Erdoganova hobotnica Muslimanskog bratstva u EU i na Balkanu
Page 1 of 1
https://poskok.info/erdoganova-hobotnica-muslimanskog-bratstva-u-eu-i-na-balkanu/
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
Re: Erdoganova hobotnica Muslimanskog bratstva u EU i na Balkanu
Erdogan upravo otvara (ili je već otvorio) ispostavu svoje islamističke stranke
u Sarajevu. Vjerni sluga terorističkog "Islamskog bratstva" je i Bakir Izetbegović.
Barem sudeći po fotografiji u kojoj se pojavljuje s vidnim vođama terorističkog
"Islamskog bratsva". Zajednički simbol im je "sabbia", koje pokazuju s 4 prsta.
PS: ISIL je mala maca spram ovih.
u Sarajevu. Vjerni sluga terorističkog "Islamskog bratstva" je i Bakir Izetbegović.
Barem sudeći po fotografiji u kojoj se pojavljuje s vidnim vođama terorističkog
"Islamskog bratsva". Zajednički simbol im je "sabbia", koje pokazuju s 4 prsta.
PS: ISIL je mala maca spram ovih.
2016-07-22
Interaktivna karta islamističkih džamija, organizacija i kulturnih centara koje financiraju Muslimansko bratstvo i Turska
2016-07-22
Jadna EU, kad ih Erdogan sije ko haljinu na Balkanu
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Biži ti nazad u Novi Pazar, sigurnije ti je tamo...Serbinho-3 wrote:Jadna EU, kad ih Erdogan sije ko haljinu na Balkanu
2016-07-22
Vučić: Turski investitor u septembru stiže u Kraljevo
Izvor: Tanjug/Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije
Aleksandar Vučić sa vlasnikom Taj grupe Mesudom Toprakom.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Istanbulu s vlasnikom tekstilne kompanije "Taj grupe" Mesudom Toprakom, koja će u Kraljevu, kako je dogovoreno, investirati 35 miliona evra u fabriku sa 2.500 radnih mesta.
"Do kraja septembra će početi da radi jedna truska kompanija u Kraljevu, i zaposliti 2.500 radnika. O tome sam razgovarao s vlasnikom kompanije u Istanbulu", rekao je Vučić koji će se sutra sastati s predsednikom Turske i s članom Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem.
Vučić je u izjavi za TV Pink dodao da je dolazak turskog investitora u Kraljevo "izvanredna vest", te da je "veoma, veoma srećan" zbog toga jer će zbog nove fabrike biti više novca za obdaništa, škole, domove zdravlja.
Vučić je i u julu, kada je prethodni put bio u Istanbulu, razgovarao s predstavnicima "Taj grupe", i tada je bilo rečeno da je zainteresovana da u Srbiji otvori fabrike tekstila i centar za razvoj, kao i da investira u banjski turizam.
Vučić i Izetbegović sutra će u Ankari s predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom razgovarati o saradnji na Balkanu i o odnosima Srba i Bošnjaka.
Vučić je, u telefonskoj izjavi za Pink, naveo da će najvažnije teme tog razgovora biti ekonomske i politika Turske na Balkanu, šta ona očekuje u odnosima Srbije i Bosne i Hercegovine.
Vučić je rekao i da bi sutra trebalo da se razgovara i o tome "da li možemo da napravimo konačne granice Srbije i Bosne i Hercegovine".
Za manje od godinu dana to će biti treći sastanak Vučića s Erdoganom koji je sredinom oktobra prošle godine posetio Beograd i Novi Pazar.
"Da li će biti laki razgovori, to ne očekujem, ali uvek mi je lakše kada nisam domaćin... Ovako sam nešto slobodniji da izgovorim šta jesu stavovi Srbije i šta smatram neprikladnim kada su u pitanju stavovi sagovornika", rekao je predsednik Srbije o sutrašnjem sastanku.
Portparol Predsedništva Turske Ibrahim Kalin je najavljujući sastanak Erdogan-Izetbegović-Vučić, rekao da Turska nastoji da poveća broj investicija na Zapadnom Balkanu i da poboljša bilateralne odnose.
Kalin je podsetio da su Turska i Srbija potpisale više od 20 sporazuma, i da će Vučićeva poseta Ankari biti prilika da se razgovara i o izgradnji auto-puta Sarajevo-Beograd.
Izvor: Tanjug/Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije
Aleksandar Vučić sa vlasnikom Taj grupe Mesudom Toprakom.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Istanbulu s vlasnikom tekstilne kompanije "Taj grupe" Mesudom Toprakom, koja će u Kraljevu, kako je dogovoreno, investirati 35 miliona evra u fabriku sa 2.500 radnih mesta.
"Do kraja septembra će početi da radi jedna truska kompanija u Kraljevu, i zaposliti 2.500 radnika. O tome sam razgovarao s vlasnikom kompanije u Istanbulu", rekao je Vučić koji će se sutra sastati s predsednikom Turske i s članom Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem.
Vučić je u izjavi za TV Pink dodao da je dolazak turskog investitora u Kraljevo "izvanredna vest", te da je "veoma, veoma srećan" zbog toga jer će zbog nove fabrike biti više novca za obdaništa, škole, domove zdravlja.
Vučić je i u julu, kada je prethodni put bio u Istanbulu, razgovarao s predstavnicima "Taj grupe", i tada je bilo rečeno da je zainteresovana da u Srbiji otvori fabrike tekstila i centar za razvoj, kao i da investira u banjski turizam.
Vučić i Izetbegović sutra će u Ankari s predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom razgovarati o saradnji na Balkanu i o odnosima Srba i Bošnjaka.
Vučić je, u telefonskoj izjavi za Pink, naveo da će najvažnije teme tog razgovora biti ekonomske i politika Turske na Balkanu, šta ona očekuje u odnosima Srbije i Bosne i Hercegovine.
Vučić je rekao i da bi sutra trebalo da se razgovara i o tome "da li možemo da napravimo konačne granice Srbije i Bosne i Hercegovine".
Za manje od godinu dana to će biti treći sastanak Vučića s Erdoganom koji je sredinom oktobra prošle godine posetio Beograd i Novi Pazar.
"Da li će biti laki razgovori, to ne očekujem, ali uvek mi je lakše kada nisam domaćin... Ovako sam nešto slobodniji da izgovorim šta jesu stavovi Srbije i šta smatram neprikladnim kada su u pitanju stavovi sagovornika", rekao je predsednik Srbije o sutrašnjem sastanku.
Portparol Predsedništva Turske Ibrahim Kalin je najavljujući sastanak Erdogan-Izetbegović-Vučić, rekao da Turska nastoji da poveća broj investicija na Zapadnom Balkanu i da poboljša bilateralne odnose.
Kalin je podsetio da su Turska i Srbija potpisale više od 20 sporazuma, i da će Vučićeva poseta Ankari biti prilika da se razgovara i o izgradnji auto-puta Sarajevo-Beograd.
2014-08-25
Eroo wrote:Biži ti nazad u Novi Pazar, sigurnije ti je tamo...Serbinho-3 wrote:Jadna EU, kad ih Erdogan sije ko haljinu na Balkanu
Ero, 2500 radnih mesta u Kraljevu, kako je krenulo, jos malo pa Slovenci u Srbiju da rade.
2014-08-25
Ovde je socijalna pomoć 2x veća od plaće u Kraljevu.Serbinho-3 wrote:Eroo wrote:Biži ti nazad u Novi Pazar, sigurnije ti je tamo...Serbinho-3 wrote:Jadna EU, kad ih Erdogan sije ko haljinu na Balkanu
Ero, 2500 radnih mesta u Kraljevu, kako je krenulo, jos malo pa Slovenci u Srbiju da rade.
Možda neki od ovih vaših i ode, šta znam...
Bio jedan takav, prodao stan i odselio u Vojvodinu.
Nakon godinu dana me zove jel imam službu za njega.
2016-07-22
Saće Kolinda urediti za dvije godine tebi posao i ostalim erama u SRBIJUEroo wrote:Ovde je socijalna pomoć 2x veća od plaće u Kraljevu.Serbinho-3 wrote:Eroo wrote:Biži ti nazad u Novi Pazar, sigurnije ti je tamo...Serbinho-3 wrote:Jadna EU, kad ih Erdogan sije ko haljinu na Balkanu
Možda neki od ovih vaših i ode, šta znam...
Bio jedan takav, prodao stan i odselio u Vojvodinu.
Nakon godinu dana me zove jel imam službu za njega.
OTE TAM SVOJIMA
KAJ CETE TU
Similar topics
» Skandalozan gest turskog predsjednika: Erdoan u Sarajevu s pozdravom terorističkog Muslimanskog bratstva
» Sutra predizborna krađa u Mostaru u režiji muslimanskog bratstva a s blagoslovom NATO saveza i zapadnih sila
» Stvaraju se huliganska bratstva Ukri i Hrvati te na drugoj strani Srbi i Rusi.Spremaju li se krvavi obracuni izmedju ta dva neprijateljska bratstva?
» U SAD-u niču paganska bratstva
» Erdoganova neoosmanska politika
» Sutra predizborna krađa u Mostaru u režiji muslimanskog bratstva a s blagoslovom NATO saveza i zapadnih sila
» Stvaraju se huliganska bratstva Ukri i Hrvati te na drugoj strani Srbi i Rusi.Spremaju li se krvavi obracuni izmedju ta dva neprijateljska bratstva?
» U SAD-u niču paganska bratstva
» Erdoganova neoosmanska politika
Page 1 of 1