Beograd_ Referendum ili izbori?
Page 1 of 1
Beograd_ Referendum ili izbori?
Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je na konferenciji za medije sa Johanesom Hanom da su pred Srbijom velike prepreke o kojima će morati građani da odluče.
.
IZVOR: B92 SREDA, 7.02.2018. | 16:02
Kako kaže, reč je o “planinama prepreka“, a istakao je pre svega pitanje Kosova i Metohije, kao i granice sa BiH i Hrvatskom.
“Da li su to za nas lake prepreke? Nisu, kao Himalaji su, ali ne bismo bili prvi koji su se popeli na Mont Everest“, istakao je Vučić.
Osim toga, Vučić je naveo da je došlo vreme da “donosimo odluke, platimo određene cene iz prošlosti i rešavamo probleme koje niko nije rešavamo decenijama unazad”.
Vučić je tu istakao i da je reč o “toliko krupnim pitanjima da će građani morati da se izjasne o njima“.
“Da li vidimo budućnost u Evropi, za šta moramo da platimo određenu cenu, a koja nije imala, ili da ostanemo na ovome sada? Odlučiće građani i mi ćemo da poštujemo tu odluku. Ali neću da se krijem, već ću reći šta mislim da je najbolje za zemlju, a građani će reći da li je to fer ili nije“, istakao je Vučić.
Predsednik Srbije tu nije istakao da li je time mislio na mogući referendum ili izlazak na vanredne izbore.
Osim toga, on je naveo da “ne može Srbija tu da izgubi sve, a neko drugi da dobije sve“, već da rešenje mora biti rezultat kompromisa “u kojim će i jedni i drugi da izgube da bi bili zadovoljni“.
Opširnije o tome šta je Vučić rekao na konferenciji za medije - OVDE.
Evropski komesar za proširenje Johanes Han izjavio je da Srbija ima realnu perspektivu u Evropskoj unij.
Podsećamo, Vučić je ranije najavio da će u aprilu izneti u javnost svoj predlog rešenja za Kosovo.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=02&dd=07&nav_category=11&nav_id=1356147
.
IZVOR: B92 SREDA, 7.02.2018. | 16:02
Kako kaže, reč je o “planinama prepreka“, a istakao je pre svega pitanje Kosova i Metohije, kao i granice sa BiH i Hrvatskom.
“Da li su to za nas lake prepreke? Nisu, kao Himalaji su, ali ne bismo bili prvi koji su se popeli na Mont Everest“, istakao je Vučić.
Vučić je tu istakao i da je reč o “toliko krupnim pitanjima da će građani morati da se izjasne o njima“.
“Da li vidimo budućnost u Evropi, za šta moramo da platimo određenu cenu, a koja nije imala, ili da ostanemo na ovome sada? Odlučiće građani i mi ćemo da poštujemo tu odluku. Ali neću da se krijem, već ću reći šta mislim da je najbolje za zemlju, a građani će reći da li je to fer ili nije“, istakao je Vučić.
Predsednik Srbije tu nije istakao da li je time mislio na mogući referendum ili izlazak na vanredne izbore.
Osim toga, on je naveo da “ne može Srbija tu da izgubi sve, a neko drugi da dobije sve“, već da rešenje mora biti rezultat kompromisa “u kojim će i jedni i drugi da izgube da bi bili zadovoljni“.
Opširnije o tome šta je Vučić rekao na konferenciji za medije - OVDE.
Evropski komesar za proširenje Johanes Han izjavio je da Srbija ima realnu perspektivu u Evropskoj unij.
Podsećamo, Vučić je ranije najavio da će u aprilu izneti u javnost svoj predlog rešenja za Kosovo.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=02&dd=07&nav_category=11&nav_id=1356147
Last edited by pizzon on 7/2/2018, 16:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Beograd_ Referendum ili izbori?
Eto, a kad ja kažem da su pred vama velike prepreke baš povodom ulaska u EU, onda me napadate em izmišljam em da to nema nikakve veze i da papir trpi svašta.
Guest- Guest
Mislim, vi Srbi ste stvarno jako čudan narod. Mora vam Vučić nešto otvoreno reći pa da bi vam došlo iz dupeta u glavu.
Guest- Guest
vi niste pojam prepreka
Last edited by pizzon on 7/2/2018, 16:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:referendum !
Ne sumnjam u pozitivni ishod odnosno pristajanje na sve uvjete da bi ušli u EU, što znači da će opet biti u skladu sa onim što od vas traži vlast.
I onda još nama prigovarate da nemamo muda u vanjskoj politici, a vi prvo Jasenovac pa NDH pa opet Jasenovac, a onda pristanete na sve što se od vas traži.
Od ludog oca i još luđe matere ...
Guest- Guest
pizzon wrote:vi niste prepeka
U pravu si. Prepreka vam je EK koja vas želi u EU samo ako budete imali jako dobre odnose sa svim susjedima pa tako i nama.
Guest- Guest
referendum.....znači srbi da izađu i sami kolektivno i javno pred međunarodnom javnosti i pravnim poretkom, overe odustajanje od Kosova i priznanje iste države.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zemlja koja je pobila i proterala 30% svog stanovnista, srba, tokom 2o veka,slidingdoorsoperator wrote:pizzon wrote:vi niste prepeka
U pravu si. Prepreka vam je EK koja vas želi u EU samo ako budete imali jako dobre odnose sa svim susjedima pa tako i nama.
ne moze srbiji da bude prepreka.
nama su prepreka oni, koji su zloupotrebili srbe i srbiju, siptari !
Last edited by pizzon on 7/2/2018, 16:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
:) lipo i onda neće biti kriv vučić ni pokvarena europa, radi se o volji naroda :)
Ljepota za gčledat..
Ljepota za gčledat..
2015-08-06
priznanje NEepikur37 wrote:referendum.....znači srbi da izađu i sami kolektivno i javno pred međunarodnom javnosti i pravnim poretkom, overe odustajanje od Kosova i priznanje iste države.
moguce neki modus koji izuzima pojam priznanje
Guest- Guest
mislim da ste izlizali sve te moduse...sterani ste uza zid.pizzon wrote:priznanje NEepikur37 wrote:referendum.....znači srbi da izađu i sami kolektivno i javno pred međunarodnom javnosti i pravnim poretkom, overe odustajanje od Kosova i priznanje iste države.
Priznanje ili nećete ući naš krug obitelji zapadne civlizacije
2015-08-06
pizzon wrote:Osim toga, Vučić je naveo da je došlo vreme da “donosimo odluke, platimo određene cene iz prošlosti i rešavamo probleme koje niko nije rešavamo decenijama unazad”.
“Da li vidimo budućnost u Evropi, za šta moramo da platimo određenu cenu, a koja nije mala, ili da ostanemo na ovome sada? Odlučiće građani i mi ćemo da poštujemo tu odluku. Ali neću da se krijem, već ću reći šta mislim da je najbolje za zemlju, a građani će reći da li je to fer ili nije“, istakao je Vučić.
Pa mislim, ako vam sad nije jasno koliko je sati, onda vam nikada ništa neće biti jasno.
Ali opet ponavljam, kada vam to ja kažem, onda me napadate, a kada vam to kaže Vučić, onda ga gladite po guzici.
Pa gdje su vam muda!
Guest- Guest
Znači Srbi, jedan po jedan u red i svaki osobno potpisati priznaje Kosova i to bez guranja!
2015-08-06
Referendum. I da Europejce konačno oteramo u kurac.
Nema modusa pizda vam materina. Ili priznaješ, ili ne priznaješ. Ili si mindža ili si nindža.pizzon wrote:priznanje NEepikur37 wrote:referendum.....znači srbi da izađu i sami kolektivno i javno pred međunarodnom javnosti i pravnim poretkom, overe odustajanje od Kosova i priznanje iste države.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Referendum. I da Europejce konačno oteramo u kurac.
Sjebati će vas pa taman da je 90% protiv...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» REFERENDUM
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» REFERENDUM
Page 1 of 1