Vučić o srpsko-hrvatskim odnosima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vučić o srpsko-hrvatskim odnosima
Odnosi su stabilni. Ekonomija, sport, kultura, umetnost neometano rade i komuniciraju. Politika je postala estrada i disciplina za one koji voe da se eksponiraju. Tužno je jedino to što nam takvi likovi kroje sudbinu. A rata će biti kada mu dođe vreme. Tu ne može mnogo da se utiče.maggie13 wrote:Jednostavno moramo stabilizirat odnose..u svakoj drugoj opciji drugi upravljaju našom budućnosti, a gledat će isključivo svoje interese, kao i dosad, kroz najgoru moguću zavadu među nama i potencijalni novi rat.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mislila sam na stabiliziranje političkih odnosa. Kao što znamo, službena politika vodi neku zemlju i pokreće sve inicijative u ime neke države.dzango wrote:Odnosi su stabilni. Ekonomija, sport, kultura, umetnost neometano rade i komuniciraju. Politika je postala estrada i disciplina za one koji voe da se eksponiraju. Tužno je jedino to što nam takvi likovi kroje sudbinu. A rata će biti kada mu dođe vreme. Tu ne može mnogo da se utiče.maggie13 wrote:Jednostavno moramo stabilizirat odnose..u svakoj drugoj opciji drugi upravljaju našom budućnosti, a gledat će isključivo svoje interese, kao i dosad, kroz najgoru moguću zavadu među nama i potencijalni novi rat.
Također, utječe presudno na javno mijenje naroda, pa i mišljenje prema drugom narodu, tj. zemlji.
Zato nam vrlo kroje sudbinu i bitno je da se skuliraju.
Ne može se puno utjecat na rat, ali se ne mora hrlit kao izmanipulirana naivna budala.
Zato treba osvijestit narod.
2014-04-12
A najbolje je sto misle da se zbilja netko svađa zbog njihovih promidžbenih političarskih trikova. Valjda forum pročitaju pa misle da pale rulju. Koja tu ide do Drine i traži ispriku pa kad se odlogira ide piti, raditi ili družiti se sa Srbima. I obrnuto.
Jedino sto je te bandite ružno za cuti , ono čuje im se glas a kontaminiraju prostor.
Jedino sto je te bandite ružno za cuti , ono čuje im se glas a kontaminiraju prostor.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da oni znaju javno mijenje naroda pobjegli bi iz zemlje.maggie13 wrote:Mislila sam na stabiliziranje političkih odnosa. Kao što znamo, službena politika vodi neku zemlju i pokreće sve inicijative u ime neke države.dzango wrote:Odnosi su stabilni. Ekonomija, sport, kultura, umetnost neometano rade i komuniciraju. Politika je postala estrada i disciplina za one koji voe da se eksponiraju. Tužno je jedino to što nam takvi likovi kroje sudbinu. A rata će biti kada mu dođe vreme. Tu ne može mnogo da se utiče.maggie13 wrote:Jednostavno moramo stabilizirat odnose..u svakoj drugoj opciji drugi upravljaju našom budućnosti, a gledat će isključivo svoje interese, kao i dosad, kroz najgoru moguću zavadu među nama i potencijalni novi rat.
Također, utječe presudno na javno mijenje naroda, pa i mišljenje prema drugom narodu, tj. zemlji.
Ne može se puno utjecat na rat, ali se ne mora hrlit kao izmanipulirana naivna budala.
Vidis da hapse zbog komentara po Facebooku da ne čuju to mijenje..
2015-08-15
Narod je stoka. Tu nema pomoći. Problem i jeste što političari vode zemlju. To jest, najgori među nama. Trebalo bi da je vode umetnici, sportisti, naučnici, filzofi... I oni da određuju odnose među državama.maggie13 wrote:Mislila sam na stabiliziranje političkih odnosa. Kao što znamo, službena politika vodi neku zemlju i pokreće sve inicijative u ime neke države.dzango wrote:Odnosi su stabilni. Ekonomija, sport, kultura, umetnost neometano rade i komuniciraju. Politika je postala estrada i disciplina za one koji voe da se eksponiraju. Tužno je jedino to što nam takvi likovi kroje sudbinu. A rata će biti kada mu dođe vreme. Tu ne može mnogo da se utiče.maggie13 wrote:Jednostavno moramo stabilizirat odnose..u svakoj drugoj opciji drugi upravljaju našom budućnosti, a gledat će isključivo svoje interese, kao i dosad, kroz najgoru moguću zavadu među nama i potencijalni novi rat.
znam, ti samo tenis, košarku i vaterpolo :)dzango wrote:Ajde kad kažeš. Nemam pojma. Ko još prati rukomet jebote.Noor wrote:nije problem ni u čemu, spominjem samo kako ste po portalima likovali i slavili naš porazdzango wrote:Ne spava. Gleda neku seriju o Versaćiju. Meni se to sranje ne gleda. Nemam pojma o toj Švedskoj. Oni su valjda dobri u tom rukometu. U čemu je onda problem?Noor wrote:šta je, žena otišla spavat, a ti se probudio tek?dzango wrote:
Ko je izgubio od Švedske?
pa mi
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
dosadila mi je ona, naći ću drugu već...sada sam prelijenakaja wrote:Zašto nemaš sliku?
2017-10-06
No, nije to većinsko. Ili se barem većina boji reći što misli. Ima dosta i budala, naivaca..kaja wrote:Da oni znaju javno mijenje naroda pobjegli bi iz zemlje.maggie13 wrote:Mislila sam na stabiliziranje političkih odnosa. Kao što znamo, službena politika vodi neku zemlju i pokreće sve inicijative u ime neke države.dzango wrote:Odnosi su stabilni. Ekonomija, sport, kultura, umetnost neometano rade i komuniciraju. Politika je postala estrada i disciplina za one koji voe da se eksponiraju. Tužno je jedino to što nam takvi likovi kroje sudbinu. A rata će biti kada mu dođe vreme. Tu ne može mnogo da se utiče.maggie13 wrote:Jednostavno moramo stabilizirat odnose..u svakoj drugoj opciji drugi upravljaju našom budućnosti, a gledat će isključivo svoje interese, kao i dosad, kroz najgoru moguću zavadu među nama i potencijalni novi rat.
Vidis da hapse zbog komentara po Facebooku da ne čuju to mijenje..
Postigli su što su htjeli. Ne znati ili se neusuditi reći, na kraju dođe na isto.
2014-04-12
Ahaa..okNoor wrote:dosadila mi je ona, naći ću drugu već...sada sam prelijenakaja wrote:Zašto nemaš sliku?
2015-08-15
Košarka, fudbal i ženska odbojka.Noor wrote:znam, ti samo tenis, košarku i vaterpolo :)dzango wrote:Ajde kad kažeš. Nemam pojma. Ko još prati rukomet jebote.Noor wrote:nije problem ni u čemu, spominjem samo kako ste po portalima likovali i slavili naš porazdzango wrote:Ne spava. Gleda neku seriju o Versaćiju. Meni se to sranje ne gleda. Nemam pojma o toj Švedskoj. Oni su valjda dobri u tom rukometu. U čemu je onda problem?Noor wrote:
šta je, žena otišla spavat, a ti se probudio tek?
pa mi
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Koji profil ljudi su političari?!dzango wrote:Narod je stoka. Tu nema pomoći. Problem i jeste što političari vode zemlju. To jest, najgori među nama. Trebalo bi da je vode umetnici, sportisti, naučnici, filzofi... I oni da određuju odnose među državama.maggie13 wrote:Mislila sam na stabiliziranje političkih odnosa. Kao što znamo, službena politika vodi neku zemlju i pokreće sve inicijative u ime neke države.dzango wrote:Odnosi su stabilni. Ekonomija, sport, kultura, umetnost neometano rade i komuniciraju. Politika je postala estrada i disciplina za one koji voe da se eksponiraju. Tužno je jedino to što nam takvi likovi kroje sudbinu. A rata će biti kada mu dođe vreme. Tu ne može mnogo da se utiče.maggie13 wrote:Jednostavno moramo stabilizirat odnose..u svakoj drugoj opciji drugi upravljaju našom budućnosti, a gledat će isključivo svoje interese, kao i dosad, kroz najgoru moguću zavadu među nama i potencijalni novi rat.
Tko uopće ima želudac postat to, tako živjet..isto kao što je u show-bizzu sodoma i gomora svojevrsna, koju većina prosječnih ljudi ne bi preživjela, tako i političari..
2014-04-12
aha, u ovom zadnjem sigurno te zanima igradzango wrote:Košarka, fudbal i ženska odbojka.Noor wrote:znam, ti samo tenis, košarku i vaterpolo :)dzango wrote:Ajde kad kažeš. Nemam pojma. Ko još prati rukomet jebote.Noor wrote:nije problem ni u čemu, spominjem samo kako ste po portalima likovali i slavili naš porazdzango wrote:
Ne spava. Gleda neku seriju o Versaćiju. Meni se to sranje ne gleda. Nemam pojma o toj Švedskoj. Oni su valjda dobri u tom rukometu. U čemu je onda problem?
2017-10-06
Maluf kaže da su poželjne osobine političara u direktnoj suprotnosti sa onima koje ih dovode na vlast. Tu nema pomoći.maggie13 wrote:Koji profil ljudi su političari?!dzango wrote:Narod je stoka. Tu nema pomoći. Problem i jeste što političari vode zemlju. To jest, najgori među nama. Trebalo bi da je vode umetnici, sportisti, naučnici, filzofi... I oni da određuju odnose među državama.maggie13 wrote:Mislila sam na stabiliziranje političkih odnosa. Kao što znamo, službena politika vodi neku zemlju i pokreće sve inicijative u ime neke države.dzango wrote:Odnosi su stabilni. Ekonomija, sport, kultura, umetnost neometano rade i komuniciraju. Politika je postala estrada i disciplina za one koji voe da se eksponiraju. Tužno je jedino to što nam takvi likovi kroje sudbinu. A rata će biti kada mu dođe vreme. Tu ne može mnogo da se utiče.maggie13 wrote:Jednostavno moramo stabilizirat odnose..u svakoj drugoj opciji drugi upravljaju našom budućnosti, a gledat će isključivo svoje interese, kao i dosad, kroz najgoru moguću zavadu među nama i potencijalni novi rat.
Tko uopće ima želudac postat to, tako živjet..isto kao što je u show-bizzu sodoma i gomora svojevrsna, koju većina prosječnih ljudi ne bi preživjela, tako i političari..
Gle, normalni ljudi imaju svoje zanimanje. Ovi nemaju, diplome kupuju, laktare se , guraju se jer su za sve drugo niskoristi. Nema kriterija, čak iz zatvora možes u politiku ili na putu prema zatvoru. Tako da je za očekivati najgore..dzango wrote:Maluf kaže da su poželjne osobine političara u direktnoj suprotnosti sa onima koje ih dovode na vlast. Tu nema pomoći.maggie13 wrote:Koji profil ljudi su političari?!dzango wrote:Narod je stoka. Tu nema pomoći. Problem i jeste što političari vode zemlju. To jest, najgori među nama. Trebalo bi da je vode umetnici, sportisti, naučnici, filzofi... I oni da određuju odnose među državama.maggie13 wrote:Mislila sam na stabiliziranje političkih odnosa. Kao što znamo, službena politika vodi neku zemlju i pokreće sve inicijative u ime neke države.dzango wrote:
Odnosi su stabilni. Ekonomija, sport, kultura, umetnost neometano rade i komuniciraju. Politika je postala estrada i disciplina za one koji voe da se eksponiraju. Tužno je jedino to što nam takvi likovi kroje sudbinu. A rata će biti kada mu dođe vreme. Tu ne može mnogo da se utiče.
2015-08-15
Ništa krivo nije rekao.dzango wrote:Maluf kaže da su poželjne osobine političara u direktnoj suprotnosti sa onima koje ih dovode na vlast. Tu nema pomoći.maggie13 wrote:Koji profil ljudi su političari?!dzango wrote:Narod je stoka. Tu nema pomoći. Problem i jeste što političari vode zemlju. To jest, najgori među nama. Trebalo bi da je vode umetnici, sportisti, naučnici, filzofi... I oni da određuju odnose među državama.maggie13 wrote:Mislila sam na stabiliziranje političkih odnosa. Kao što znamo, službena politika vodi neku zemlju i pokreće sve inicijative u ime neke države.dzango wrote:
Odnosi su stabilni. Ekonomija, sport, kultura, umetnost neometano rade i komuniciraju. Politika je postala estrada i disciplina za one koji voe da se eksponiraju. Tužno je jedino to što nam takvi likovi kroje sudbinu. A rata će biti kada mu dođe vreme. Tu ne može mnogo da se utiče.
Da je onda barem imat uređenu državu, da se koliko-toliko trude ne biti preočiti.
2014-04-12
ajde još kad se aktiviraju u nekim godinama, ali mladi ljudi....pa kako im se da?!maggie13 wrote:Koji profil ljudi su političari?!dzango wrote:Narod je stoka. Tu nema pomoći. Problem i jeste što političari vode zemlju. To jest, najgori među nama. Trebalo bi da je vode umetnici, sportisti, naučnici, filzofi... I oni da određuju odnose među državama.maggie13 wrote:Mislila sam na stabiliziranje političkih odnosa. Kao što znamo, službena politika vodi neku zemlju i pokreće sve inicijative u ime neke države.dzango wrote:Odnosi su stabilni. Ekonomija, sport, kultura, umetnost neometano rade i komuniciraju. Politika je postala estrada i disciplina za one koji voe da se eksponiraju. Tužno je jedino to što nam takvi likovi kroje sudbinu. A rata će biti kada mu dođe vreme. Tu ne može mnogo da se utiče.maggie13 wrote:Jednostavno moramo stabilizirat odnose..u svakoj drugoj opciji drugi upravljaju našom budućnosti, a gledat će isključivo svoje interese, kao i dosad, kroz najgoru moguću zavadu među nama i potencijalni novi rat.
frend mog sina, 25 godina je i predsjednik gradskog vijeća..poglavarstva, sjednice, gost tribine ove, one nahodavanja i naslikavanja, otvaranje izložbe ..simo tamo..skupština DVD-a, sjednica kolegija, udruga ova ona...pa daj me nemoj zajebavat, idi van vatat cure...
pozicionira se..poslije cijela obitelj sređena..i par generacija potomaka..obraz beton, pretpostavljam..Noor wrote:ajde još kad se aktiviraju u nekim godinama, ali mladi ljudi....pa kako im se da?!maggie13 wrote:Koji profil ljudi su političari?!dzango wrote:Narod je stoka. Tu nema pomoći. Problem i jeste što političari vode zemlju. To jest, najgori među nama. Trebalo bi da je vode umetnici, sportisti, naučnici, filzofi... I oni da određuju odnose među državama.maggie13 wrote:Mislila sam na stabiliziranje političkih odnosa. Kao što znamo, službena politika vodi neku zemlju i pokreće sve inicijative u ime neke države.dzango wrote:
frend mog sina, 25 godina je i predsjednik gradskog vijeća..poglavarstva, sjednice, gost tribine ove, one nahodavanja i naslikavanja, otvaranje izložbe ..simo tamo..skupština DVD-a, sjednica kolegija, udruga ova ona...pa daj me nemoj zajebavat, idi van vatat cure...
2014-04-12
Sinonim za balkanske političare su - dobar auto, tamne naočale i besplatan ručak i lopovluk. Ljudi srednje pa i ispod prosječne inteligencije i morala a nadprosječne pohlepe za vlašću.
Intelektualne, moralne i druge snage nedovoljne su im da se samostalno probijaju kroz život i nađu svoje mjesto u društvu pa završavaju u politici jer su frustrirani svojom nemogućnošću da samostalno uspiju u bilo čemu osim u političkoj stranci.
S politikom postaju faktor od značenja, a kad se domognu pozicija i visokih plaća uzive se u svoj zamišljeni status centra svijeta .
Intelektualne, moralne i druge snage nedovoljne su im da se samostalno probijaju kroz život i nađu svoje mjesto u društvu pa završavaju u politici jer su frustrirani svojom nemogućnošću da samostalno uspiju u bilo čemu osim u političkoj stranci.
S politikom postaju faktor od značenja, a kad se domognu pozicija i visokih plaća uzive se u svoj zamišljeni status centra svijeta .
2015-08-15
za sada je neiskvaren, a politiku baš volimaggie13 wrote:pozicionira se..poslije cijela obitelj sređena..i par generacija potomaka..obraz beton, pretpostavljam..Noor wrote:ajde još kad se aktiviraju u nekim godinama, ali mladi ljudi....pa kako im se da?!maggie13 wrote:Koji profil ljudi su političari?!dzango wrote:Narod je stoka. Tu nema pomoći. Problem i jeste što političari vode zemlju. To jest, najgori među nama. Trebalo bi da je vode umetnici, sportisti, naučnici, filzofi... I oni da određuju odnose među državama.maggie13 wrote:
Mislila sam na stabiliziranje političkih odnosa. Kao što znamo, službena politika vodi neku zemlju i pokreće sve inicijative u ime neke države.
2017-10-06
Daj mu placu od 300 eura pa ces vidjeti koliko voli politiku.
Voli sto misli da ce uguzom domoći pozicije i lagodno živjeti a ništa ne mora znati ili raditi ..
Voli sto misli da ce uguzom domoći pozicije i lagodno živjeti a ništa ne mora znati ili raditi ..
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Hrvatskim ‘antifašistima’ je bliži Vučić nego Milanović!
» Čavić: Suština problema u BiH nije u odnosima Srba i Bošnjaka nego u odnosima Hrvata i Bošnjaka
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Djukanovic o odnosima Srbije i CG
» Hrvatskim ‘antifašistima’ je bliži Vučić nego Milanović!
» Čavić: Suština problema u BiH nije u odnosima Srba i Bošnjaka nego u odnosima Hrvata i Bošnjaka
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Djukanovic o odnosima Srbije i CG
Page 2 of 3