U majku mu Vucicu ne idi u Zagreb ce da te kolju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U majku mu Vucicu ne idi u Zagreb ce da te kolju
kaja wrote:aha, politički poeni..e pa baš zato im jebem sve po spiskuslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
Ti traži odstetu i glavinjaj po 90 ima a ja cu ipak o budućnosti
Glavinjanje po prošlosti kako ga ti opisuješ je kod nas vrlo važno političko pa čak i čisto moralno pitanje, razumio to netko ili ne.
Neuspjeh u tom smislu ne donosi neke političke gubitke, jer malo tko očekuje da bi napori za ishodovanjem povoljnijeg riješenja oko pitanja granica, srpske odštete prisilno zatočenima po konc logorima u Srbiji, brisanje univerzalne odgovornosti na području cijele bivše države iz zakonodavstva Srbije ili čak ratna odšteta mogli uroditi plodom.
No, makar i minimalni uspjeh u tom smislu bi mogao ishoditi enormnim povećanjem političke popularnosti onoga tko bi ga uspio ishoditi, a to u političkim prilikama u Hrvatskoj kakve jesu i sa ovako izjednačenim odnosom snaga u Saboru kakvi postoje, može značiti jako puno.
Dakle, svakako se isplati pokušati.
znači glavinjanje po prošlosti da mogu krasti još 4 godine..
Pa ne kažem ti badava da se isplati pokušati.
Guest- Guest
Re: U majku mu Vucicu ne idi u Zagreb ce da te kolju
neloša idejadzango wrote:Šaljite vi posle Plenkija ili Mesića i nemojte da serete mnogo.slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:
Ja bi da ga ipak prikoljete.
Pa da mi radimo vaš prljavi posao? To malo morgen, što bi rekao Slobodan Milošević.
Similar topics
» Putin jebe majku Vučiću
» Najlakše je psovati majku Vučiću, ali tako ne činite dobro za svoju zemlju!
» Danske ustase kolju Srbe
» Đihadisti kolju po Njemačkoj
» Imigranti kolju po Srbiji
» Najlakše je psovati majku Vučiću, ali tako ne činite dobro za svoju zemlju!
» Danske ustase kolju Srbe
» Đihadisti kolju po Njemačkoj
» Imigranti kolju po Srbiji
Page 2 of 2