ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Primera División (za enda i MODRIĆA)

Page 15 of 50 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50  Next

Go down

Primera División (za enda i MODRIĆA) - Page 15 Empty Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)

Post by bafalo 28/2/2018, 18:00

gasi ligu

bafalo

2015-08-08

Back to top Go down

Primera División (za enda i MODRIĆA) - Page 15 Empty Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)

Post by Guest 28/2/2018, 18:24

Nova Bayernova zvijezda Joshua Kimmich u ekskluzivnom je intervjuu za Goal otkrio da gleda sapunicu, usporedio je Bundesligu s ostalim ligama, otkrio kako je zbog Boatenga izgubio broj, a na pitanje Real ili Barcelona, rekao je:

"Real je veći klub, iako je prema stilu igre meni Barcelona bliskija."

ende tvoje misljenje o kimmichu i njegovoj obitelji?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 28/2/2018, 19:16

nezahvalni klošar, znači malo više respekta prema klubu čija te legenda napravila igračem i još k tome preselila na bekovsku poziciju.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 28/2/2018, 19:23

Ko je Kimmich?
Nebitan igrač...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/2/2018, 19:27

Hahahhaha, gledaj ,,milanostu” kako kmeči... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 28/2/2018, 19:39

loreal samo za kanea daje 200 milijuna?
još malo pa će se vidjeti kakvo savršenstvo od transfera je guardiola odradio za city
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 28/2/2018, 19:41

Браћала wrote:Hahahhaha, gledaj ,,milanostu” kako kmeči... Basketball
Milanostu?
:D
Samo san realan...
Ko je Kimmich?
Mogu tako i Ohandzu pitat za mišljenje...
Ili nekog propaliteta iz Partizana...
100 ljudi 100 ćudi...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/2/2018, 20:15

Kimmich je prvotimac čmayerna, kluba koji je veći od sportskog udruženja roma iz prljave, smrdljive luke na mediteranu... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/2/2018, 20:20

Po čemu veći?
I jedni i drugi imaju po pet naslova prvaka Europe...
Znaci, čisto egal...
Al istina je da su oba kluba veći od malog Junajtida...
Basketball

Al ko je Kimmich?
Ka da pitaju Semeda, Walkera ili nekog sličnog za stav...
Koga boli kurac znate no name igrače?
To je bila poanta...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 28/2/2018, 20:35

real ima 12,znači da je mali sve dobro rekao...real je veći,tj.real je najveći europski klub,ali mu više odgovara barcina igra...sve je rekao dobro

Primera División (za enda i MODRIĆA) - Page 15 6b8efe2f85c2b63406b2Primera División (za enda i MODRIĆA) - Page 15 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Primera División (za enda i MODRIĆA) - Page 15 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 28/2/2018, 20:42

Juventus real bayern sveto trojstvo
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 28/2/2018, 20:45

npr.milan je u top 3 kluba svih vremena bez obzira što sad nije ni sjena nekadašnjega milana,sada je osrednji talijanski klub u rangu atalante i sampdorije iako je potrošio brdo love na pojačanja...

Primera División (za enda i MODRIĆA) - Page 15 6b8efe2f85c2b63406b2Primera División (za enda i MODRIĆA) - Page 15 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Primera División (za enda i MODRIĆA) - Page 15 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 28/2/2018, 21:07

AC Milan je najveci klub na svitu...
Ako ne gledamo Hajduka...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/2/2018, 21:12

muckodjubre wrote:npr.milan je u top 3 kluba svih vremena bez obzira što sad nije ni sjena nekadašnjega milana,sada je osrednji talijanski klub u rangu atalante i sampdorije iako je potrošio brdo love na pojačanja...
Pa zato jer uspjeh ne dolazi priko noći. Ako Milan ima love i ako bude ima u budućnosti (ne znam što je s tim kinezima, ispada da nemaju baš love i da su pred bankrotom) onda triba napraviti neki dugoročniji plan jer ne možeš sad uložiti xy milijuna eura i reći eto sad ćemo biti prvaci, uzeti LP i ne znam što već ne. Doveja je Milan neke dobre igrače, ali sve je u globalu momčad sastavljena u zadnji tren i ne znam tko je to očekivao da će već prve sezone vratiti se tamo di žele.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/2/2018, 21:17

ampere, kako bi rangirao milanova pojacanja od 1 do 5
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/2/2018, 21:18

muckodjubre wrote:npr.milan je u top 3 kluba svih vremena bez obzira što sad nije ni sjena nekadašnjega milana,sada je osrednji talijanski klub u rangu atalante i sampdorije iako je potrošio brdo love na pojačanja...
milan nije bolji od bayerna

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/2/2018, 21:19

1. AC Milan
2. Real Madrid
3. Barcelona
4. Bayern 
5. Liverpool
6. Ajax
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 28/2/2018, 21:23

pitanja za operwa:

1.rangiraj top5 euro klubova svih vremena?

2.top 5 igrača u europi koji sad igraju?

3.kakav si kad se zaljubiš?

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 28/2/2018, 21:44

operw wrote:ampere, kako bi rangirao milanova pojacanja od 1 do 5
3, Kalinić popravlja dosta ukupnu ocjenu, inače bi bez njega bilo -2.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/2/2018, 21:52

Kalinić je toliko marginalno pojačanje i marginalan igrač za i ovako raspalog milančeta... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/2/2018, 21:54

muckodjubre wrote:pitanja za operwa:

1.rangiraj top5 euro klubova svih vremena?

2.top 5 igrača u europi koji sad igraju?

3.kakav si kad se zaljubiš?

1. real madrid
2. Juventus
3. barcelona
4. milan
5. bayern

Iffhs matematicki i po trofejima najobjektivnija lista

2. gledajuci zadnje 3 godine uspijehe u nacionalnoj ligi i europi izdvajaju se Juventus i real kao najbolji klubovi, s najboljim igracima
1. buffon
2. c.ronaldo
3. chiellini
4. mandzukic
5. modric

3. zaljubljen
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 50 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics