NU2 Izetbegović pokazao stankovicu tko je gospodin a tko fukara
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NU2 Izetbegović pokazao stankovicu tko je gospodin a tko fukara
jap, vjerski kljucRegoč wrote:Tako su išle nacijske integracije od Sutle do Timoka, jednostavan razvojni proces.Leviathan2 wrote:a obratno, iz mostara il iz banjaluke u sarajevoSora wrote:Ne seri tiLeviathan2 wrote:ne seri soro, muslimani imaju tursku kao majku i djelomicno rijadSora wrote:
Ne .
Jer pni NEMAJU REZERVNU DOMOVINU I NEMAJU POLITICARE KPJI SE ODNOSE PATERNALISTIČKI I PODRIVAJU BIH
KOLIKO MORAS BITI GLUP DA TO NE VIDIS ?
tako da ne pisi velikim slovima da me nadglasas, znam dobro sto je bosna jel i bosanski dio plemena spada pod moju duznost
Jel lakse preci iz širokog u Zagreb ili iz Sarajeva u Mostar ?
Bosandki muslimsni su dio evropskog korpusa koliko i bilo koji drugi narod u bih
To dobro znate ali lajete
A ne laje pas zbig sela ..
de ne seri matere ti
znam ja dobro bosnu, i znam jako dobro da nije bas u nekim sredinama cak dobro izjasnit se kao nemusliman,
isto kao nametanje nekih vjerskih sharija zakona po nekim gradovima
znaci ajd ne seri opet
bosanske muslimane ne smatram kozojebima, nego samo kazem da ne seri, oni su bosanci isto kao i takozvani srbi i takozvani hrvati u bosni,
jebeni bosandzerosi s tri razlicite religije, jebi ih onaj ko im ih usadio u glavu i ko ih na osnovu vjere podjelio kao nacije
Nemam tu namjeruEroo wrote:Možeš otići, ali ne možeš pobjeći od sebe.Sora wrote:ajde sad malo o izetbegovicu
Odoh ja
Kad vidim orangutane na tv onda mi je to bolje nego s tobom rasoravljati
Tvoje krmeljive lazi i podvale
Zato u Crnogoracah i jest tolika podjela, sukob vjerskoga identiteta i državnopravne tradicije.Leviathan2 wrote:jap, vjerski kljucRegoč wrote:Tako su išle nacijske integracije od Sutle do Timoka, jednostavan razvojni proces.Leviathan2 wrote:a obratno, iz mostara il iz banjaluke u sarajevoSora wrote:Ne seri tiLeviathan2 wrote:
ne seri soro, muslimani imaju tursku kao majku i djelomicno rijad
tako da ne pisi velikim slovima da me nadglasas, znam dobro sto je bosna jel i bosanski dio plemena spada pod moju duznost
Jel lakse preci iz širokog u Zagreb ili iz Sarajeva u Mostar ?
Bosandki muslimsni su dio evropskog korpusa koliko i bilo koji drugi narod u bih
To dobro znate ali lajete
A ne laje pas zbig sela ..
de ne seri matere ti
znam ja dobro bosnu, i znam jako dobro da nije bas u nekim sredinama cak dobro izjasnit se kao nemusliman,
isto kao nametanje nekih vjerskih sharija zakona po nekim gradovima
znaci ajd ne seri opet
bosanske muslimane ne smatram kozojebima, nego samo kazem da ne seri, oni su bosanci isto kao i takozvani srbi i takozvani hrvati u bosni,
jebeni bosandzerosi s tri razlicite religije, jebi ih onaj ko im ih usadio u glavu i ko ih na osnovu vjere podjelio kao nacije
Sta je sada? Smeta ti sve sto je protiv brace po Allahu a? Tko te ne zna.... :DSora wrote:ajde sad malo o izetbegovicu
Odoh ja
omni-
2014-04-12
jako je teško pobijediti scenarije nametnute u djetinjstvu.Leviathan2 wrote:vjerujem, tesko je probiti nesto sto je usadjeno u covjeka kroz okolinu i odgojmaggie13 wrote:to je najteže.Leviathan2 wrote:jebiga, uvijek kazem drugima pa i sebi, izadji iz sebe pa se onda dobro sagledaj da bi mogao trazit greske u drugimamaggie13 wrote:najteže je svoga pokudit, ali sora je preočito nedosljedna.Leviathan2 wrote:
i muslimani i muslimani djevojko
ne izostavljaj
Oduvijek.
ja iskreno priznajem da se borim s tim svaki dan.
znam koliko napora kosta novopridosle clanove plemena da pocnu gledat iz drugog kuta, oslobodjeni nametnutih stavova i suda
2014-04-12
Evo,upravo čitam 7dnevno. Pišu kako je ta osovina proruska i da sve više hrvatskih stranaka u BIH osjećaju animozitet prama Čoviću i njegovu HDZ-u.epikur37 wrote:dzango wrote:Svi znaju da je Alijin mali fukara isto kao i babo mu. Šta tu ima novo?
Ništa.
Hercegsrpska osovina će razvaliti taj neprirodni provizorij.
Srpska i HB, pojačaj centrifugu.
Ustaše iz Hrvatske ondje šalju emisare kojima je cilj uništiti tu "prorusku" osovinu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kako onda tumačiš postojanje ljevičarskih izrodah?maggie13 wrote:jako je teško pobijediti scenarije nametnute u djetinjstvu.Leviathan2 wrote:vjerujem, tesko je probiti nesto sto je usadjeno u covjeka kroz okolinu i odgojmaggie13 wrote:to je najteže.Leviathan2 wrote:jebiga, uvijek kazem drugima pa i sebi, izadji iz sebe pa se onda dobro sagledaj da bi mogao trazit greske u drugimamaggie13 wrote:
najteže je svoga pokudit, ali sora je preočito nedosljedna.
Oduvijek.
znam koliko napora kosta novopridosle clanove plemena da pocnu gledat iz drugog kuta, oslobodjeni nametnutih stavova i suda
Dnevno se kompromitiralo kano "antifašistički" medij pa njegovi tekstovi nisu vjerodostojni.jastreb wrote:Evo,upravo čitam 7dnevno. Pišu kako je ta osovina proruska i da sve više hrvatskih stranaka u BIH osjećaju animozitet prama Čoviću i njegovu HDZ-u.epikur37 wrote:dzango wrote:Svi znaju da je Alijin mali fukara isto kao i babo mu. Šta tu ima novo?
Ništa.
Ustaše iz Hrvatske ondje šalju emisare kojima je cilj uništiti tu "prorusku" osovinu.
Dnevno je (ako izuzmemo par osoba)uglavnom (pro)ustaško glasilo.Regoč wrote:Dnevno se kompromitiralo kano "antifašistički" medij pa njegovi tekstovi nisu vjerodostojni.jastreb wrote:Evo,upravo čitam 7dnevno. Pišu kako je ta osovina proruska i da sve više hrvatskih stranaka u BIH osjećaju animozitet prama Čoviću i njegovu HDZ-u.epikur37 wrote:dzango wrote:Svi znaju da je Alijin mali fukara isto kao i babo mu. Šta tu ima novo?
Ništa.
Tvrtko Dolić,Hodak,Kazo Mihaček,izvjesni Ivica Karamatić ,Danijel Ivanković ili Turk su neskriveni ustašofili i propagatori svega što je vezano uz NDH.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Otkad udariše po Karamarku, jasno je da udba stoji iza njih.jastreb wrote:Dnevno je (ako izuzmemo par osoba)uglavnom (pro)ustaško glasilo.Regoč wrote:Dnevno se kompromitiralo kano "antifašistički" medij pa njegovi tekstovi nisu vjerodostojni.jastreb wrote:Evo,upravo čitam 7dnevno. Pišu kako je ta osovina proruska i da sve više hrvatskih stranaka u BIH osjećaju animozitet prama Čoviću i njegovu HDZ-u.epikur37 wrote:dzango wrote:Svi znaju da je Alijin mali fukara isto kao i babo mu. Šta tu ima novo?
Ništa.
Tvrtko Dolić,Hodak,Kazo Mihaček,izvjesni Ivica Karamatić ,Danijel Ivanković ili Turk su neskriveni ustašofili i propagatori svega što je vezano uz NDH.
vrlo jednostavno.Regoč wrote:Kako onda tumačiš postojanje ljevičarskih izrodah?maggie13 wrote:jako je teško pobijediti scenarije nametnute u djetinjstvu.Leviathan2 wrote:vjerujem, tesko je probiti nesto sto je usadjeno u covjeka kroz okolinu i odgojmaggie13 wrote:to je najteže.Leviathan2 wrote:
jebiga, uvijek kazem drugima pa i sebi, izadji iz sebe pa se onda dobro sagledaj da bi mogao trazit greske u drugima
može ti i epi objasnit.
nije scenarij samo slijepo slijeđenje, već i kontriranje da bi se kontriralo.
2014-04-12
jastreb wrote:Evo,upravo čitam 7dnevno. Pišu kako je ta osovina proruska i da sve više hrvatskih stranaka u BIH osjećaju animozitet prama Čoviću i njegovu HDZ-u.epikur37 wrote:dzango wrote:Svi znaju da je Alijin mali fukara isto kao i babo mu. Šta tu ima novo?
Ništa.
Uopće me ne zanima štoi misli hrvatska desnica.
Kad je Bih u pitanju ja sam se davno već opredijelio za srpsko-rusku varijantu.
Jer hrvatska je taj teren izdala, izgubila, prodala, odbila. Nema pojma o tom terenu ništa. nula.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zanimljiva je stvar u tomu, jedared kad pobijede ono sto im je nametnuto, novopridosli su zesci pripadnici plemena nego rodjeni,maggie13 wrote:jako je teško pobijediti scenarije nametnute u djetinjstvu.Leviathan2 wrote:vjerujem, tesko je probiti nesto sto je usadjeno u covjeka kroz okolinu i odgojmaggie13 wrote:to je najteže.Leviathan2 wrote:jebiga, uvijek kazem drugima pa i sebi, izadji iz sebe pa se onda dobro sagledaj da bi mogao trazit greske u drugimamaggie13 wrote:
najteže je svoga pokudit, ali sora je preočito nedosljedna.
Oduvijek.
ono, pleme im je odjedared postalo porodica i nedo ti kru da netko dirne u pleme, cak i gluposti koje nitko iz plemena ne uzima za prevec ozbiljne, sporovi plemena s okolinom, oni to dozivljavaju jebeno emocionalno
slucaj kad su u svedskoj jednoj iz plemena oduzeli djecu, slucaj su isli rjesavat dvoje lovaca sa znanjem svedskog, jedna od njih je bila novopridosla, otisla je kod takozvanih socijalnih radnika, postrojila cjelu obitelji i pitala hoce li da ih istrijebi odmah ili poslije ako misle pravit probleme plemenu, a inace je norvezanka po rodjenju, djeca su expresno vracena roditeljima i ovi su vec drugi dan bili u plemenu, muzu od pripadnice plemena vise ne pada na pamet odlazak negdje bez pokrica plemena, a prije toga nije htjeo ni cut za pleme
istina da ga je ova pitala u svedskoj jos jel zeli i dalje bit ozenjen i bit s porodicom il oce solirat pa ako radi probleme pojede ga mrak :D
zajebana je u picku materinu, zajebanija od mene dok sam bio lovac a imao sam imidz kuge i kolere
Eroo- Posts : 78949
2016-07-22
A Sora i dalje može mahati s čim god želi, a mi i dalje pamtimo i ne zaboravljamo...
A, divani s Abenom, sjećam se.maggie13 wrote:vrlo jednostavno.Regoč wrote:Kako onda tumačiš postojanje ljevičarskih izrodah?maggie13 wrote:jako je teško pobijediti scenarije nametnute u djetinjstvu.Leviathan2 wrote:vjerujem, tesko je probiti nesto sto je usadjeno u covjeka kroz okolinu i odgojmaggie13 wrote:
to je najteže.
može ti i epi objasnit.
nije scenarij samo slijepo slijeđenje, već i kontriranje da bi se kontriralo.
zas jebeni desnicarski i ljevicarski izrodi nebi postojali?Regoč wrote:Kako onda tumačiš postojanje ljevičarskih izrodah?maggie13 wrote:jako je teško pobijediti scenarije nametnute u djetinjstvu.Leviathan2 wrote:vjerujem, tesko je probiti nesto sto je usadjeno u covjeka kroz okolinu i odgojmaggie13 wrote:to je najteže.Leviathan2 wrote:
jebiga, uvijek kazem drugima pa i sebi, izadji iz sebe pa se onda dobro sagledaj da bi mogao trazit greske u drugima
pa to je nametnuti scenarij iz kuce i okoline
sigurno u sinju neces naci toliku kolicinu ljevicara kao u nekijem drugim sredinama, rjeci recimo niti toliki postotak desnicara u rjeci kao u sinju
okolina pajdo, okolina i kuca
nis drugo
da, to je poznata stvar..prilagodjavanjem i željom za boljim prihvaćanjem u novoj sredini se ode u krajnost.Leviathan2 wrote:zanimljiva je stvar u tomu, jedared kad pobijede ono sto im je nametnuto, novopridosli su zesci pripadnici plemena nego rodjeni,maggie13 wrote:jako je teško pobijediti scenarije nametnute u djetinjstvu.Leviathan2 wrote:vjerujem, tesko je probiti nesto sto je usadjeno u covjeka kroz okolinu i odgojmaggie13 wrote:to je najteže.Leviathan2 wrote:
ono, pleme im je odjedared postalo porodica i nedo ti kru da netko dirne u pleme, cak i gluposti koje nitko iz plemena ne uzima za prevec ozbiljne, sporovi plemena s okolinom, oni to dozivljavaju jebeno emocionalno
slucaj kad su u svedskoj jednoj iz plemena oduzeli djecu, slucaj su isli rjesavat dvoje lovaca sa znanjem svedskog, jedna od njih je bila novopridosla, otisla je kod takozvanih socijalnih radnika, postrojila cjelu obitelji i pitala hoce li da ih istrijebi odmah ili poslije ako misle pravit probleme plemenu, a inace je norvezanka po rodjenju, djeca su expresno vracena roditeljima i ovi su vec drugi dan bili u plemenu, muzu od pripadnice plemena vise ne pada na pamet odlazak negdje bez pokrica plemena, a prije toga nije htjeo ni cut za pleme
istina da ga je ova pitala u svedskoj jos jel zeli i dalje bit ozenjen i bit s porodicom il oce solirat pa ako radi probleme pojede ga mrak :D
zajebana je u picku materinu, zajebanija od mene dok sam bio lovac a imao sam imidz kuge i kolere
Ne mora biti nužno loša, kao u slučaju koji navodiš za primjer, ali u nekim slučajevima zna.
Zanimljiva je ta vaš briga za širu zajednicu. Kombinacija staromodnog i modernog.
2014-04-12
Sora može mahati samo rukom, ko i dedo joj ustaša.Eroo wrote:A Sora i dalje može mahati s čim god želi, a mi i dalje pamtimo i ne zaboravljamo...
bosanci islamske vjere sjebali bosance katolicke vjereEroo wrote:
na drugim mjestima bilo obratno
tu su ako se ne varam bosanci pravoslavne vjere nesto pomogli bosancima katolicke vjere
Desničari nisu izrodi, desničari nose meme, desničari su sjeme svakoga naroda, osnova njegova opstanka.Leviathan2 wrote:zas jebeni desnicarski i ljevicarski izrodi nebi postojali?Regoč wrote:Kako onda tumačiš postojanje ljevičarskih izrodah?maggie13 wrote:jako je teško pobijediti scenarije nametnute u djetinjstvu.Leviathan2 wrote:vjerujem, tesko je probiti nesto sto je usadjeno u covjeka kroz okolinu i odgojmaggie13 wrote:
to je najteže.
pa to je nametnuti scenarij iz kuce i okoline
sigurno u sinju neces naci toliku kolicinu ljevicara kao u nekijem drugim sredinama, rjeci recimo niti toliki postotak desnicara u rjeci kao u sinju
okolina pajdo, okolina i kuca
nis drugo
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Stankoviću katolibane:'Pobačaj je ZLO i treba ga zabraniti'
» NEVJEROJATNO:Vedrana Rudan gorljivo brani Kolindu a oplela po imbexovcima,Aci Stankoviću,Stipi Mesicu,Ivi Josipoviću
» Rheinische Post: Gospodin Fudbalskog Cirkusa
» Gospodin Hasanbegović
» ''Gospodin predsjednik je patološki lažljivac" - tvrdi Šeks
» NEVJEROJATNO:Vedrana Rudan gorljivo brani Kolindu a oplela po imbexovcima,Aci Stankoviću,Stipi Mesicu,Ivi Josipoviću
» Rheinische Post: Gospodin Fudbalskog Cirkusa
» Gospodin Hasanbegović
» ''Gospodin predsjednik je patološki lažljivac" - tvrdi Šeks
Page 3 of 6