Kina je u posljednjih pet godina izvukla više od 68 milijuna stanovnika iz siromaštva
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kina je u posljednjih pet godina izvukla više od 68 milijuna stanovnika iz siromaštva
aben wrote:China’s current market economy features a high degree of income inequality. According to the Asian Development Bank Institute, “before China implemented reform and open-door policies in 1978, its income distribution pattern was characterized as egalitarianism in all aspects.
Deda je i meni jednom rekao da sam glup.
Tak da, nemoj se puno uznemiravat.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Kina je u posljednjih pet godina izvukla više od 68 milijuna stanovnika iz siromaštva
ali ti..........crvenkasti wrote:aben wrote:China’s current market economy features a high degree of income inequality. According to the Asian Development Bank Institute, “before China implemented reform and open-door policies in 1978, its income distribution pattern was characterized as egalitarianism in all aspects.
Deda je i meni jednom rekao da sam glup.
Tak da, nemoj se puno uznemiravat.
ma nesmijem to napisat :)
2014-04-17
nist, zaboravi, neusudim se :(
» U Kini zabilježen prvi pad stanovnika u posljednjih 70 godina
» U Hrvatskoj nema više od 3,8 milijuna stanovnika
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Španolska se nakon šest godina izvukla iz ekonomske krize
» U Kini zabilježen prvi pad stanovnika u posljednjih 70 godina
» U Hrvatskoj nema više od 3,8 milijuna stanovnika
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Španolska se nakon šest godina izvukla iz ekonomske krize
Page 2 of 2