UŽIVO Prosvjed u Zagrebu pod nazivom "Sluškinje ustaju"
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: UŽIVO Prosvjed u Zagrebu pod nazivom "Sluškinje ustaju"
A što ćeš drugo kad nemaš nikakvih argumenata, nego da se nabacuješ fekalijama. To svi majmuni rade ;Pkic wrote:teoretski je moguće i da te tvoj dečko analno impregnira, pa nam javite kad uspijete-Oh_Femder wrote:Pitao si da li muškarac može dojiti. Kao što vidiš, barem teoretski, to je moguće. Di ti tu vidiš lomljenje logike sa svojim afirmacija konsekvensa ili negacijama antecendensa?kic wrote:Oh_Femder wrote:;)kic wrote:
wow, u članku se uopće ne spominju muškarci..
ali ajmo se držati kurioziteta kao temelja donošenja smislenih i razumnih politika :))
Galactorrhea also occurs in males, newborn infants and adolescents of both sexes
a da, i novorođeni infanti daju mlijeko, pa zašto i oni ne bi dojili vršnjake.. kad već lomimo svu logiku
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ajde ajde priznajOh_Femder wrote:Ne, nego poznavanje činjenica o tebi. Znaju te dobro moji klokani iz daun ander ;Pprckov wrote:jel ovo iskustvo progovara iz tebeOh_Femder wrote:Tipični Australac jebe ovcu straga tako da joj zabije noge u svoje čižme Velingtonke, da ne mere pobić ;Pprckov wrote:o maj femder iz obrenovacaOh_Femder wrote:
Markićka je za tebe premija. Drš' se ti svojih ovaca.
vot ju duin kraj mojih ovaca
izadi iz ormara, pardon stale
2014-04-19
prckov wrote:u cemu zene nisu jednake u drustvudebotoijusto wrote:kic wrote:debotoijusto wrote:kic wrote:
govori, stereotipne rodne uloge i rod se spominje 30 puta..
https://rm.coe.int/1680462470
nasilje je izraz konflikta, i svako društvo će osuditi nasilje i provoditi kažnjavanje istog, čemu uplitati rod u priču dakle? ili je to pravi cilj.. kužiš
zavrtio trazi...stereotipne rodne uloge se ne spominju , ima nestereotipne rodne uloge na jednom mjestu , clanak 14
rod se spominje i vise u raznim kontekstima , navedi problematicni po tebi
Stranke će poduzeti potrebne mjere za promicanje promjena u društvenim i kulturnim
obrascima ponašanja žena i muškaraca s ciljem iskorjenjivanja predrasuda, običaja, tradicija i
svih drugih postupanja u praksi koja se temelje na ideji manje vrijednosti žena ili na
stereotipnim ulogama žena i muškaraca.
što je to stereotipna uloga žene i muškarca reci mi? je li stereotipno da žena doji svoje dijete? je li stereotipno da muškarac dok je žena trudna radi prekovremene da zaradi za krevetić? da li treba to iskorijeniti? da li isti stereotipi vrijede u obiteljima u Finskoj i onoj u Italiji? šta ako se stereotipi u te dvije zemlje razlikuju, koji ćemo primijeniti/iskorijeniti/preventirati što god već želite..
ovo ti je ukratko društveni inžinjering, a ti gutaj..
evo 2x procitao ... nategnuto ti iscitavanje , u strahu su velike oci
ja vidim promicanje jednakosti zene u drustvu
meni jesu no ja nisam zena da bi njihove probleme osjetio fizicki na svojoj kozi
ako one kazu da imaju problem mogu ih samo podrzat
ako se ostvari ovaj SF sto govoris podrzim i tebe u prosvjedu protiv futuristickog zla
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Oh_Femder wrote:A što ćeš drugo kad nemaš nikakvih argumenata, nego da se nabacuješ fekalijama. To svi majmuni rade ;Pkic wrote:teoretski je moguće i da te tvoj dečko analno impregnira, pa nam javite kad uspijete-Oh_Femder wrote:Pitao si da li muškarac može dojiti. Kao što vidiš, barem teoretski, to je moguće. Di ti tu vidiš lomljenje logike sa svojim afirmacija konsekvensa ili negacijama antecendensa?kic wrote:Oh_Femder wrote:;)kic wrote:
wow, u članku se uopće ne spominju muškarci..
ali ajmo se držati kurioziteta kao temelja donošenja smislenih i razumnih politika :))
Galactorrhea also occurs in males, newborn infants and adolescents of both sexes
a da, i novorođeni infanti daju mlijeko, pa zašto i oni ne bi dojili vršnjake.. kad već lomimo svu logiku
ja imam smisao, ti misliš da je izvrnutost way to go..
u dugoročnosti samo vrijeme pokaže što je zdravo i održivo, a to je ono što je u ljudima utkano.. ako ćemo čekati da m izbaci svojim defektom mlijeko iz bradavice jednom u milijun, gasi planetu.
daj rvati ne serite, usrali se ko grlice da će muško biti žensko i obrnuto a i tako vas je pola pedera.
ovo je konvencija u prvom planu za bolju zaštitu žrtava obiteljskog nasilja, a plenki će ju i tako morati potpisati jer nije u uniji sa bocvanom nego sa zapadnim europskim zemljama..
ovo je konvencija u prvom planu za bolju zaštitu žrtava obiteljskog nasilja, a plenki će ju i tako morati potpisati jer nije u uniji sa bocvanom nego sa zapadnim europskim zemljama..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sorry, nisam skužio da ti je to na avataru baletna trupa Lokice Stefanovićprckov wrote:ajde ajde priznajOh_Femder wrote:Ne, nego poznavanje činjenica o tebi. Znaju te dobro moji klokani iz daun ander ;Pprckov wrote:jel ovo iskustvo progovara iz tebeOh_Femder wrote:Tipični Australac jebe ovcu straga tako da joj zabije noge u svoje čižme Velingtonke, da ne mere pobić ;Pprckov wrote:
o maj femder iz obrenovaca
vot ju duin kraj mojih ovaca
Deboto puno ti meni nesto tu kenjas...branis ove fensice...nejebicarke i slicno...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaja wrote:daj rvati ne serite, usrali se ko grlice da će muško biti žensko i obrnuto a i tako vas je pola pedera.
inače Obiteljski i Kazneni zakon ne postoje, čekala se 2011. da u Istanbulu neki stručnjaci zabrane nasilje pda..
postoje, međutim one detaljnije to razrađuje..kic wrote:kaja wrote:daj rvati ne serite, usrali se ko grlice da će muško biti žensko i obrnuto a i tako vas je pola pedera.
inače Obiteljski i Kazneni zakon ne postoje, čekala se 2011. da u Istanbulu neki stručnjaci zabrane nasilje pda..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Je li to nam dolaziš sa svježim vijestima s prosvjeda?kaja wrote:daj rvati ne serite, usrali se ko grlice da će muško biti žensko i obrnuto a i tako vas je pola pedera.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
debotoijusto wrote:prckov wrote:u cemu zene nisu jednake u drustvudebotoijusto wrote:kic wrote:debotoijusto wrote:
zavrtio trazi...stereotipne rodne uloge se ne spominju , ima nestereotipne rodne uloge na jednom mjestu , clanak 14
rod se spominje i vise u raznim kontekstima , navedi problematicni po tebi
Stranke će poduzeti potrebne mjere za promicanje promjena u društvenim i kulturnim
obrascima ponašanja žena i muškaraca s ciljem iskorjenjivanja predrasuda, običaja, tradicija i
svih drugih postupanja u praksi koja se temelje na ideji manje vrijednosti žena ili na
stereotipnim ulogama žena i muškaraca.
što je to stereotipna uloga žene i muškarca reci mi? je li stereotipno da žena doji svoje dijete? je li stereotipno da muškarac dok je žena trudna radi prekovremene da zaradi za krevetić? da li treba to iskorijeniti? da li isti stereotipi vrijede u obiteljima u Finskoj i onoj u Italiji? šta ako se stereotipi u te dvije zemlje razlikuju, koji ćemo primijeniti/iskorijeniti/preventirati što god već želite..
ovo ti je ukratko društveni inžinjering, a ti gutaj..
evo 2x procitao ... nategnuto ti iscitavanje , u strahu su velike oci
ja vidim promicanje jednakosti zene u drustvu
meni jesu no ja nisam zena da bi njihove probleme osjetio fizicki na svojoj kozi
ako one kazu da imaju problem mogu ih samo podrzat
ako se ostvari ovaj SF sto govoris podrzim i tebe u prosvjedu protiv futuristickog zla
jel mi pricamo o objektivnim (racionalnim) problemima ili smo u podrucju fantazije I mentalnih prividanja
ako su problem objektivni ne moras ih ti I fizicki osjetit budaletino nego ih racionalizitrat u blentari tupsonja
2014-04-19
kaja wrote:postoje, međutim one detaljnije to razrađuje..kic wrote:kaja wrote:daj rvati ne serite, usrali se ko grlice da će muško biti žensko i obrnuto a i tako vas je pola pedera.
dakle bolje
Daj se malo zmucaj! O čemu ti to drobiš? Koliko je ljudi Aleksandar Makedonski razapeo na križ? Koliko su ljudi Turci natakli na kolac? Kolikim su ljudima i djeci u Africi iz osvete odsječene ruke (do you want a short or a long sleeve?) Kolikim su trudnim ženama u ratu nožem iz utrobe izvadili dijete i zašili im u maternicu živu mačku? A da ne pričamo koliko su okrali, opljačkali i uništili državu Hrvatsku njeni najveći rodoljubi. I da li se planeta ugasila?kic wrote:ja imam smisao, ti misliš da je izvrnutost way to go..Oh_Femder wrote:A što ćeš drugo kad nemaš nikakvih argumenata, nego da se nabacuješ fekalijama. To svi majmuni rade ;Pkic wrote:teoretski je moguće i da te tvoj dečko analno impregnira, pa nam javite kad uspijete-Oh_Femder wrote:Pitao si da li muškarac može dojiti. Kao što vidiš, barem teoretski, to je moguće. Di ti tu vidiš lomljenje logike sa svojim afirmacija konsekvensa ili negacijama antecendensa?kic wrote:
u dugoročnosti samo vrijeme pokaže što je zdravo i održivo, a to je ono što je u ljudima utkano.. ako ćemo čekati da m izbaci svojim defektom mlijeko iz bradavice jednom u milijun, gasi planetu.
pa ne treba ti konvencoja da se zastite zene od nasiljakaja wrote:daj rvati ne serite, usrali se ko grlice da će muško biti žensko i obrnuto a i tako vas je pola pedera.
izglasaju u parlamentu dodatne stvari (ako ih ima) koje trebaju da pomognu zenama u slucaju nasilja
2014-04-19
ma to je da jednostavni umovi ko ti nasjednuOh_Femder wrote:Sorry, nisam skužio da ti je to na avataru baletna trupa Lokice Stefanovićprckov wrote:ajde ajde priznajOh_Femder wrote:Ne, nego poznavanje činjenica o tebi. Znaju te dobro moji klokani iz daun ander ;Pprckov wrote:jel ovo iskustvo progovara iz tebeOh_Femder wrote:
Tipični Australac jebe ovcu straga tako da joj zabije noge u svoje čižme Velingtonke, da ne mere pobić ;P
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
vuksadinare wrote:Deboto puno ti meni nesto tu kenjas...branis ove fensice...nejebicarke i slicno...
branim ja i tvoje pravo da zivis u vrijednostima prve polovine 20st. , ne diskriminiram
ima jedna bitna razlika , drugotne traze prava za sebe a ti svoja zelis kao obrazac zivota drugih
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
dakle u cemu to danas zene nisu jednake u drustvu
znal ko
znal ko
2014-04-19
Najmanje se to radi o nasilju nad ženama, jasna stvar...a o nasilju nad zdravim razumom bi se dalo pričati...
darth_vader-
2014-04-17
koja pravadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Deboto puno ti meni nesto tu kenjas...branis ove fensice...nejebicarke i slicno...
branim ja i tvoje pravo da zivis u vrijednostima prve polovine 20st. , ne diskriminiram
ima jedna bitna razlika , drugotne traze prava za sebe a ti svoja zelis kao obrazac zivota drugih
2014-04-19
koja prava muskarci imaju a zene nemajuprckov wrote:koja pravadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Deboto puno ti meni nesto tu kenjas...branis ove fensice...nejebicarke i slicno...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Qui s'excuse, s'accuse...prckov wrote:ma to je da jednostavni umovi ko ti nasjednuOh_Femder wrote:Sorry, nisam skužio da ti je to na avataru baletna trupa Lokice Stefanovićprckov wrote:ajde ajde priznajOh_Femder wrote:Ne, nego poznavanje činjenica o tebi. Znaju te dobro moji klokani iz daun ander ;Pprckov wrote:
jel ovo iskustvo progovara iz tebe
Similar topics
» Prosvjed protiv zabrane pobačaja: Žene u Ohiou odjevene u sluškinje iz popularne serije
» Prosvjed protiv Trumpa u Zagrebu
» Prosvjed u Zagrebu zbog useljavanja romskih obitelji
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» '' SKUP UŽIVO: PROSVJED 'SPLIT GORI' Unatoč snažnom vjetru okupilo se više od tisuću ljudi, među njima i neki oporbeni političari''
» Prosvjed protiv Trumpa u Zagrebu
» Prosvjed u Zagrebu zbog useljavanja romskih obitelji
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» '' SKUP UŽIVO: PROSVJED 'SPLIT GORI' Unatoč snažnom vjetru okupilo se više od tisuću ljudi, među njima i neki oporbeni političari''
Page 4 of 11