Srbiju bi trebalo bombardirati barem jednom godišnje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srbiju bi trebalo bombardirati barem jednom godišnje
Lik je faca i frajer i super glumac.pizzon wrote:jednostavno covek ne moze bez med.paznje
u toj borbi za medije ne zali da sebe pretstavi i kretenom.
Sad sto majmunima trese kavez.. jbg..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Srbiju bi trebalo bombardirati barem jednom godišnje
Glumi rvata i po.. cijele dane..dzango wrote:Bratske valjda Bosanac. Je l' te Bkir učio gramatiku? Od kada ste Sergej i ti kolege? Šta si glumio?Eroo wrote:Ja uvik kažem da sa Srbima imam bracke odnose, ali sa srBendama i ne baš.
Kolega Trifun ima dve sedmice besplatnog skijanja u Kranjskoj gori.
Ako treba za dve sedmice će da je preimenujemo u ...Karađorđevo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Konačno: SAD će ponovo bombardirati Srbiju
» SOHV:EU nije jedina alternativa ako zele Srbiju neka je uzmu,mi skupa ne mozemi to bi trebalo biti jasno i vrapcima na grani
» Kriza sve oštrija:Hrvatska povlači veleposlanika iz Beograda ako ovi zabrane ulazak u Srbiju jednom hrvatskom ministru
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» SOHV:EU nije jedina alternativa ako zele Srbiju neka je uzmu,mi skupa ne mozemi to bi trebalo biti jasno i vrapcima na grani
» Kriza sve oštrija:Hrvatska povlači veleposlanika iz Beograda ako ovi zabrane ulazak u Srbiju jednom hrvatskom ministru
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
Page 2 of 2