Denkverbot
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Denkverbot
kic wrote:Vjetrovnjak wrote:Stono bi se reklo, probusi vam kontracepciju. :-P
gurne Sizifima kamen na početak brda..
Kad smo kod prispodoba.. Vas dvojica na peder partyju i onda.. I onda! Stigne Mate s najtanjom iglicom! :-D
Guest- Guest
Vjetrovnjak wrote:kic wrote:Vjetrovnjak wrote:Stono bi se reklo, probusi vam kontracepciju. :-P
gurne Sizifima kamen na početak brda..
Kad smo kod prispodoba.. Vas dvojica na peder partyju i onda.. I onda! Stigne Mate s najtanjom iglicom! :-D
postoju te neke ispraznice, odnosno emocionalne sintagme poput "isprazno intelektualiziranje" ke jasno otkrivaju adjendu. jer, sasvin bi dovoljno bilo reći intelektualiziranje, iako je i to nejasno, ali kad je intelektualiziranje isprazno, to je zapravo samo diskvalifikacija.
no, mativka jest duša foruma, ali ne jer postavlja dobra pitanja i ubada preciznom iglon i ča jo znun, nego jer ne diskvalificiro.
njena pitanja su nojčešće krivo usmjerena, irelevantna, nejasna a nekad i toliko temeljna da je užasno teško odgovoriti za njih.
ne razumin zbog česa bi me tribalo biti srun. denkverbot je gay parti jer žene, iako volu govoriti, one ne volu razgovarati, a gay pustoš je jer ni muški ne volu razgovarati.
no, mativka jest duša foruma, ali ne jer postavlja dobra pitanja i ubada preciznom iglon i ča jo znun, nego jer ne diskvalificiro.
njena pitanja su nojčešće krivo usmjerena, irelevantna, nejasna a nekad i toliko temeljna da je užasno teško odgovoriti za njih.
ne razumin zbog česa bi me tribalo biti srun. denkverbot je gay parti jer žene, iako volu govoriti, one ne volu razgovarati, a gay pustoš je jer ni muški ne volu razgovarati.
2014-04-16
7.3.1909 – Čast nam je objaviti cienjenim posjetiocima našeg kazališta, da će se u nedjelju 7 ov. mj. na sveobće zahtjevanje prikazivati po drugi put: Sherlok Holmes. Doživljaji tog poznatog detektiva prikazani u romanima C. Doylesa su tako zanimivi, da su još uviek omiljeno štivo svih slojeva. U komediji od 4 čina, koju su nam već naši diletanti prikazali iznosi se prepredenost razbojničke družbe Dr. Morsa, koju pak vještina Sherlock Holmesa nadvlada. Službene pak policijske organe viđamo u svjetlu burokratizma i nesposobnosti. Komad, koji drži slušateljstvo napeto kroz čitavo prikazivanje, te je svuda postigao uspjeh, pak smo sjegurni, da će svi pohrliti u kazalište da prođu par sati u ugodnoj zabavi. Samo mora da se publika nauči doći na vrieme, a ne po sata poslie nego je predstava zakazana. Dakle u kazalište.
Guest- Guest
na ku sumnjaš da je gej?kic wrote:a tek gay zene..
2014-04-16
you dog, you
2014-04-16
aben wrote:postoju te neke ispraznice, odnosno emocionalne sintagme poput "isprazno intelektualiziranje" ke jasno otkrivaju adjendu. jer, sasvin bi dovoljno bilo reći intelektualiziranje, iako je i to nejasno, ali kad je intelektualiziranje isprazno, to je zapravo samo diskvalifikacija.
Pa naravno da cu te podjebavat'. Razgovore ne vodis posteno i logicki ispravno. :-) U onih nekoliko tema na kojima sam i htjela krenuti u ozbiljnije rasprave, uvidjeh da ti je drago spinanje i sofisticko "argumentiranje". Svaka tebi cast, pisi ti sto hoces i kako hoces, ali s tobom cu samo.. o pticama kao najzivljem vocu. Nego, rastu li svrake kod vas? Kad je berba?
Guest- Guest
etymological map of countries:
https://i.redd.it/oclp6u2mtzi01.jpg
spain-land of many rabbits, nisam znao
zoto ča ako ukloniš mativku iz double penetration pozicije, sve ča ostaje je cock sword fightkic wrote:
e sad :^^
al ja stvarno ne znam zaš smo ja i aben gay, al dobro
2014-04-16
e, al polak na engleskon pa se ne broji
2014-04-16
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50