Laura non c'è
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Laura non c'è
ti državni stanovi su rezervirani za arape i talibane. hrvati mogu svoj platiti u njemačkoj
Guest- Guest
Treba nam takvih jošcatabbath wrote:danni1 wrote:Ne objašnjava nego laže,dal svijesno il laprda samo što je netko njemu slagao o tom potom.catabbath wrote:Uzalud Yoda objašnjavaš, što veći Rvat + katolik to je niži IQ i veća budala.
Di Yoda laže, lik radi za 3000 kn dok mu država plaća smještaj za njega, ženu, dicu, država plaća hranu, država plaža zdravstvo, država plaža školovanje...a vi budale i stoke sitnog zuba radujte se u kršćanskom duhu i radite za njih...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tako je Arapi i Afganistananci su najbitnijiPinochet wrote:ti državni stanovi su rezervirani za arape i talibane. hrvati mogu svoj platiti u njemačkoj
2014-04-11
Arapi su ljudska bića, treba im odma dat stan ćim dođu u Hrvatsku
2014-04-11
Hrvati nisu ljudska bića, to samo šutiraš nogom u idi radi za četri tisuće kuna minus pesto kuna gorivo za doći na posao
2014-04-11
Jadan si.pismejker wrote:U kojoj je situaciji..SVI ZDRAVI I RADNO SPOPSOBNI,a kukaju na velika zvona...Pas ti mater naguzio,ja necu,jerbo ne turam tamo gdje i ludjaci iz uglednih ustanova,ZASTO NITKO SE NIJE SJETIO NAPRAVITI IZLET U INOZEMSTVO da okusa sretju,a okusao bi,TATA sigurno na bajusteli,gdje bi cisto imao minimum 1800 Ojra,pa bi mogao poslati obitelji za prvu ruku..Gnječ wrote:pismejker wrote:Mater ye yebo tata pokoyni,i eto menea..kakvog takvog,no na tvojoj kurveštiji psecoj od matere su se ipak izredali svi klijenti Vrapča i ostalih uglednih ustanova,pa si nastao ti...ehhh..geni nepatvoreni...Gnječ wrote:pismejker wrote:Mala je punoljetna i treba yu yebat..Tako ce jedino nauciti da SVE koshta,pa i dobivanje posela..
a ti si kurvin sin i treba ti jebat mater.
jebotibog mater i oca pričamo o situaciji u kojoj je ta cura i njena obitelj a ti razvalio o jebačini??? pa jebem li ti majku koja te sastavi...
Kako ja nisam nikad kukao,nego odlazio tamo gdje ima posla i para i zaradjivao za svoj zivot,i jos pomogao i obitelji??
Od 14 godine,pastiguzicupoharo,znam sto je rad i zaradjivanje,i ne cvilim u privatno,a kamoli u javno..Zdrav i sposoban,vec 30 godina ,kojekuda zaradjujem i nis mi ne fali..vremenom sam se i usavrsio i usavrsavam se,i olaksavam si posao koim zaradjujem..covjek nakon 40 mora biti svoj BOSS,i ako ne mozgom zaradjivati,a ono znati druge upregnuti..
I sad..Jebla te ova tvoja obitelj,redom od Tata,mame,i kćerke,svi odreda kmeljavci nesposobni,i kukavni...
Jebacina,da,to je jedino sto je mala zasluzila svojim fantaziranjem o nekom bajnom zivotu,uz besmislenu skolu,na podrucju gdje zivi...
uz mamino opetovane price kako je ona princeza i svi cekaju da joj prvoj prihvate molbu za posel..da je tome tako,ne bi svi dzuture kukali i njurgali,nego bi se angazirali sire...
I jebem je ponovno,u sve rupe,a kad mi se kuratz dobro otvrdne i navlazi,nategnem i tebe na Kitonju,onako da zacvilis i oci iskolacis...etoc...
Treba uselit još tih Arapa koji državu koštaju deset tisuća kuna
Trideset tisuća takvih Arapa hraniti će trideset tisuća branitelja
Trpaj još
Trpaj još
2014-04-11
Uvezimo i sto tisuća invalida i bolesnih iz cijelog svijeta.
Sto tisuća invalida hrani sto tisuća branitelja
2014-04-11
hahahahahaRayMabus wrote:Treba uselit još tih Arapa koji državu koštaju deset tisuća kuna
Trpaj još
trpaj. i sve kod epija :D možda dobije jeftinog mornara i zidara od afganistanca i somalijaca... "mornar sam afgan ja.. dolazim iz kabula.. vozim ja kaić, more je plavooo, hrvati su zakon" :D
Guest- Guest
_DRayMabus wrote:Uvezimo i sto tisuća invalida i bolesnih iz cijelog svijeta.
Guest- Guest
Jedan azilant =sto tisuća kuna godišnje
Deset tisuća azilanata =
Deset tisuća azilanata =
2014-04-11
Brzo će oni odustat od te ideje kad im dođe račun koliko to košta po glavi
Pa će bit puno onij kojima je država dala dozvolu boravka pa će takvi bauljat po Hrvatskoj a policija ih nemože istjerat
Pa će njih deset spavati u jednoj sobici a mi ćemo morat zaključavat vrata
Pa će bit puno onij kojima je država dala dozvolu boravka pa će takvi bauljat po Hrvatskoj a policija ih nemože istjerat
Pa će njih deset spavati u jednoj sobici a mi ćemo morat zaključavat vrata
2014-04-11
Te stvari sam ja proša u Italiji prije petnajst godina
Azilanti
Tražioci azila
Dozvola boravka
Ilegalni imigranti
Četri osnovne skupine
Azilanti
Tražioci azila
Dozvola boravka
Ilegalni imigranti
Četri osnovne skupine
2014-04-11
Dozvola boravka =ilegalni imigrant za kojeg neznaju odakle je ušao u državu, nemisle ga hranit tj nije ni azilant ni potražioc azila pa mu daju taj status a to ti je beskućnik sa svim pravima ko hr građanin
2014-04-11
Ajmo biti pošteni pa drastično smanjiti porez na dobit i porez na dohodak. Ukinuti socijalnu pomoć za sve osim za one koji boluju od epilepsije.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Javio se epileptičar.melkior wrote:Ajmo biti pošteni pa drastično smanjiti porez na dobit i porez na dohodak. Ukinuti socijalnu pomoć za sve osim za one koji boluju od epilepsije.
Gnječ wrote:pismejker wrote:Mala je punoljetna i treba yu yebat..Tako ce jedino nauciti da SVE koshta,pa i dobivanje posela..
a ti si kurvin sin i treba ti jebat mater.
Iskreno, opravdan klizeci u obje noge...
darth_vader-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Laura dobiva kučicu
» U strašnoj nesreći u Ilici poginula je 22-godišnja Laura Stelio
» Laura Kovesi: Kenwood Kenon stvara dimnu zavjesu
» U strašnoj nesreći u Ilici poginula je 22-godišnja Laura Stelio
» Laura Kovesi: Kenwood Kenon stvara dimnu zavjesu
Page 4 of 4