Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
Serbia Strong wrote:Dybala wrote:Braćala jel ti Paulinho što u rodu ?
Ne, što pitaš? Tebi jeste?
Podsjeća me na tvoju cigansku rodbinu .
Guest- Guest
muckodjubre wrote:messi daje,bale daje...
Podseća te na svoju p te sramota? Nije ti dovoljno što si doktor romske nacionalnosti-to je za tvoj narod mnogo veliko dostignuće...
Guest- Guest
Klasični braćala samo ponavlja kao papagaj .Serbia Strong wrote:Podseća te na svoju p te sramota? Nije ti dovoljno što si doktor romske nacionalnosti-to je za tvoj narod mnogo veliko dostignuće...
Osim toga pola poruke se ne može razumijeti .
Guest- Guest
Tvoje poentiranje može biti smješno samo tebi isprdku sns-aSerbia Strong wrote:Pa znam, ipak ti je romski maternji jezik...
Guest- Guest
I mene da tako neko kara, sigurno mi ne bi bilo smešno...
Guest- Guest
Own little world ...Serbia Strong wrote:I mene da tako neko kara, sigurno mi ne bi bilo smešno...
Guest- Guest
Jel to onaj što je pobjegao vanka glumeći ozljedu kad je vidija što lionel radi ?Serbia Strong wrote:No SIN, no fun...
Guest- Guest
Ima san savršen dan danas...
Nisan gleda nikakav balun i ne zanima me...
A sad iden lec...
<3
Nisan gleda nikakav balun i ne zanima me...
A sad iden lec...
<3
Guest- Guest
U BURNOM El Clasicu Barcelona i Real su odigrali 2:2. Nakon utakmice nogometaši madridskog kluba žalili su se na suđenje, smatraju da su žestoko oštećeni.
Barcelona je do drugog pogotka stigla nakon očitog prekršaja Luisa Suareza na Raphaelu Varaneu, a kasnije je kod 2:2 sudac propustio dosuditi jedanaesterac na Marcelu.
Međutim, suđenjem nije bio zadovoljan ni najbolji Barcelonin igrač Lionel Messi. Kamere su ga ulovile kako sucu izlazeći na poluvremenu govori: "Zasrao si, zasrao si, zasrao si! Poklanjaš im stvari! Uvijek isto radiš, a mi smo prvaci!".
Messijev komentar odnosio se na crveni karton Sergiju Robertu u završnici prvog poluvremena. U drugom poluvremenu nakon Messijevog napada na suca Barcelona je imala puno bolje suđenje.
"Ako je to doista rekao, morao je dobiti crveni karton. Imao je žuti karton i bez obzira na to što je u pitanju Messi, morao je dobiti crveni karton", smatra AS-ov sudački ekspert Ituralde Gonzalez.
Embed from Getty Images
Messijev ispad prokomentirao je i Realov kapetan Sergio Ramos.
"Bio sam tu i znam koliki je pritisak Messi vršio na suca. Ne želim ponavljati njegove riječi upućene sucu..."
Barcelona je do drugog pogotka stigla nakon očitog prekršaja Luisa Suareza na Raphaelu Varaneu, a kasnije je kod 2:2 sudac propustio dosuditi jedanaesterac na Marcelu.
Međutim, suđenjem nije bio zadovoljan ni najbolji Barcelonin igrač Lionel Messi. Kamere su ga ulovile kako sucu izlazeći na poluvremenu govori: "Zasrao si, zasrao si, zasrao si! Poklanjaš im stvari! Uvijek isto radiš, a mi smo prvaci!".
Messijev komentar odnosio se na crveni karton Sergiju Robertu u završnici prvog poluvremena. U drugom poluvremenu nakon Messijevog napada na suca Barcelona je imala puno bolje suđenje.
"Ako je to doista rekao, morao je dobiti crveni karton. Imao je žuti karton i bez obzira na to što je u pitanju Messi, morao je dobiti crveni karton", smatra AS-ov sudački ekspert Ituralde Gonzalez.
Embed from Getty Images
Messijev ispad prokomentirao je i Realov kapetan Sergio Ramos.
"Bio sam tu i znam koliki je pritisak Messi vršio na suca. Ne želim ponavljati njegove riječi upućene sucu..."
Guest- Guest
izgleda da moramo jednom ramosu, najvećem svjetskom ciganu, vjerovati na riječ.. nebitno da su on i marcelo trebali biti isključeni..
ako je robertu pokazan crveni karton onda je trebalo biti još najmanje 3 na ovoj utakmici..
ako je robertu pokazan crveni karton onda je trebalo biti još najmanje 3 na ovoj utakmici..
End- Posts : 21177
2015-08-25
"Messi pressured the referee and may have influenced the outcome of the match."
eh ciganu srpski nikad od tebe čovjeka vidiš kako si glup
eh ciganu srpski nikad od tebe čovjeka vidiš kako si glup
2015-08-25
Marcelo: "I think Roberto's red card was too much and harsh. I didn't feel like he touched my face."
2015-08-25
da čujem šiptaru glupi šta imaš dalje da te satrem kako si glup
2015-08-25
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50