Hamed Bangoura osnovao Alternativa 101 u Zagrebu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hamed Bangoura osnovao Alternativa 101 u Zagrebu
eto našao si i ti jednog hrvata bosanca koji bi mogao proći u turskoj :) nakon toliko godina morao je netko i naletit
btw nekoliko % hrvata (a i hrpa drugih europljana) ima gene iz sjeverne afrike , koje nisu donjeli turci - nego rimske leigije prije par tisuća godina
pogledaj bivšeg šefa hajduka lijevo..
btw nekoliko % hrvata (a i hrpa drugih europljana) ima gene iz sjeverne afrike , koje nisu donjeli turci - nego rimske leigije prije par tisuća godina
pogledaj bivšeg šefa hajduka lijevo..
Guest- Guest
Ahah mda istina Maleš više baca tamo na neke arape.
normalno da baca. rimska legija mobilizirana iz sjeverne afrike je bila stancionirana na balkanu.catabbath wrote:Ahah mda istina Maleš više baca tamo na neke arape.
većina turaka su bili "lokalni turci" - jedan njemački ili austrijski povjesničar je analizira jezik turske vojske koja je napadala beč..
95% riječi su slavenskog porijekla, 3% turskog 2% arapskog.
dakle tko je bio turčin. dođe turska vojska, osvoji teritorij, dio ljudi pređe na islam, i sada su oni "lokalni turci" i vladajuća kasta lokalnim kršćanima - sa kojima je zabranjeno bilo mješanje.
pa i sami bošnjaci koji su se mogli mješati sa turcima, su poprilično rasno čisti bijelci,
ja sam vidio turke u njemačkoj, gotov niti jedan turčin ne liči na nikoga europljanina.
dok na ulici, recimo često bih pitao da mi netko objasni put do neke lokacije, i išao bi upasti švabama, kada ono bosanac.. (dakle fizička razlika bosanaca i njemaca je puuuno manja, nego recimo turaka - koji veze nemaju sa balkanom fizički)..
niti jedan turčin nemože proći sa prosječnog njemca, dok prosječni bosanac, od njih 10, možda jedan baca na turčina i to možda.. ostali mogu proći kao njemci bez problema
Guest- Guest
Ajde nemojmo pretjerivati, možda 1 od 10 bošnja može proći kao zapadnjak, 3,4 od 10 kao neturci.
Maleša san ja udarija šakon u glavu u osnovnoj školi dok smo sidili u klupi, iša nešto zajebavat pa ga ja fino protega u tu majmunsku facucatabbath wrote:Ahah mda istina Maleš više baca tamo na neke arape.
Inače on ti je ok lik i to je komad momka, više ko oni Java iz Marty Misterije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To je zato šta ti vidiš slike, aj pogledaj malo neku sliku di je on pa drugi ljudi pa usporedi koliki je on a koliki drugicatabbath wrote:Ahah mda istina Maleš više baca tamo na neke arape.
Arapi su ono ili mali ili srednja visina ovi je dva metra
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
meni je taj Maleš više latino nego sjevernoafrikanac
...i iz'Bosne.Sa Sorom na čelu.RayMabus wrote:Meni je njegova ideja ok, on već sad ima oko četiri tisuće glasova samo od stranaca u Zagrebu sa hr državljanstvom a iz Azije ili Afrike su
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Neovisni za Hrvatsku više nemaju klub u Zagrebu, Hasanbegović osnovao svoj
» Alternativa je rješenje
» Ako je KGG prva, tko bi bio alternativa?
» Živi Zid i Alternativa za Njemačku su saveznici
» Kina kao alternativa Americi i njihovom mentalitetu....
» Alternativa je rješenje
» Ako je KGG prva, tko bi bio alternativa?
» Živi Zid i Alternativa za Njemačku su saveznici
» Kina kao alternativa Americi i njihovom mentalitetu....
Page 2 of 2