PRESTANITE PALAMUDITI
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
PRESTANITE PALAMUDITI
Prestanite palamudit i počnite raditi! Ili se jednostavno nosite
Priznanje problema prvi je korak u rješavanju problema – a vi još puzite, nesposobni napraviti niti prvi korak.
Stoga govor koji ignorira probleme građani mogu shvatiti jedino kao uvredu. A tako su ga i shvatili
Radili smo apsolutno sve da vas trgnemo iz vašeg uhljebničkog sna o Hrvatskoj, ali ništa nije dalo rezultat.
Bacali smo vam istinu u oči, ali ste se pravili slijepi, gluhi i nijemi. Bili smo pristojni, drski, satirični, kritični, konstruktivni, ali ni to vas nije trgnulo.
Ostala je još samo psovka, jer možda vas te grube riječi probude. Jer stanje koje vidimo u Hrvatskoj ne može se pošteno opisati bez psovke.
Stvarnost oko nas je gruba, okrutna i ružna. I svi je vide osim vas, političara i moćnika. Ustvari vidite je i vi, samo se pravite da je ne vidite,
kako ne bi morali išta poduzeti....................... E, pa neće moći.
Onom koji kupuje kartu u jednom smjeru, onom koji je ostao bez posla, onom kojem sudovi godinama ne rješavaju slučaj, onom kojem djeca sjede u hladnim učionicama za stolovima iz vremena Austro-Ugarske, onom koji su kamate prešle glavnicu, onome koji je ostao bez tvornice i radnog mjesta, onom kojem iz pipe curi voda puna fekalija, onom koji kopa po kontejneru tražeći plastične boce nakon 30 ili 40 godina rada za koju je dobio bijednu mirovinu, onom koji vidi da napreduje podoban, a ne sposoban, ništa drugo ne preostaje osim psovke. I zbog toga vam se istina može reći jedino na takav način, uz psovku, jer ništa drugo nećete čuti.
Nikome to nije drago čuti, ali kad ste bili gluhi na sve što vam se kaže, onda je psovka jedini izbor.
Živimo od turističke sezone do turističke sezone koje nam drže glavu iznad vode, živimo od izbora do izbora, kada krenu obećanja da će se napokon hrabro krenuti u obračun sa svim tim problemima. A na kraju dobijemo novu vojsku uhljeba, novi sloj parazita, nove izmišljene ideološke bitke i nove korupcijske afere neviđenih razmjera, novi egzodus iz Hrvatske u neko mjesto gdje nije tako jadno.
E pa, jebi ga, zar stvarno mislite da su ljudi u Hrvatskoj slijepi i da će ih vaše lijepe frizure,
ispeglana odijela i birani rječnik za palamuđenje zavarati?.................................. Neće.
Ljudi sve ovo vide i što je još gore, osjećaju na vlastitoj koži, jedino što im preostaje je da opsuju.
Da vam jasno kažu: Prestanite palamudit i počnite raditi! Ili se jednostavno nosite u tri pičke materine....hadezejske.
https://www.24sata.hr/news/prestanite-palamudit-i-pocnite-raditi-ili-se-jednostavno-nosite-559760
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: PRESTANITE PALAMUDITI
A kak? Mislim da to nije moguće..Yehudi wrote:Stvarno triba stati na kraj ovoj bandi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:A kak? Mislim da to nije moguće..Yehudi wrote:Stvarno triba stati na kraj ovoj bandi
eksploziv C-4 čuda radi.
Guest- Guest
:)Gnječ wrote:kaja wrote:A kak? Mislim da to nije moguće..Yehudi wrote:Stvarno triba stati na kraj ovoj bandi
eksploziv C-4 čuda radi.
E al tebi bi mogli doci na vrata , bez zeze.
Prate njihovi trolovi sto se pise..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote::)Gnječ wrote:kaja wrote:A kak? Mislim da to nije moguće..Yehudi wrote:Stvarno triba stati na kraj ovoj bandi
eksploziv C-4 čuda radi.
puca mi kurac za njihove trolove evo koristim priliku da im jebem majke hrvatske proklet im nakot bio nek im sinovi i kćeri krepaju od teških i neizlječivih bolesti. kruha ne imali i za lijekove molili.
evo im hint:
Triacetone Triperoxide (TATP)
Guest- Guest
ti si krepil...Gnječ wrote:kaja wrote::)Gnječ wrote:kaja wrote:A kak? Mislim da to nije moguće..Yehudi wrote:Stvarno triba stati na kraj ovoj bandi
eksploziv C-4 čuda radi.
puca mi kurac za njihove trolove evo koristim priliku da im jebem majke hrvatske proklet im nakot bio nek im sinovi i kćeri krepaju od teških i neizlječivih bolesti. kruha ne imali i za lijekove molili.
evo im hint:
Triacetone Triperoxide (TATP)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kripli su svi koji ovo trpe
Ovo nema veze sa - Demokracijom -
ovo je najgori robovlasnički kapitalizam
stanje postaje neizdrživo i mora se minjati kako tako
2014-04-20
Yehudi wrote:Kripli su svi koji ovo trpe
kripli su i svi oni koji ovakvo stanje podržavaju poput vukasadinare.
Guest- Guest
A najgore je što ih podržava i CUH,krovne udruge i korumpirane sportske i estradne zvijezde.Yehudi wrote:Kripli su svi koji ovo trpe
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nikog ja ne podrzavam tvoj rijecnik i uvrede se ne moraju trpjeti..vrijedjaj politicare boli me briga...Gnječ wrote:Yehudi wrote:Kripli su svi koji ovo trpe
2015-09-08
koje sportske zvijezde?jastreb wrote:A najgore je što ih podržava i CUH,krovne udruge i korumpirane sportske i estradne zvijezde.Yehudi wrote:Kripli su svi koji ovo trpe
2015-09-08
Šuker,Janica,Čačić,kompletna nog.reprezentacija...................................,i moj brat Robert.vuksadinare wrote:koje sportske zvijezde?jastreb wrote:A najgore je što ih podržava i CUH,krovne udruge i korumpirane sportske i estradne zvijezde.Yehudi wrote:Kripli su svi koji ovo trpe
2014-04-22
imaju pravo koga ce podrzavati...demokracija..i nisu se od jucer odlucili nego oduvijekjastreb wrote:Šuker,Janica,Čačić,kompletna nog.reprezentacija...................................,i moj brat Robert.vuksadinare wrote:koje sportske zvijezde?jastreb wrote:A najgore je što ih podržava i CUH,krovne udruge i korumpirane sportske i estradne zvijezde.Yehudi wrote:Kripli su svi koji ovo trpe
2015-09-08
Ma,tebi je to OK???vuksadinare wrote:imaju pravo koga ce podrzavati...demokracija..i nisu se od jucer odlucili nego oduvijekjastreb wrote:Šuker,Janica,Čačić,kompletna nog.reprezentacija...................................,i moj brat Robert.vuksadinare wrote:koje sportske zvijezde?jastreb wrote:A najgore je što ih podržava i CUH,krovne udruge i korumpirane sportske i estradne zvijezde.Yehudi wrote:Kripli su svi koji ovo trpe
2014-04-22
vuksadinare wrote:nikog ja ne podrzavam tvoj rijecnik i uvrede se ne moraju trpjeti..vrijedjaj politicare boli me briga...Gnječ wrote:Yehudi wrote:Kripli su svi koji ovo trpe
ne seri budaletino trolovska ti ako nemožeš nemoj trpjeti nemoj ni čitati ali nećeš ti raditi pravila. jel sam tebe uvrijedio? a čime to? kojom izjavom daj link jebote!
Guest- Guest
Znači za glazbenike smo se složili
Komedija od Škore u saboru
a sportske su svi oni kojima je g-djica ministrica Kostelićka dala povišice
extra davanja i veće mirovine.
Da ne spominjem Filipovićev " doprinos " u saboru
da bi dobio mirovinu saborku tupan.....................a Ćiro tek
Komedija od Škore u saboru
a sportske su svi oni kojima je g-djica ministrica Kostelićka dala povišice
extra davanja i veće mirovine.
Da ne spominjem Filipovićev " doprinos " u saboru
da bi dobio mirovinu saborku tupan.....................a Ćiro tek
2014-04-20
i sportasi imaju pravo na politicke stavove i izbor..kostelici su se davno odredili...jastreb wrote:Ma,tebi je to OK???vuksadinare wrote:imaju pravo koga ce podrzavati...demokracija..i nisu se od jucer odlucili nego oduvijekjastreb wrote:Šuker,Janica,Čačić,kompletna nog.reprezentacija...................................,i moj brat Robert.vuksadinare wrote:koje sportske zvijezde?jastreb wrote:
A najgore je što ih podržava i CUH,krovne udruge i korumpirane sportske i estradne zvijezde.
2015-09-08
Ne triba ih zato gurati u Sabor samo jer su sportaši
Ma šta su oni narodu doprinili uopće, osim sebe debelo uhljebiti
Ma šta su oni narodu doprinili uopće, osim sebe debelo uhljebiti
2014-04-20
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzovi-fanovi-iskreno-neka-propadnemo-ali-glasat-cemo-za-hdz-do-smrti/1024441.aspx
Eto
Eto
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» @vecernji list -prestanite vise da k....te :)
» Politiken: "Prestanite demonizirati Rusiju"
» Prestanite s plišanim medvjedićima i primite se oružja (by Raheem)
» Kurc poručio Srbiji:Prestanite da poredite Kataloniju i Kosovo
» Upozorenje svećenika -hitno prestanite sa molitvama ovom anđelu
» Politiken: "Prestanite demonizirati Rusiju"
» Prestanite s plišanim medvjedićima i primite se oružja (by Raheem)
» Kurc poručio Srbiji:Prestanite da poredite Kataloniju i Kosovo
» Upozorenje svećenika -hitno prestanite sa molitvama ovom anđelu
Page 1 of 4