HNS dobio dva nova člana iz redova HSSa
Page 1 of 1
HNS dobio dva nova člana iz redova HSSa
Preletaći
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/530186/hns-dobio-pojacanje-iz-hss-a-mirna-kovacic-i-tonci-bozanic-obukli-dres-39narodnjaka39
Gradsko vijeće Split i jedan županijsko vijeće SD županije
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/530186/hns-dobio-pojacanje-iz-hss-a-mirna-kovacic-i-tonci-bozanic-obukli-dres-39narodnjaka39
Gradsko vijeće Split i jedan županijsko vijeće SD županije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: HNS dobio dva nova člana iz redova HSSa
Kod političara prijelazni rok bez granica..vremenskih, moralnih, pravnih..
2014-04-12
A samo prominili naziv, mogu se komodno i jedni i drugi nazvat politički sateliti
2014-04-11
Najgore šta se Hrvatskoj sad može desiti je nešto što bi mogli nazvati liberalna močvara
Ono Danci razmišljaju da ukinu burku i nikab, da više neprime nit jednog kozojeba, zapad se mjenja, na granicama carstva stoje stotine tisuća imigrantata a mi?
Mi ulazimo u fazu liberalne močvare, šarenići cvjetići djeca cvijeća i ostali kurci palci ono totalni odmak od stvarnosti
Žešča boleščina
Ono Danci razmišljaju da ukinu burku i nikab, da više neprime nit jednog kozojeba, zapad se mjenja, na granicama carstva stoje stotine tisuća imigrantata a mi?
Mi ulazimo u fazu liberalne močvare, šarenići cvjetići djeca cvijeća i ostali kurci palci ono totalni odmak od stvarnosti
Žešča boleščina
2014-04-11
Zaostajemo u svemu, pa i u tome.
2014-04-12
A očito samo će nas to koštati jer kad počmu pizdarije zbog ovih se nećemo na vrijeme snaći
2014-04-11
Napisao sam jučer na jednoj temi da se Beljkov HSS polako, ali sigurno raspada i da stalno gubi članove.
Guest- Guest
Iz šupljeg u prazno. Iz nebitne stranke u govno stranku.
Tonči Božanić-smeće...zavaljujući njemu između ostalog imamo i devastiran riblji fond...sve to treba poubijati i baciti psima...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» HOMOFOB(neka nova vrsta?) napao ženu i dobio 300 kuna kazne, ali javio se Europski sud: ‘Platite joj 10.000 eura‘
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Crveni Kmeri do ruba smrti pretukli političara iz redova AfD
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Crveni Kmeri do ruba smrti pretukli političara iz redova AfD
Page 1 of 1