Crna Gora se sprema za dolazak izbjeglica i migranata
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Crna Gora se sprema za dolazak izbjeglica i migranata
Dolazi zima i vehabije u trikvartačama i sandalama bi mogle ozepsti. Ovako će uz blagu zimu na jadranu moći uživati u prirodnim ljepotama, a i NGO koje sve organiziraju moći će u hotele se 5 zvjezdica .Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:Pa ne znam, meni nije logična ta ruta. Tko bi, željan Njemačke sad i odmah, išao u istu prek Dalmacije?
Koliko je vjerovati novinama, migranti su dijelom već skrenuli sa uobičajenih ruta (Grčka -> Makedonija) i iz Grčke praše direktno preko Albanije u Crnu Goru, stoga i sva ova gužva dolje.
Logičnije je da skrenu u Bosnu - a tako bi mogla većina - i onda preko Karlovca ravno u zagrljaj Schengenu i mami Merkel.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Nisu oni u razgledavanju pa da im je svejedno. Nije isplativa ruta, a i teren je zahtjevan.Ero wrote:Pa kažem ti, ti bolje razumiš Ruse nego prve susjede. Meni je sve kristalno jasno...Ah, da sam ja netko, mis'im Kotromanović. ..Eva wrote:Pa ne znam, meni nije logična ta ruta. Tko bi, željan Njemačke sad i odmah, išao u istu prek Dalmacije?
Guest- Guest
E baš, a di ono na prolasku kroz Neum 2x nje putovnice...a moglo bi i 4x. Plus 2x kod Kobilje stijene.Eva wrote:Nisu oni u razgledavanju pa da im je svejedno. Nije isplativa ruta, a i teren je zahtjevan.Ero wrote:Pa kažem ti, ti bolje razumiš Ruse nego prve susjede. Meni je sve kristalno jasno...Ah, da sam ja netko, mis'im Kotromanović. ..Eva wrote:Pa ne znam, meni nije logična ta ruta. Tko bi, željan Njemačke sad i odmah, išao u istu prek Dalmacije?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
mutava baštarda wrote:Ovako će uz blagu zimu na jadranu moći uživati u prirodnim ljepotama
Hurricane-strength bora in Nin, Croatia
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Možda Hrvatska turistička zajednica plati oglas u Libanonu i Turskoj u kojem se daje do znanja da neće proći jadranskom obalom.
Guest- Guest
Ako je plan nabrzaka natrpati onda će zima biti problem za sve rute osim onu uz jadran.Le Roi Soleil wrote:mutava baštarda wrote:Ovako će uz blagu zimu na jadranu moći uživati u prirodnim ljepotama
Hurricane-strength bora in Nin, Croatia
A ak budu te sreće i pijavica ih odnese do Pule
Guest- Guest
Ja sam odavno predložio da ih smestite po praznim hotelima van sezone i račun za pun pansion pošaljete EU.mutava baštarda wrote:Dolazi zima i vehabije u trikvartačama i sandalama bi mogle ozepsti. Ovako će uz blagu zimu na jadranu moći uživati u prirodnim ljepotama, a i NGO koje sve organiziraju moći će u hotele se 5 zvjezdica .Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:Pa ne znam, meni nije logična ta ruta. Tko bi, željan Njemačke sad i odmah, išao u istu prek Dalmacije?
Koliko je vjerovati novinama, migranti su dijelom već skrenuli sa uobičajenih ruta (Grčka -> Makedonija) i iz Grčke praše direktno preko Albanije u Crnu Goru, stoga i sva ova gužva dolje.
Logičnije je da skrenu u Bosnu - a tako bi mogla većina - i onda preko Karlovca ravno u zagrljaj Schengenu i mami Merkel.
mutava baštarda wrote:Ako je plan nabrzaka natrpati onda će zima biti problem za sve rute osim onu uz jadran.
Ako bozi vjetra ne pomognu, doista će Longi sa svojim "strange tongue" citatom doći na svoje.
Guest- Guest
Ostaje nejasno što će se događati s izbjeglicama koje Crnogorci eventualno dovezu na jug Hrvatske s obzirom na nedavni rasplet situacije oko Prevlake i prihvatnog centra na jugu Hrvatske.
http://www.dulist.hr/crna-gora-spremni-smo-za-prihvat-izbjeglica-vozimo-ih-prema-granici-s-hrvatskom/271070/
http://www.dulist.hr/crna-gora-spremni-smo-za-prihvat-izbjeglica-vozimo-ih-prema-granici-s-hrvatskom/271070/
Guest- Guest
10 godina su obnavljali hotele nakon bosanskih izbjeglica, misliš da bi sad bilo nešto drukčije?dzango wrote:Ja sam odavno predložio da ih smestite po praznim hotelima van sezone i račun za pun pansion pošaljete EU.mutava baštarda wrote:Dolazi zima i vehabije u trikvartačama i sandalama bi mogle ozepsti. Ovako će uz blagu zimu na jadranu moći uživati u prirodnim ljepotama, a i NGO koje sve organiziraju moći će u hotele se 5 zvjezdica .Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:Pa ne znam, meni nije logična ta ruta. Tko bi, željan Njemačke sad i odmah, išao u istu prek Dalmacije?
Bošnjaci i danas pričaju kako je HR zaradila na njihovim izbjeglicama, jer su Arapi plaćali hranu...Neka im Arapi sagrade hotele uz sirsku granicu, neka ne muče ljude...
2014-04-23
Prodadit će pruga Bar-Bari punom parom. Eto im biznisa...Le Roi Soleil wrote:Ostaje nejasno što će se događati s izbjeglicama koje Crnogorci eventualno dovezu na jug Hrvatske s obzirom na nedavni rasplet situacije oko Prevlake i prihvatnog centra na jugu Hrvatske.
2014-04-23
Da. Montenegrolines - "mi spajamo obale"
http://www.montenegrolines.net/
http://www.montenegrolines.net/
Guest- Guest
A ak već tak bude, onda Longiju, Jodici i ostalim Dalmošima ne gine cirkumcizija
Guest- Guest
Yoda će u šumu, a Longi navalit na tetris. Longi:Yoda 1:0
Guest- Guest
Jedino će Vučina bit s puškom na crti
Guest- Guest
image hosting 20mb
Bar~Bari. Cista karma:D
2014-04-12
Sve će to da plati EU. Renoviraš hotel za tuđe pare. Misliš Ameri? A gde tu onda oni dobri?Ero wrote:10 godina su obnavljali hotele nakon bosanskih izbjeglica, misliš da bi sad bilo nešto drukčije?dzango wrote:Ja sam odavno predložio da ih smestite po praznim hotelima van sezone i račun za pun pansion pošaljete EU.mutava baštarda wrote:Dolazi zima i vehabije u trikvartačama i sandalama bi mogle ozepsti. Ovako će uz blagu zimu na jadranu moći uživati u prirodnim ljepotama, a i NGO koje sve organiziraju moći će u hotele se 5 zvjezdica .Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:Pa ne znam, meni nije logična ta ruta. Tko bi, željan Njemačke sad i odmah, išao u istu prek Dalmacije?
Bošnjaci i danas pričaju kako je HR zaradila na njihovim izbjeglicama, jer su Arapi plaćali hranu...Neka im Arapi sagrade hotele uz sirsku granicu, neka ne muče ljude...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sem ako mu neko ne pošmrka crtu.Eva wrote:Jedino će Vučina bit s puškom na crti
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Crna gora spremno čeka eventualni dolazak izbjeglica i migranata
» Većinu Nijemaca najviše brine dolazak izbjeglica
» Slovenija se priprema za nekontrolirani dolazak izbjeglica preko Hrvatske
» Crna Gora