ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U majku mu Vucicu ne idi u Zagreb ce da te kolju

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

U majku mu Vucicu ne idi u Zagreb ce da te kolju - Page 2 Empty Re: U majku mu Vucicu ne idi u Zagreb ce da te kolju

Post by Guest 9/2/2018, 11:16

kaja wrote:
slidingdoorsoperator wrote:
kaja wrote:
Ti traži odstetu i glavinjaj po 90 ima a ja cu ipak o budućnosti

Glavinjanje po prošlosti kako ga ti opisuješ je kod nas vrlo važno političko pa čak i čisto moralno pitanje, razumio to netko ili ne.
Neuspjeh u tom smislu ne donosi neke političke gubitke, jer malo tko očekuje da bi napori za ishodovanjem povoljnijeg riješenja oko pitanja granica, srpske odštete prisilno zatočenima po konc logorima u Srbiji, brisanje univerzalne odgovornosti na području cijele bivše države iz zakonodavstva Srbije ili čak ratna odšteta mogli uroditi plodom.
No, makar i minimalni uspjeh u tom smislu bi mogao ishoditi enormnim povećanjem političke popularnosti onoga tko bi ga uspio ishoditi, a to u političkim prilikama u Hrvatskoj kakve jesu i sa ovako izjednačenim odnosom snaga u Saboru kakvi postoje, može značiti jako puno.
Dakle, svakako se isplati pokušati.
aha, politički poeni..e pa baš zato im jebem sve po spisku
znači glavinjanje po prošlosti da mogu  krasti još 4 godine..

Pa ne kažem ti badava da se isplati pokušati.

Guest
Guest

Back to top Go down

U majku mu Vucicu ne idi u Zagreb ce da te kolju - Page 2 Empty Re: U majku mu Vucicu ne idi u Zagreb ce da te kolju

Post by marcellus 9/2/2018, 11:39

dzango wrote:
slidingdoorsoperator wrote:
dzango wrote:
Ja bi da ga ipak prikoljete.

Pa da mi radimo vaš prljavi posao? To malo morgen, što bi rekao Slobodan Milošević.
Šaljite vi posle Plenkija ili Mesića i nemojte da serete mnogo.
neloša ideja

2014-04-16

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics