:ja bi j e odma ozenijo,pismejker wrote:znam znam...zezim malčice...Leviathan2 wrote:
ovu, stari moj ta je vukan
uffff..te tek vole onako se zestoko oplesti sa strane...
Sumnjam da bi ta radi goja napustila židskoga ratnika.Leviathan2 wrote:nema veze, moze se i rastat, :DRegoč wrote:Udana je.Leviathan2 wrote:ja bi j e odma ozenijo,pismejker wrote:znam znam...zezim malčice...Leviathan2 wrote:
ovu, stari moj ta je vukan
uffff...to nije dobro..cura previs ima toga ZA REĆI buka bi uskoro u sretnom gnijezdu postala nemogutjaRegoč wrote:On bi ju ženil, ne pojeba*.pismejker wrote:Regoč wrote:Udana je.Leviathan2 wrote:ja bi j e odma ozenijo,pismejker wrote:
znam znam...zezim malčice...
Guest- Guest
Slažem se, previše priča, čak i za ženu. Malo sam preletjel jubito, baš je nezaustaviva. Ali prava nacionalistica, skidam kapu.pismejker wrote:uffff...to nije dobro..cura previs ima toga ZA REĆI buka bi uskoro u sretnom gnijezdu postala nemogutjaRegoč wrote:On bi ju ženil, ne pojeba*.pismejker wrote:Regoč wrote:Udana je.Leviathan2 wrote:
ja bi j e odma ozenijo,
pismejker wrote:redder4 wrote:
U svakom slučaju ja sam za isto takovo uvođenje stvari ovdje u HR jer vidimo kako smo godinama zatočenici ucjena nacionalnih manjina i to mora prestati !
Što se tiče Sabora kod nas i Srba - vidiš da je njih dovoljno - s nacionalnim manjinama ukupno 8 glasova u vlasti i jaka su snaga sigurno -- godinama učestvuju u vlasti - nema veze tko je trenutno na vlasti - oni uvijek uspješno drže jezičac vage !Dovoljan je čak i jedan Pupko da drži sve za jaja - što je već dokazao bezbroj puta .
Što bi tek bilo da su Srbi kod nas treća stranka - HR bi brzo otišla u mp3 !
Budi konkretan i imaj muda reci...SRBA...drugi su prilicno pitomi i ispod radara drze glavu...jel..ako cemo posteno..
Naravno PIS - ne treba tu imati muda - jednostavno nisam obratio pozornost da bi to mogao biti problem - svakako i zbog toga što oni svi ( nacionalne manjine uvijek zajedno nastupaju - uvijek prate Srbe koji najaviše dobivaju - no u konačnici oni svi s svojih 8 glasova UCJENJUJU i maltretiraju sve nas ostale:
Evo ispravak ;
U svakom slučaju ja sam za isto takovo uvođenje stvari ovdje u HR jer vidimo kako smo godinama zatočenici ucjena prvenstveno SRBA i uglavnom srpske nacionalne manjine - uz sufliranje ostalih nacionalnih manjina koji ustvari najmanje dobivaju - no i oni redovito učestvuju davanju glasova osim u nekim izuzetno rijetkim prigodama kad se neki manjinac otme kontroli PUPKA ---- sve to mora prestati !
Što se tiče ITALIJANA - i njih se treba čuvati - oni svakako čekaju svoju prigodu - kroz povijest puno puta dokazano !
Eto, mislim da će sada neki od manjina biti zadovoljniji , no znam tko neće -- SRBI !!
Last edited by redder4 on 18/2/2018, 15:06; edited 1 time in total (Reason for editing : tekast)
Guest- Guest
ajd sa sretjom da se rjesite Srblja..naravno u zakonskim okvirima...
Guest- Guest
Institucionalno ili izvaninstitucionalno, svejedno.pismejker wrote:ajd sa sretjom da se rjesite Srblja..naravno u zakonskim okvirima...
to se ne smije pricati...time i saveznike gubite...Regoč wrote:Institucionalno ili izvaninstitucionalno, svejedno.pismejker wrote:ajd sa sretjom da se rjesite Srblja..naravno u zakonskim okvirima...
Guest- Guest
Propisete zakon kojim srbi ne mogu sudjelovati u politici ako su ispod 20% stanovnistva..jel to tak otesko?
Guest- Guest
Ne moramo mi to pričati, dosta je da tako činimo.pismejker wrote:to se ne smije pricati...time i saveznike gubite...Regoč wrote:Institucionalno ili izvaninstitucionalno, svejedno.pismejker wrote:ajd sa sretjom da se rjesite Srblja..naravno u zakonskim okvirima...
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Hasanbegović:'Ja sam korifej ljudskih prava'
» pravo na slobodu vjeroispovijedi uzdignuto iznad ostalih građanskih i ljudskih prava
» kako bandic zamislja "suradnja i partnerstvo na području promicanja ljudskih prava"
» predsjednik RH ustao u obranu temeljnih ljudskih prava i sloboda u doba pandemije...
» Zovko : Erdogan mora odgovarati za kršenje ljudskih prava pred međunarodnim sudom
» pravo na slobodu vjeroispovijedi uzdignuto iznad ostalih građanskih i ljudskih prava
» kako bandic zamislja "suradnja i partnerstvo na području promicanja ljudskih prava"
» predsjednik RH ustao u obranu temeljnih ljudskih prava i sloboda u doba pandemije...
» Zovko : Erdogan mora odgovarati za kršenje ljudskih prava pred međunarodnim sudom
Page 10 of 10