Ljudi bježe iz smradograda(Split)
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ljudi bježe iz smradograda(Split)
Matori Jarče,kud se guras???Leviathan2 wrote:aa, sredi joj nes povoljno, eo ja bi joj dao odmah hektar zemlje, pola suma pola obradivo, plus dva izvora vode i pomogao bih da izgradi hobit kucicu :)Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:malo kod tebe malo kod mene u pleme, ne na baustelu :)Gnječ wrote:maggie13 wrote:Ja cu tamo kod tebe preselit, gnjece :-D
dođi, mjesta ima.
ma ne to. mislio sam da si kupi kuću, stan, vilu, penthouse ili neku staru kuću pa da je uredi.
Guest- Guest
sta fali davanju ak imas vise nego ti u stvari trebaGnječ wrote:Leviathan2 wrote:aa, sredi joj nes povoljno, eo ja bi joj dao odmah hektar zemlje, pola suma pola obradivo, plus dva izvora vode i pomogao bih da izgradi hobit kucicu :)Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:malo kod tebe malo kod mene u pleme, ne na baustelu :)Gnječ wrote:
dođi, mjesta ima.
ma ne to. mislio sam da si kupi kuću, stan, vilu, penthouse ili neku staru kuću pa da je uredi.
dao? a jebate ti bi samo davao a di ti je ono pro ispred davanja? ja bi prodavao a ti davaj.
a japismejker wrote:Matori Jarče,kud se guras???Leviathan2 wrote:aa, sredi joj nes povoljno, eo ja bi joj dao odmah hektar zemlje, pola suma pola obradivo, plus dva izvora vode i pomogao bih da izgradi hobit kucicu :)Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:malo kod tebe malo kod mene u pleme, ne na baustelu :)Gnječ wrote:
dođi, mjesta ima.
imas pravo
gnjec, ja odustah, posrami me svetac :(
Leviathan2 wrote:sta fali davanju ak imas vise nego ti u stvari trebaGnječ wrote:Leviathan2 wrote:aa, sredi joj nes povoljno, eo ja bi joj dao odmah hektar zemlje, pola suma pola obradivo, plus dva izvora vode i pomogao bih da izgradi hobit kucicu :)Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:
malo kod tebe malo kod mene u pleme, ne na baustelu :)
dao? a jebate ti bi samo davao a di ti je ono pro ispred davanja? ja bi prodavao a ti davaj.
nedam ništa! ni zrno žita okupatoru!
p.s.
al čekaj sinula mi ideja daj ti meni nekih 10 tisuća eura ako ih imaš više nego ti ustvari treba.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:a japismejker wrote:Matori Jarče,kud se guras???Leviathan2 wrote:aa, sredi joj nes povoljno, eo ja bi joj dao odmah hektar zemlje, pola suma pola obradivo, plus dva izvora vode i pomogao bih da izgradi hobit kucicu :)Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:
malo kod tebe malo kod mene u pleme, ne na baustelu :)
imas pravo
a yebiga...čuj,pogledati mlatke je oke,ali sto nadalje??Mladim Lavovima treba prepustiti tron,i otic uzivati u dokolici..ne kazem da ne mozes u Mlatkama,ali ovako u javnom nastupu,postajemo polako smijesni...
Guest- Guest
a okupatorima ne dam ni jaGnječ wrote:Leviathan2 wrote:sta fali davanju ak imas vise nego ti u stvari trebaGnječ wrote:Leviathan2 wrote:aa, sredi joj nes povoljno, eo ja bi joj dao odmah hektar zemlje, pola suma pola obradivo, plus dva izvora vode i pomogao bih da izgradi hobit kucicu :)Gnječ wrote:
p.s.
al čekaj sinula mi ideja daj ti meni nekih 10 tisuća eura ako ih imaš više nego ti ustvari treba.
medjutim, jebes ga meni je dati nesto ko dobar dan
ne svakom naravno
opet ima selekcija
ma znam, bolje da se drzim mjesalice, pametnije izgledam :)pismejker wrote:Leviathan2 wrote:a japismejker wrote:Matori Jarče,kud se guras???Leviathan2 wrote:aa, sredi joj nes povoljno, eo ja bi joj dao odmah hektar zemlje, pola suma pola obradivo, plus dva izvora vode i pomogao bih da izgradi hobit kucicu :)Gnječ wrote:
imas pravo
a yebiga...čuj,pogledati mlatke je oke,ali sto nadalje??Mladim Lavovima treba prepustiti tron,i otic uzivati u dokolici..ne kazem da ne mozes u Mlatkama,ali ovako u javnom nastupu,postajemo polako smijesni...
p.s.
medjutim, jebes ga meni je dati nesto ko dobar dan
ne svakom naravno
opet ima selekcija
ja sam potrebit.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:ma znam, bolje da se drzim mjesalice, pametnije izgledam :)pismejker wrote:Leviathan2 wrote:a japismejker wrote:Matori Jarče,kud se guras???Leviathan2 wrote:
aa, sredi joj nes povoljno, eo ja bi joj dao odmah hektar zemlje, pola suma pola obradivo, plus dva izvora vode i pomogao bih da izgradi hobit kucicu :)
imas pravo
nemoj se držat za mješalicu neko će pomislit da te struja trese pa će te lopatom zveknut.
Guest- Guest
noć...Eto,Gnječ otjero Levija Darovatelja...
Yebi ga Gnječ,nisi pipica fina,nego kitonja...koyi qrc ti trazis???
Guest- Guest
pismejker wrote:noć...Eto,Gnječ otjero Levija Darovatelja...
eto vidiš, čim tražiš pare svi odjednom nestanu.
Guest- Guest
a e...dočim da si cura,dalo bi se oko toga i uvjeta raspredati...Gnječ wrote:pismejker wrote:noć...Eto,Gnječ otjero Levija Darovatelja...
Guest- Guest
pismejker wrote:a e...dočim da si cura,dalo bi se oko toga i uvjeta raspredati...Gnječ wrote:pismejker wrote:noć...Eto,Gnječ otjero Levija Darovatelja...
ma odjebite s tim forama. što kaže carigradska konvencija po tom pitanju?
Guest- Guest
nisam citao,ozbiljno..Gnječ wrote:pismejker wrote:a e...dočim da si cura,dalo bi se oko toga i uvjeta raspredati...Gnječ wrote:pismejker wrote:noć...Eto,Gnječ otjero Levija Darovatelja...
Guest- Guest
pismejker wrote:nisam citao,ozbiljno..Gnječ wrote:pismejker wrote:a e...dočim da si cura,dalo bi se oko toga i uvjeta raspredati...Gnječ wrote:pismejker wrote:noć...Eto,Gnječ otjero Levija Darovatelja...
jel netko čitao? nije nitko mogu se okladit ali svi o toj konvenciji blebeću a nitko pojma nema.
Guest- Guest
jedan poznanik ima apartman u Peroju, pa me podsjetilo..;-)Gnječ wrote:maggie13 wrote:Ja cu tamo kod tebe preselit, gnjece :-D
dođi, mjesta ima.
Kakve su cijene sad?
2014-04-12
'ko bi meni sve dao :-)) ;-*Leviathan2 wrote:aa, sredi joj nes povoljno, eo ja bi joj dao odmah hektar zemlje, pola suma pola obradivo, plus dva izvora vode i pomogao bih da izgradi hobit kucicu :)Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:malo kod tebe malo kod mene u pleme, ne na baustelu :)Gnječ wrote:maggie13 wrote:Ja cu tamo kod tebe preselit, gnjece :-D
dođi, mjesta ima.
2014-04-12
maggie13 wrote:jedan poznanik ima apartman u Peroju, pa me podsjetilo..;-)Gnječ wrote:maggie13 wrote:Ja cu tamo kod tebe preselit, gnjece :-D
dođi, mjesta ima.
Kakve su cijene sad?
nemam pojma. imaš agencije za prodaju nekretnina...
Guest- Guest
pale, porasle, stabilne?!Gnječ wrote:maggie13 wrote:jedan poznanik ima apartman u Peroju, pa me podsjetilo..;-)Gnječ wrote:maggie13 wrote:Ja cu tamo kod tebe preselit, gnjece :-D
dođi, mjesta ima.
Kakve su cijene sad?
nemam pojma. imaš agencije za prodaju nekretnina...
Insajderske info :-D
2014-04-12
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ljudi bjeze iz progresivne kalifornije
» Kruzeri bježe iz Dalmacije, izgubit ćemo milijune: što to ima mali crnogorski gradić, a Dubrovnik i Split nemaju?
» Zašto ovi ljudi bježe iz druge najveće svjetske ekonomije i supersile
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Radnici bježe iz Hrvatske: "Do iduće srijede Hrvatsku će napustiti 1000 ljudi"
» Kruzeri bježe iz Dalmacije, izgubit ćemo milijune: što to ima mali crnogorski gradić, a Dubrovnik i Split nemaju?
» Zašto ovi ljudi bježe iz druge najveće svjetske ekonomije i supersile
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Radnici bježe iz Hrvatske: "Do iduće srijede Hrvatsku će napustiti 1000 ljudi"
Page 3 of 4