Ukida se 72 autobusne linije samo u Osječko-baranjskoj županiji
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ukida se 72 autobusne linije samo u Osječko-baranjskoj županiji
RayMabus wrote:Problem je šta ste vi glupiasilovski wrote:Problem je što je to praktično pola države plus Lika, Kordun, Banijaepikur37 wrote:Slavonija.....Zid i krokodili. Zbogom.
Napravi zgradu ovako kako san ti reka, do trideset kvadrata, ima sve unutra, četristo kuna podstanarstvo i dobit ćeš radnu snagu
Moj sljedeći pothvat će biti jeftina zgrada s malim jedinicama za sezonske radnike, negdje an periferiji Zadra :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma baš, kada ti Zagreb postavi Glavaša i Šeksa za upravitelja, a još imaš rat dobiješ ovako što, pa njih dvojca i dan danas harače i uništavaju, da ne govorim da je strategija pojloprivrede i razvoja nepsotojećaepikur37 wrote:asilovski wrote:Problem je što je to praktično pola države plus Lika, Kordun, Banijaepikur37 wrote:Slavonija.....Zid i krokodili. Zbogom.
Kaj god, puno ste se zaležali tolika zemlja...vi slavonci slaba pašta :)
Zoid, krokodili.
Kermit-
2014-04-17
Vi u Slavoniji drkate kurac i čekate da vam netko nešto napravi
Jel imaš Osijek i Đakovo, imaš pravac, imaš deset postaja tj sela na tom pravcu
Eto ti zgrada sa šezdeset garsonjera do trideset kvadrata, četristo kuna podstanarstvo
Napravi ih na svakoj postaji paš vidit prometa na toj liniji
Jel imaš Osijek i Đakovo, imaš pravac, imaš deset postaja tj sela na tom pravcu
Eto ti zgrada sa šezdeset garsonjera do trideset kvadrata, četristo kuna podstanarstvo
Napravi ih na svakoj postaji paš vidit prometa na toj liniji
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:Slavonija.....Zid i krokodili. Zbogom.
Slavonci su drugačiji od nas Hrvata. To su dva svijeta. Ne mogu oni nikako živjeti zajedno s nama u istoj državi.
crvenkasti-
2014-04-17
asilovski wrote:Ma baš, kada ti Zagreb postavi Glavaša i Šeksa za upravitelja, a još imaš rat dobiješ ovako što, pa njih dvojca i dan danas harače i uništavaju, da ne govorim da je strategija pojloprivrede i razvoja nepsotojećaepikur37 wrote:asilovski wrote:Problem je što je to praktično pola države plus Lika, Kordun, Banijaepikur37 wrote:Slavonija.....Zid i krokodili. Zbogom.
Zoid, krokodili.
Da šta vrijedite sami bi riješili svoju situaciju vako u blato.
2015-08-06
Mi svi provincijalci, a samo vi građani i Hrvati.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Slavonija.....Zid i krokodili. Zbogom.
Slavonci su drugačiji od nas Hrvata. To su dva svijeta. Ne mogu oni nikako živjeti zajedno s nama u istoj državi.
Klečat na kukuruzu
2014-04-12
Ti to mene zajebavaš? Situaciju? Ti si iz jebene bosne pobjegao u Zadar mi nismo nigdje pobjegli nego obranili svoj grad i da nije došlo tvojih iz bosne možda bi nama i bilo dobroepikur37 wrote:asilovski wrote:Ma baš, kada ti Zagreb postavi Glavaša i Šeksa za upravitelja, a još imaš rat dobiješ ovako što, pa njih dvojca i dan danas harače i uništavaju, da ne govorim da je strategija pojloprivrede i razvoja nepsotojećaepikur37 wrote:asilovski wrote:Problem je što je to praktično pola države plus Lika, Kordun, Banijaepikur37 wrote:Slavonija.....Zid i krokodili. Zbogom.
Zoid, krokodili.
Kermit-
2014-04-17
Asila nemoš ti imat autobuse za svako selo, ako je to Osijek Beli Manastir nema krivudanja brajo samo pravac, napravi na svakoj postaji ovako zgradu sa garsonjerama, četristo kuna
Tko hoće hoće tko neće neka se misli kako će do postaje
Tko hoće hoće tko neće neka se misli kako će do postaje
2014-04-11
i padom s hranidbenog lanca ;)
asilovski wrote:Ti to mene zajebavaš? Situaciju? Ti si iz jebene bosne pobjegao u Zadar mi nismo nigdje pobjegli nego obranili svoj grad i da nije došlo tvojih iz bosne možda bi nama i bilo dobroepikur37 wrote:asilovski wrote:Ma baš, kada ti Zagreb postavi Glavaša i Šeksa za upravitelja, a još imaš rat dobiješ ovako što, pa njih dvojca i dan danas harače i uništavaju, da ne govorim da je strategija pojloprivrede i razvoja nepsotojećaepikur37 wrote:asilovski wrote:
Problem je što je to praktično pola države plus Lika, Kordun, Banija
Zoid, krokodili.
Aj sad kmeči, bosanci ti krivi.
Šic, more....suoči se s vlastitim blatom i padom u hranidbenom lancu.
Nitko ti nije kriv doli nesposobnost, a poduzetnim bosancima moš pljunut pod prozor, odjeb slavonče ;)
2015-08-06
I ako treba poslat ćemo ti autobus, jebo te autobus :D
2015-08-06
zasto?! imate drugacije propise ili isti vaze na nivou RH?asilovski wrote:Ma skembala bi ih da to rade po slavonijiNoor wrote:tu kod mene ima dva takva...jedan taksira kombijem po gradu i užoj okolici (cijena je 4kn...slovima - četiri kune), a drugi rano zorom skuplja po selima žene koje prodaju na dolcu, sir, vrhnje, jaja, perad, povrće i to...asilovski wrote:heheh e moja Nurka tako to ide u normalnoj državi, kod nas ...Noor wrote:naravno da smiješ, registriraš firmu za prijevoz putnika i sve što treba od dokumentacije, nabaviš vozni park i voziPinochet wrote:
prvo pitanje je da li smiješ poslovati u takvom obliku posla. nije RH neki "neoliberalni kapitalizam", trebaš dozvole regulacije, pitanje je li da li zakon ti dozvoljava takve stvari.
ako i dozvoljava, hrpa dozvola i papira, i podmićivanja svakog uhljeba
a kada kreneš, očekuješ od HDZove konkurencije i takstia da ti buše gume i pale auta
sve legalno valjda, to rade već godinama...da nije već bi ih murja i carina skembale.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Dobro, tamo su namjerili ove imigrante naselit, kad sam ja to pisala.
2014-04-12
Od najbogatije regije do propasti u 20 godina to samo Hadze i Bosanci mogu napraviticrvenkasti wrote:epikur37 wrote:Slavonija.....Zid i krokodili. Zbogom.
Kermit-
2014-04-17
Daj ne blebeci, nista nije na crno...na vozilima im pise firma i sve..ovaj ima i taxi na krovu.Pinochet wrote:za dobiti taksi licencu trebaš proći najbrutalnija podmićivanja i veze.
znam taksiste i znam kako ide. samo "odabrana ekipa su takstisti".
a taj što skuplja žene na crno ujutro, uvati li ga inspekcija par desetaka tisuća kuna mu negine.
asilovski wrote:Od najbogatije regije do propasti u 20 godina to samo Hadze i Bosanci mogu napraviticrvenkasti wrote:epikur37 wrote:Slavonija.....Zid i krokodili. Zbogom.
hehe, kmeeeeek :D
U glavnom umjesto sirijaca bolje nam je unutarnacionbalnom raspodjelom slavonce uzeti kao jeftinu radnu snagu...;)
2015-08-06
Čekaj ti si doslovce utekao iz Bosne i govoriš da svatko mora riješiti situaciju heheheepikur37 wrote:asilovski wrote:Ti to mene zajebavaš? Situaciju? Ti si iz jebene bosne pobjegao u Zadar mi nismo nigdje pobjegli nego obranili svoj grad i da nije došlo tvojih iz bosne možda bi nama i bilo dobroepikur37 wrote:asilovski wrote:Ma baš, kada ti Zagreb postavi Glavaša i Šeksa za upravitelja, a još imaš rat dobiješ ovako što, pa njih dvojca i dan danas harače i uništavaju, da ne govorim da je strategija pojloprivrede i razvoja nepsotojećaepikur37 wrote:
Zoid, krokodili.
Nitko ti nije kriv doli nesposobnost, a poduzetnim bosancima moš pljunut pod prozor, odjeb slavonče ;)
Kermit-
2014-04-17
Nemože autobus krivudat i vozit u svaku varošicu, ako je to Osijek Vukovar onda fino pravac a svi ostali neka se jebu, tu gdje su postaje radiš zgrade sa garsonjerama, četristo kuna podstanarstvo mjesečno
2014-04-11
asilovski wrote:Čekaj ti si doslovce utekao iz Bosne i govoriš da svatko mora riješiti situaciju heheheepikur37 wrote:asilovski wrote:Ti to mene zajebavaš? Situaciju? Ti si iz jebene bosne pobjegao u Zadar mi nismo nigdje pobjegli nego obranili svoj grad i da nije došlo tvojih iz bosne možda bi nama i bilo dobroepikur37 wrote:asilovski wrote:
Ma baš, kada ti Zagreb postavi Glavaša i Šeksa za upravitelja, a još imaš rat dobiješ ovako što, pa njih dvojca i dan danas harače i uništavaju, da ne govorim da je strategija pojloprivrede i razvoja nepsotojeća
Utekao ne, otišao da. I riješio da.
Da si imao sreće, došao bih ti u susjedstvo i oplemenio kvart...:)
Al fora mi je gledati kako propadate i još kmečite na bosance...dostojno prezira...koji sam ti i isporučio i koji si zaslužio.
Da se razumijemo ti i takvi a ne svi ;)
2015-08-06
Kod nas su kontrole u svim segmentima rigorozne tako čega nema nigdje po državi to mi je sam inspektor rekaoNoor wrote:zasto?! imate drugacije propise ili isti vaze na nivou RH?asilovski wrote:Ma skembala bi ih da to rade po slavonijiNoor wrote:tu kod mene ima dva takva...jedan taksira kombijem po gradu i užoj okolici (cijena je 4kn...slovima - četiri kune), a drugi rano zorom skuplja po selima žene koje prodaju na dolcu, sir, vrhnje, jaja, perad, povrće i to...asilovski wrote:heheh e moja Nurka tako to ide u normalnoj državi, kod nas ...Noor wrote:
naravno da smiješ, registriraš firmu za prijevoz putnika i sve što treba od dokumentacije, nabaviš vozni park i vozi
sve legalno valjda, to rade već godinama...da nije već bi ih murja i carina skembale.
Kermit-
2014-04-17
Eo imam par slavonaca fizikalaca na baušteli, ok dečki, skromni.
2015-08-06
Rješio tako što si pobjegao i prodao kuću ajde, vala si ga rješio situacijuepikur37 wrote:asilovski wrote:Čekaj ti si doslovce utekao iz Bosne i govoriš da svatko mora riješiti situaciju heheheepikur37 wrote:asilovski wrote:Ti to mene zajebavaš? Situaciju? Ti si iz jebene bosne pobjegao u Zadar mi nismo nigdje pobjegli nego obranili svoj grad i da nije došlo tvojih iz bosne možda bi nama i bilo dobroepikur37 wrote:
Utekao ne, otišao da. I riješio da.
Da si imao sreće, došao bih ti u susjedstvo i oplemenio kvart...:)
Al fora mi je gledati kako propadate i još kmečite na bosance...dostojno prezira...koji sam ti i isporučio i koji si zaslužio.
Da se razumijemo ti i takvi a ne svi ;)
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» SDP nije skupio dovoljno potpisa za župana u Osječko baranjskoj županiji
» Ostojić : U SD županiji možemo i u suradnju s Mostom samo da maknemo HDZ
» Padaju cijene privatnog smještaja? Samo u Dalmaciji prijavljeno novih 10 tisuća postelja, najviše u Zadarskoj županiji
» MUP je raspisao natječaj za posao, pobijedila je kći šefa osječko-baranjske policije. Inače dizajnerica
» Yildirim: Tursku ne zanimaju evropske 'crvene linije'
» Ostojić : U SD županiji možemo i u suradnju s Mostom samo da maknemo HDZ
» Padaju cijene privatnog smještaja? Samo u Dalmaciji prijavljeno novih 10 tisuća postelja, najviše u Zadarskoj županiji
» MUP je raspisao natječaj za posao, pobijedila je kći šefa osječko-baranjske policije. Inače dizajnerica
» Yildirim: Tursku ne zanimaju evropske 'crvene linije'
Page 3 of 5