HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
Još malo, pa nestalo...RayMabus wrote:Pa ne da IzetbegovićSora wrote:Treba Hrvatima dati KANAL
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
HRT će imati dopisništvo i tv ogranak u BiH bez obzira više na to oće neće ovi dat kanal na hrvatskom jeziku na koji Hrvati imaju pravo
Jednostavno Hrvatska ulazi u BiH jer je skužila da ovi tamo svašta pričaju a Hrvatska nema kanal preko kojeg bi prenila točnu vijest
Uostalom i EU vidi neke stvari pa oće pošto nezna jezik da ovako bude prisutna
Jednostavno Hrvatska ulazi u BiH jer je skužila da ovi tamo svašta pričaju a Hrvatska nema kanal preko kojeg bi prenila točnu vijest
Uostalom i EU vidi neke stvari pa oće pošto nezna jezik da ovako bude prisutna
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
HRT će imati kanal u BiH bez obzira na Hrvate tamo tj njihovo pravo da imaju svoju tv u Federaciji
.
Nemože meni Izetbegović pričat da ja njemu ne dajem plovni put i onda ja shvatim da on to priča i po Sarajevu a da ja nemam nikakvo sredstvo informacije da ljudima tamo pobliže približim tematiku i šta bi se moglo i zašto se nešto iz tehničkih razloga nemože u praksi napraviti
Zato i jedino iz tog razloga HRT tamo ostaje bez obzira na kanal na hrvatskom jeziku sutra i da bude, onda će imat dva kanala
.
Nemože meni Izetbegović pričat da ja njemu ne dajem plovni put i onda ja shvatim da on to priča i po Sarajevu a da ja nemam nikakvo sredstvo informacije da ljudima tamo pobliže približim tematiku i šta bi se moglo i zašto se nešto iz tehničkih razloga nemože u praksi napraviti
Zato i jedino iz tog razloga HRT tamo ostaje bez obzira na kanal na hrvatskom jeziku sutra i da bude, onda će imat dva kanala
2014-04-11
Iz istog razloga će imati radi Srba u BiH tj nemože meni Dodik pričat njima nešto a da ja nemam kanal da predočin svoj pogled na tu stvar
HRT ostaje tamo nevezano za hrvatsko pitanje tv kanala na hrvatskom jeziku
HRT ostaje tamo nevezano za hrvatsko pitanje tv kanala na hrvatskom jeziku
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komšić: Kada pobijedim, ukinut ću Ured člana Predsjedništva koji je Čović otvorio u Mostaru
» Brisel je otvorio oči
» Putko otvorio krimski most
» Dačić otvorio dušu
» ministar svečano otvorio - šalter
» Brisel je otvorio oči
» Putko otvorio krimski most
» Dačić otvorio dušu
» ministar svečano otvorio - šalter
Page 2 of 2