UŽIVO Prosvjed u Zagrebu pod nazivom "Sluškinje ustaju"
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: UŽIVO Prosvjed u Zagrebu pod nazivom "Sluškinje ustaju"
jel moguce da tamo piju ovaj supljakdebotoijusto wrote:na prosvjedu je bila i Marija Puh, članica HNS-a i zastupnica HNS u Hrvatskom saboru. Inače, HNS je dio vladajuće koalicije koja još uvijek nije ratificirala Istanbulsku konvenciju. Dakle, HNS-ova zastupnica Marija Puh danas je na Cvjetnom trgu prosvjedovala protiv vlade koju podržava. Odnosno, prosvjedovala je protiv vlade kojoj je i sama pridruženi, koalicijski član. Praktički, HNS je prosvjedovao protiv samog sebe.
HNS se poslanstvom Marije Puh pohvalio i objavom na Facebook stranici.
"Bili smo na prosvjedu za ratifikaciju Istanbulske konvencije", napisali su, uz dodani nasmijani emotikon.
ovo ja zovem licemjerjeOve godine za prosvjed je odabrana simbolika distopijske knjige i popularne serije "Sluškinjina priča" da bi se, kako su istaknuli organizatori, "predočio smjer u koji nas guraju ultrakonzervativne interesne grupe koje već nekoliko godina rade na ukidanju mehanizama zaštite ženskih ljudskih prava".
Odore sluškinja šivale su članice udruge Kamensko, a na prosvjedu su aktivistice pročitale sedam priča žena koje su preživjele nasilje te dijelove Istanbulske konvencije. Čitale su pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić, bivša premijerka Jadranka Kosor, novinarka Maja Sever, tv voditeljica Daniela Trbović, glumica Judita Franković, Sandra Benčić i Gordan Bosanac iz nevladinih udruga.
dobro organizirano
kolko kenjaze u par recenica cudo jedno
sto ne isele
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
zasto bi iselili ? sto se ti ne vratis ? pederi/zene/psi imaju veca prava kod tebe
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa lose I'm, vidis da I'm hoce konzervativci svasta nestodebotoijusto wrote:zasto bi iselili ? sto se ti ne vratis ? pederi/zene/psi imaju veca prava kod tebe
I zene imaju svuda veca prava I to ne samo od mene
a manje odgovornosti
2014-04-19
Crno beli. Jedu govna sa prebijanjem pedera a ubijaju žene i decu ko muve i nikom ništa.prckov wrote:evo stigo I white knight sa kokardomdzango wrote:Zašto?epikur37 wrote:Kmeeek.
Protiv!
cuj zasto, a sta ti mislis zasto
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
da budu kuš kad ona zapovijeda i izvoljeva?prckov wrote:ponavljam jednostavno pitanje
koja to prava muskarci imaju a zene nemaju
ajd debo odtrolaj nesto jebo ga ti
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Prckoff izgleda da mora biti kush,kad mu zena divani...pun je gorcine..ja mu savjetujem caj od nane,ali je on tvrdoglav,pa netje..Noor wrote:da budu kuš kad ona zapovijeda i izvoljeva?prckov wrote:ponavljam jednostavno pitanje
Guest- Guest
prckov je jedan od rijetkih realnih ovdje, to što ti misliš da je gorčina, to je samo zdrav razum.pismejker wrote:Prckoff izgleda da mora biti kush,kad mu zena divani...pun je gorcine..ja mu savjetujem caj od nane,ali je on tvrdoglav,pa netje..Noor wrote:da budu kuš kad ona zapovijeda i izvoljeva?prckov wrote:ponavljam jednostavno pitanje
btw, jesu one babe gotove ili taj preserans još traje?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
sto znaci realno??objektivnost ovisi i o uglu gledanja,jel,situaciji,poziciji,svasta nesto...no nebitno..Noor wrote:prckov je jedan od rijetkih realnih ovdje, to što ti misliš da je gorčina, to je samo zdrav razum.pismejker wrote:Prckoff izgleda da mora biti kush,kad mu zena divani...pun je gorcine..ja mu savjetujem caj od nane,ali je on tvrdoglav,pa netje..Noor wrote:da budu kuš kad ona zapovijeda i izvoljeva?prckov wrote:ponavljam jednostavno pitanje
btw, jesu one babe gotove ili taj preserans još traje?
koje babe?
Guest- Guest
sta nejebica radi od ljudi , tctctc
aha,dzango wrote:Crno beli. Jedu govna sa prebijanjem pedera a ubijaju žene i decu ko muve i nikom ništa.prckov wrote:evo stigo I white knight sa kokardomdzango wrote:Zašto?epikur37 wrote:Kmeeek.
Protiv!
cuj zasto, a sta ti mislis zasto
pa jestel vi debili pa neznate rijesit sistem koji to ne kaznjava,
ili vam to odgovara jer ste naprosto genocidni pa u nedostatku drugih zrtava tamanite svoje zene I pedere?
Niste vi krivi jer vi ste budale pa ne znate uredit pravni sistem .. jel to, a?
Heljp EU, mi smo debili..heljp rasha..heljp chajna!
no dobro, damama ces se sigurno dopast, ne beri brigu
2014-04-19
ma jasno, al cemo se pravit da nije tako jer smo mufkarcineNoor wrote:da budu kuš kad ona zapovijeda i izvoljeva?prckov wrote:ponavljam jednostavno pitanje
zanimljiv podatak je da 80% trosenja na zapadu cine zene,
e sad zamisli roba koji trosi gazdi 80% zarade
kako bi se ovo moglo uklopit u generalnu potlacenost zena ne znam, mozda zna koja druga mufkarcina ovdje
2014-04-19
poče sun gljedati otu seriju, handmaids tale, ali, ni mi se uvatila.
prcko, zoč su se ove obukle ko u seriji?
2014-04-16
pa zato sto su potlacene sluskinjeaben wrote:poče sun gljedati otu seriju, handmaids tale, ali, ni mi se uvatila.
pritisno ih patrijarhat grdo
2014-04-19
Sluškinje su sluškinje, šic!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Kmeeek.
Protiv!
nije namijenjeno tebi , musko si , spolno
karakterno...nadopuni sam
Aha ovo je tema za vas žene.
Okej, kidam dalje :)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tako priča pravi ljevičar demokrat i borac za ljudska prava, ni svi diktatori i banditi ovoga svijeta te se nebi postidjeliGnječ wrote:epikur37 wrote:debotoijusto wrote:epikur37 wrote:debotoijusto wrote:
nije namijenjeno tebi , musko si , spolno
karakterno...nadopuni sam
Aha ovo je tema za vas žene.
Okej, kidam dalje :)
drz se progresivne srednje bosne i usore , netko mora brinuti o tom
To svakako, ali bacih svoj doprinos na temi da jasno napišem da sam protiv rodne ideologije u našem zakonodavstvu.
Nadam se da će U ime obitelji pokrenuti kampanju, ako treba opet referendum.
nadam se da će markićku neko zaklat ili joj u facu bacit kiselinu, lužinu...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
debo i ostali leftardi imaju odgovor; puj pič bip ti mat bip fašistička i nacistička i šovinistička i ksenofobna i sve ostale pič bip materine!kic wrote:
što su to stereotipne rodne uloge?
da li otac treba se ponašati kao majka svom djetetu? može li otac dojiti svoje dijete npr?
pitam samo..
Ako ti to nije dosta samo reci i naći će se još desetak uvreda za takvo nehumano šovinističko fašističko nacionalističko anticivilizacijsko...zdravorazumsko pitanje
Šandor Winnetou-
2017-12-31
deboto...cudo od lika..podrzava sve devijacije ljudske...tre wrote:debo i ostali leftardi imaju odgovor; puj pič bip ti mat bip fašistička i nacistička i šovinistička i ksenofobna i sve ostale pič bip materine!kic wrote:
što su to stereotipne rodne uloge?
da li otac treba se ponašati kao majka svom djetetu? može li otac dojiti svoje dijete npr?
pitam samo..
Ako ti to nije dosta samo reci i naći će se još desetak uvreda za takvo nehumano šovinističko fašističko nacionalističko anticivilizacijsko...zdravorazumsko pitanje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...izgubio sam tek duze vrijeme kad sam citao price prije par godina na portalu lupiga nekoliko domacih lejzbi a koje su clanice udruge contra kako su se neke od njih mazale po tijelu govnima od ljubavnica i kako je to bila inspiracija..odanost ljubavi a i na neki nacin seksi..i onda deboto i debotici govore za njih da su 'normalne' osobe..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Daklem, debela vecina ako ne i svi forumasi , blage veze nemaju o cemu se radi u Istambulskoj deklaraciji ali pljuju, sta je gore iako ne mrze, bi bacali kiselinu u lice i radili slicne manifestacije tolerancije i , opcenito ljubavi i brige za bliznje. Bilo kako bilo , sto mene zanima je pristup stvari ili problemu. Zanima me pristup gdje u jednom danu, istom satu cak, pljujes jednu kategoriju uhljeba a salvis drugu. Prva grupa je na zalost zrtvovala nesto a druga je zrtvovala samo svoje slobodno vrijeme , kojeg bi imali i previse da nema novca rvatskih kmetova. Gdje je zajeb. Osobne prirode? Ovo vise nije lijevo desno vec bolesno . Jebi ga, kako god okrenes dobro je vama jos uvijek, jako dobro cak, iako kila mozga klizi ispod dvije bosanske marke i par pföeninga, muhahahahahahahahahahahahhahaaaa
2014-04-14
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Prosvjed protiv zabrane pobačaja: Žene u Ohiou odjevene u sluškinje iz popularne serije
» Prosvjed protiv Trumpa u Zagrebu
» Prosvjed u Zagrebu zbog useljavanja romskih obitelji
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» '' SKUP UŽIVO: PROSVJED 'SPLIT GORI' Unatoč snažnom vjetru okupilo se više od tisuću ljudi, među njima i neki oporbeni političari''
» Prosvjed protiv Trumpa u Zagrebu
» Prosvjed u Zagrebu zbog useljavanja romskih obitelji
» U Zagrebu prosvjed protiv mjera i Stožera, bilo više tisuća ljudi
» '' SKUP UŽIVO: PROSVJED 'SPLIT GORI' Unatoč snažnom vjetru okupilo se više od tisuću ljudi, među njima i neki oporbeni političari''
Page 7 of 11